djkamil napisał(a):Jesli chodzi o tego Pioniera 100 to ja odradzam, w nim nic nie ma 3 jakies filtry do tego trzeba krecic Jogiem zeby powstal efekt w Denonie za sprawa jednego guzika masz efekt
witam :wink:
zaczne od konca :P tych pionierow ci rowniez nie polecam,mimo ze firma sprawdzona i ma dobrze wyrobiona marke,to ten deck jak dla mnie to najgorszy cd jaki mogl wyjsc na rynek.po 1: cena jak na taki typ odtwarzacza jest droga,bo procz 3 efektow to on nic nie posiada, po 2: po jakims czasie uzytkowania,co w pinierach sie zadko zdarza (ale ten to wyjatek),cd zaczyna swirowac,nie czytac plyt.sypie sie jesdnym slowem.co jeszcze....strasznie glupi uklad z CUE,kiedy nastawiasz sobie CUE musisz wcisnac przycisk CUE a dopiero pozniej play zeby okreslony fragment startu sie zapisal,w innych odtwarzaczch tego nie ma.nawet w moim domowym sprzecie przy deckach gemini cdj-15x wystarczy ze ustawisz punkt i nacisniesz play to CUE juz sie zapisuje.to dla mnie wielki minus w tych pionierach,za bardzo komplikuje zyciie.noo to tylke o 100,czas na denonika :] odtwarzacz juz na pierwszej imprezie dla mnie sprawdzil sie doskonale.latwy w uzytku,wygodny przede wszystkim,czytelne funkcje.napewno ma wiecej plusow niz minusow,duzo efektow,bardzo dobrze chwtya co od niego oczekujesz.a z tym co kamil napisal,ze trzeba dac pauze zeby przelaczyc kawalek,to akurat nie jest minus.dobrze ze to jest poniewz nawet jesli ty nie chcacy pokrecisz przelacznikiem to nuta gra dalej i nie przerywasz imprezy,alebo jak jakis typek wpadnie i na chcama zacznie cos krecic,to nutki nie przerzuci,wiec dla mnie to jest plus.plusem tez jest to ze plyta wsuwana jest a nie wkladana do gory.to jest wygodniejsze bo plyta przy wkaldaniu nie rysuje sie w takim stopniu jak wkaladana gora.rowniez cena jak na takiej klasy sprzet jest bardzo dobra i mysle sprzyjajaca klijetom.bo w sumie za nie duze pieniadze(jak na taki sprzet) pocztkujacy dj moga sie bardziej rozwijac juz na porzadnych deckach.a w porownaniu do pioniera to jest roznica kolosalna.dozucasz 250 zl i zamiast pioniera masz porzadnego denona,ktory podziala napewno dluzej niz 100. wiedz moja rada taka,nie zastanawiaj sie tylko bierz denona,bo jednak poradny sprzet jest i napewno sie nie zawiedziesz :wink: noo to chyba bedzie na tyle narazie,jesli bedfziesz potrzebowal cos sie jeszcze doaiwdziec to wal smialo,postaram ci sie pomoc w miare moich mozliwosci :wink:
PS.W pitaek gramy impreze na pionierach 100 ;/ juz sie boje co sie bedzie dzialo ;/ starsznie dojebane ;/ pozdrawiam :P