Post Napisane: 2006-07-26, 22:44 Upload: 0.00 MB

[shadow=orange]Hej :)Mam Na Imie Piotrek :) Nazywaja Mnie Poprawa :) Moje Zainteresowania To Oczywiscie Muzyczka :) Chcial Bym Sie Wykazac Na Tym Forum Miendzy Innymi Lubie Sluchac Muzyczki W Stylu House :) a Jeszcze Bardziej Lubie Fajne Vocale :) No I Oczywiscie Kreca Mnie Tez Nuty W Stylu Elektro :) Ale Takie Spokojniejsze , Poza Muzyczka Interesuja Mnie Jeszcze Dziewczyny Jak Kazdych Mlodych Przebojowych Chlopakow :) Wiecej Nie Bede Sie Rozpisywal :) Bo Bedzie Ze Jakis Teges Sem :) Wiec Serdecznie Was Prosze O Mile Wprowadzenie Mnie Do Tego Forum Pozdrawiam ...[/shadow]

Post Napisane: 2006-07-26, 22:46 Upload: 0.00 MB

ello :) witam nowego forumowicza :) zycze milej zabawy oraz zapoznania sie z regulaminem :) pozdro

Post Napisane: 2006-07-27, 05:55 Upload: 0.00 MB

Witam ciebie poprawa :) Witam Ciebie jako jeden z filarow tego forum 8) (a wsumie filarka :P) Dobra mam nadzieje ze z Regulaminami sie juz zapoznales i bedziesz korzystac z forum wedlug tych zasad :) w Koncu musi byc jakis porzadek :)

Mam nadzieje ze znajdziesz tutaj cos co odpowiada Twoim gustom i ze sie zaklimatyzujesz tutaj 8)

:mg:

Post Napisane: 2006-07-27, 06:03 Upload: 0.00 MB

Kikyo napisał(a):
Witam Ciebie jako jeden z filarow tego forum 8)

he :|

Dobra ja Cie witam jako glowny leech i noob na fmf ;)
Poczytaj regulaminki i sie dostosuj :P (Jak ja kocham to pisac :P oczywiscie bardziej kocham Kikyo :* ) :)
Widze, ze Ty chcesz sie wykazac i dobrze trafiles ;) bo naprawde tu sie mozna wykazac no mozna na tym skorzystac :P Wiec udzielaj sie na tyle na ile bedzie Cie stac a na pewno wsio bedize ok ;)
Pozdro 3m sie :)

:fmf:

Post Napisane: 2006-07-27, 10:23 Upload: 0.00 MB

Piotrek vel. Poprawa, witam Cie serdecznie :)
Bardzo fajnie, ze wskoczyles na nasze 4UM... jeszcze fajniej, ze kazdy wyraz piszesz z wielkiej litery :D
Intryguje mnie pochodzenie Twojego nicku :)... Czy wynika on po prostu z nazwiska ? Czy tez zwiazany jest on z faktem ciaglej poprawy, ze na codzien robisz duzo "ble ble ble" ;p i starasz sie poprawic :p z tym, ze "poprawiam sie poprawiam i poprawic sie nie moge" :) ?
Dobra dosc tego, bo offtopem juz zasmierdzialo z mojej strony... :p
Pozdrawiam, trzymaj sie, pisz ciekawe i dlugie posty, wrzuc czasami jakas muze i bedzie spox ;]

Trzymanko... ^^
Skocz do: