Post Napisane: 2007-07-03, 01:08 Upload: 0.00 MB

Dobra ludki.. widze, ze nie zaczniecie wspolpracowac dopoki wam nie powiem o co chodzi..
Jak czesc z was juz sie domyslila temat o nickach jakie mieliscie na fmf nie byl zalozony tak o sobie.. mial on sluzyc sprawdzeniu kto z was byl(jest) na fmf i ma tam konto, po to aby nikt nie mial dwoch kont.. dalej niejasno? Tak wiem. Wiec juz mowie o co chodzi dokladnie. Chcialem sprawdzic kto byl a kto nie, zeby po zlaczeniu dwoch for nie okazalo sie, ze ktos ma dwa konta z takimi samymi nickami. Teraz ok.? Pewnie dalej nie do konca, ale juz chyba lepiej. Mamy zamiar polaczyc dwa fora TMEJ & FMF w jedno forum. Osobiscie chcialem to pozostawic w tajemnicy najdluzej jak tylko sie dalo jednak ktos poprosil o zrobienie ankiety czy uzytkownicy chca tego polaczenia? W sprawy techniczne, takie jak kiedy, jak, co i gdzie bedzie laczone i kto to bedzie robil nie wnikajcie. :P
Pomysl polaczenia wyszedl z jednej madrej glowy znad morza. Dlaczego polaczenie?
Dlatego, ze fmf tak czy inaczej ma stanac ponownie – od nowa, wiec polaczenie for byloby korzystne dla wszystkich. Ci, ktorzy byli tam kiedys i teraz sa tu nie straciliby postow. Ci, ktorzy nie byli na fmf, a sa tutaj mieliby przeniesiony swoj dorobek tam. A ci, ktorzy byli tam, a nie ma ich tutaj kontynuowaliby swoja kariere :P
Dobra… wiecej informacji i slow na ten temat dopiero kiedy zapadnie decyzja: czy chcecie polaczenia tmej i fmf?
Nie chcialbym, zebyscie swoje odpowiedzi na ‘nie’ argumentowali slowami: „a bo ten koles jest taki albo taki i dlatego nie chce”
Jesli komus jest to obojetne niech nie glosuje i sie nie wypowiada na ten temat.
Wszyscy jednak (na wszelki wypadek) niech wpisuja swoje nicki z fmf w tym temacie

Na koniec powtorze: niech nie obchodza was sprawy techniczne! Dostaniecie do uzytku w pelni funkcjonalne forum z zachowanymi postami i uzytkownikami z fmf oraz tmej!
To tyle. Prosze (przede wszystkim) o glosy w ankiecie.

short english version:
Do you want fusion: FMF-TEAM & TMEJ-TEAM?
Ostatnio edytowano 2007-07-03, 01:20 przez [K]r2y$_eQ, łącznie edytowano 2 razy

Post Napisane: 2007-07-03, 01:10 Upload: 0.00 MB

Dzizys i po zes sie tak rozpisal? xD Kto to bedzie czytac?? xD w kazdym razie ja glosuje na tak

Post Napisane: 2007-07-03, 01:21 Upload: 0.00 MB

A ja glosuje na NIE , bo nie po to Tmej tworzyl wlasny klimat , klimat ktorego brakowalo pod koniec istnienia FMF , zeby teraz bezwiednie i bez zbednych uczuc polaczyc dwa fora , ktore przeciez do siebie kompletnie nie pasuja , bo przeciez jak pasowac bedzie 'Elitarna Trance'owa grupa' do 'Zubozalych wiksiarskich wiesniakow' z Tmej ? Mysle , ze praca jaka wlozylismy w TO forum WSZYSCY , bo wszyscy je tworzymy swoja obecnoscia , ludzie , ktorzy sie tu przewineli , ludzie ktorzy zostali zbanowani/wyrzuceni [SnejK] ... a teraz ozdrowienie ? Nie rozumiem , przepraszam , ale mysle i slowa nie zmienie , ze to zniecheci spora rzesze userow do 'niekonsekwentnej' administracji ;) tyle ode mnie , pozdrawiam ;)

Koniec swiata, deszcz ognia i siarki,
wojna, glod i zarazy. Wreszcie pojawia sie Bestia.
Rozglada sie na lewo i prawo, po czym mowi:
- Przyszlem.

Obrazek

Obrazek

Post Napisane: 2007-07-03, 01:21 Upload: 0.00 MB

ja na nie bo nie ma opcji ze nie interesuje mnie to... forum to nie jest cale zycie (a w zasadzie jego malutka (coraz mniejsza) czesc) i naprawde jesli Wy macie czas zajmowac sie pierdolami to prosze... wolna wola :)

[ Dodano: 2007-07-03, 01:24 ]
chodzi mi o to ze muzyki stad nie czerpie (od tego jest tz i torrenty), dyskusja na tym forum jest na i tak zerowym poziomie (w zasadzie jej nie ma albo dyskusja DJ Magic Vs Tiesto) wiec tez mi nie odpowiada, jestem za reaktywacja CT ale bez bron boze laczenia bo tylko popelina by z tego wyszla...
P.S. NIC nie mam do Tmeju, jednak jakas czesc zycia tu spedzilem ale aktualnie nie zamierzam zbyt gleboko w to wchodzic, wiec dalsze losy Tmeju sa mi, jakby to powiedziec, obojetne.

Post Napisane: 2007-07-03, 01:26 Upload: 0.00 MB

seen, jakbys nie wiedzial to sa dwa fmfy jeden to ten ktory stworzyl Andre dla garstki ludzi i drugi ten prawdziwy, stworzony i prowadzony przez kilka oddanych osob. Na nim sie wszystko zaczelo i tribart widze jak zwykle wyraza swoje zdanie :)

Post Napisane: 2007-07-03, 01:30 Upload: 0.00 MB

Kikyo, wiem , ze FMF'y sa dwa , a i przyjemnosc 'bycia' mialem tylko na jednym , na FMF'ie o ktorym tutaj dyskutujemy i dlaczego Ci 'oddani ludzie tworzacy forum zamiast Andre' stworzyli nowe forum ? Bo tutaj zrobilismy razem wspolnie znowu klimat do ktorego chce sie wracac , chociazby do tego SB w ktorym co chwile cos sie dzieje , choc nie zawsze to ma sens , i dlaczego Ci sami 'oddani ludzie' chca wrocic do wspolpracy z forum , ktore zostalo zamkniete przez grymas 'Administratora' , bo nie panowal nad tym wszystkim , a moze inaczej , nie wszystko sie toczylo po jego mysli ...

- Przyszlem.

Obrazek

Obrazek

Post Napisane: 2007-07-03, 01:32 Upload: 0.00 MB

bo zostawilismy tam czastke nas.

Post Napisane: 2007-07-03, 01:35 Upload: 0.00 MB

Ale dlaczego tak pozne jest 'wasze' otrzezwienie ? Dlaczego dopiero teraz ? Dopiero w momencie gdy czastke siebie zostawiliscie rowniez tutaj ? Nie chodzilo przypadkiem o to by sie odciac i zapomniec , ze FMF juz nie ma ? 'Zyc online' dalej ?

- Przyszlem.

Obrazek

Obrazek

Post Napisane: 2007-07-03, 01:36 Upload: 0.00 MB

Ja nie bede powtarzal, ze chce polaczyc te fora.. bo dalem to do zrozumienia na samej gorze.
Jesli chodzi jednak ta osobe, o ktorej mowicie to z tego co sie orientuje raczej nie bedzie administratorem fmf, bo to od Brooklyna i Szeryfa wyszla propozycja laczenia, a Andre raczej jeszcze nic nie wie. A jak juz bedzie wiedzial to raczej adminem nie bedzie, bo na fmf glownym adminem byl (i jest) Brooklyn.
Juz napisalem wyzej o tym, zebyscie nie uzasadniali tego slowami: „a bo ten koles jest taki albo taki i dlatego nie chce” i wlasnie o Andre mi chodzilo. Nie myslcie o tym co bylo przez te ostatnie kilka dni tylko wczesniej :> duzo wczesniej...

Post Napisane: 2007-07-03, 01:37 Upload: 0.00 MB

W ogole bez sensu , jakis wywod filozoficzny sie z tego robi , zrobicie jak bedziecie uwazac za sluszne , nic tu po mnie , bo nie moge miec wplywu na decyzje innych userow ;)

- Przyszlem.

Obrazek

Obrazek

Post Napisane: 2007-07-03, 01:37 Upload: 0.00 MB

seen napisał(a):
Ale dlaczego tak pozne jest 'wasze' otrzezwienie ?

Na poczatku istnienia tmej.. Brooklyn oferowal mi oddanie FMF, ale go nie przyjalem... zreszta o tym byla tez dyskusja...
seen napisał(a):
Dlaczego dopiero teraz ? Dopiero w momencie gdy czastke siebie zostawiliscie rowniez tutaj ?

Wlasnie dlatego ma byc polaczenie... zeby to co jest tutaj polaczyc z tym co bylo tam. :>

Post Napisane: 2007-07-03, 01:42 Upload: 0.00 MB

[K]r2y$_eQ napisał(a):
Wlasnie dlatego ma byc polaczenie... zeby to co jest tutaj polaczyc z tym co bylo tam. :>

I myslisz , ze osiagniesz pozytywny efekt ? Szczerze trzymam kciuki za to :) Ale z moja dusza pesymisty nie widze tego , niestety ... przynajmniej jeden z powazniejszych tematow nam sie zrobil , powazna rozmowa do czasu jej 'zofftopowania' .

- Przyszlem.

Obrazek

Obrazek

Post Napisane: 2007-07-03, 01:46 Upload: 0.00 MB

Kikyo napisał(a):
tribart widze jak zwykle wyraza swoje zdanie :)

z gory przepraszam ze tak bez emocji ;)

Post Napisane: 2007-07-03, 07:42 Upload: 0.00 MB

jako, ze nie bylo mnie na czyms co mozna nazwac umownie FMF ... ( btw. widzialem akcje jakie byly na tym forum z pewnych zrodel xD ) nie chcialbym zeby moje zdanie bylo jakos obiektywnie wziete pod uwage. Generalnie trzeba spojrzec przez dwa pryzmaty - jeden to bylby "okiem [K]", a drugi ... "dawnymi urazami" (czyli to co bylo zle najbardziej). Jesli FMF sie reaktywuje i nie dojdzie do polaczenia (to jest spojrzenie okiem [K]), to wielu uzytkownikow najzwyczajniej odejdzie z TMEJ'a - zostana tylko ci (jak to KIKYO zwykla ujmowac), ktorzy zostawili tutaj czesc swojej duszy, bo trzeba zauwazyc, ze nie kazdy sie zwiazal z TMEJ'em ... a po za tym wszystkim powstanie drugie duze konkurencyjne forum. Jesli zas polaczymy dwa fora do kupy, administrowac w zadnym wypadku nie bedzie ten, wobec, ktorego (lol) zrodzil sie przewrot xD tylko [K] razem z kims kogo [K] uwaza za slusznego, to przy odrobinie wysilku mozna klimat (ludzi i yyy ... ewentualnie "design" xD) przeniesc tam gdzie takowego w ogole nie ma. Generalnie to taka optymistyczna wizja byla. Jest tez pesymistyczna - jesli dojdzie do polaczenia, a malo ludzi sie tym zainteresuje i wieksza czesc odejdzie do nikad bo faktycznie zrobi sie syf i popelina ... o tym jednak nie mam zdania bo nie wiem jaki FMF byl (jak juz zaznaczylem). Wiec zapewne jest to trudna decyzja od ktorej wiele zalezy ... ja w kazdym razie jestem z wami i razem z wami bede sie staral tworzyc lepsze jutro ;)

Post Napisane: 2007-07-03, 08:34 Upload: 0.00 MB

Ja jestem na NIE
Na starym dobrym FMFie bylo lepiej, tzn. klimat mi o wiele bardziej odpowiadal, wiecej bylo dyskusji na temat MUZYKI. Wkoncu przeciez to bylo forum o tym. Na TMEJu za duzo paplaniny o niczym i jakis podboi milosnych... :P
[K]r2y$_eQ, skad masz to info?

Post Napisane: 2007-07-03, 08:39 Upload: 0.00 MB

Wypowiedziala sie wlasnie jedna elita gadasz facet ze malo dyskusji to czemu nie dajesz przykladu na dodatek nazywales mnie i [K] vixiarzami a sam robiles rmx dla vixiarza ;) ......^^
Teraz Moje zdanie daje tak bo bedzie nowy porzadek pare osob nie bedzie juz kozaczyc z rangami itp ze ich regulamin nie uwzglednia to tyle Amen

Post Napisane: 2007-07-03, 08:55 Upload: 0.00 MB

Gulu my sie nigdy nie lubilismy, wiec niczego innego sie nie spodziewalem. Mam to gdzies szczerze mowiac
a jak swoja vixe do "mojej" porownujesz to widac, ze masz pojecie o czym piszesz
Pozdro pocwicz, jak to sie mawia

Post Napisane: 2007-07-03, 09:52 Upload: 0.00 MB

A ja jestem na tak, a to dlatego ze masz racje powiem tylko tyle ze ludzie szukaja i robia to co robia a to ze polaczysz FMF i TMEJ wyjdzie im na dobre pozdrawiam :wink:

Post Napisane: 2007-07-03, 09:57 Upload: 0.00 MB

Ja glosuje na tak bo na FMF-ie byla lepiej poukladana muza (tak mi sie wydaje) a tutaj czasem trzeba sie zastanawiac gdzie mam tego szukac... etc.

Post Napisane: 2007-07-03, 10:11 Upload: 0.00 MB

Ja jestem skonnly zaglosowac na tak, jesli na nowopowstalym forum do wladzy nie dojdzie buractwo, przez ktore FMF v2 stracilo klimat i zostalo zamkniete :>

Post Napisane: 2007-07-03, 10:13 Upload: 0.00 MB

Szczeze... mowiac nie znam FMF ,nigdy na nim nie bylem i oczywiscie jako "ostatni" dowiuaduje sie ze bylo cos takiego ( od niedawna mam dopiero neta...) :P . Z checia popre pomysl ktory wysnuliscie bo widze ze wpadli na niego ludzie ktorych uwazam za odpowiedzialnych... po tym co widze... pomimo ze jestem tutaj krotko :D . Ale jesli zeczywiscie zrobi sie "syf" (tak jak nie ktorzy uwazaja ... ) to mam nadzieje ze ci ktorzy przywiazali sie do forum ... ( w tym ja ... ) pomoga zregenerowac te forum i oczyscic je z tego "syfu" ... :wink:
Pozatym okaze sie wtedy kto jest prawdziwym uzytkownikiem i jest naprawde przywiazany do Tmeja... ale szczerze wieze ze bedzie dobrze i jak tak wszyscy dadza cos od siebie ... a ci co dawali to dadza wiecej ... to napewno sie uda... wiec glosuje na TAK ... poza tym nigdy nie bedziemy wiedziec co sie stanie jesli nie sprobujemy ... :P :lol: :!:

Post Napisane: 2007-07-03, 10:41 Upload: 0.00 MB

Yes or not! ;)
Kuwa jak mi dasz posty z FMF tutaj to om3ga zrobi Ci laske :>
BTW. Twoj plan jest stary jak swiat ale nie bede sie rozpisywal :>

Post Napisane: 2007-07-03, 11:15 Upload: 0.00 MB

O co biega? :?: :|

Post Napisane: 2007-07-03, 11:41 Upload: 0.00 MB

seen w zasadzie wyjal mi z ust to co chcialem powiedziec :wink: wiec nie bede sie powtarzac... zas sama ilosc postow mam w d***, bo to nie jakies TOP zeby nabijac ile wlezie :| i tym mnie nie przekupisz :>

nic... poczekam na rozwiniecie sytuacji

ebesuer napisał(a):
O co biega? :?: :|

a tobie zara warna wjebie za to :x :x

Obrazek

Post Napisane: 2007-07-03, 11:46 Upload: 0.00 MB

Dal na tak. 8)
Skocz do: