Post Napisane: 2010-05-04, 13:50 Upload: 0.00 MB

http://film.interia.pl/wiadomosci/telewizja/news/chca-ukarac-wojewodzkiego,1473541

Jak dla mnie to jest pier***ny cyrk. Jak zwykle 'katolickie' podmioty krytykują występek przeciw ich moherowej armii. Jak dla mnie to bardzo dobrze, że Wojewódzki i Figurski nagrali takie coś, bo ktoś musiał to zrobić. Nie może być tak, że jedynie strona Jarusia będzie się wypowiadać jaki to on biedy ciemiężnik życia jest. Moim zdaniem kampania prezydencka Jarka zaczęła się tuż po śmierci Lecha. Kościół jest z nim, mohery są z nim, musi więc powstać ofensywa bo te buraki tak omamią połowe społeczeństwa, że Ci nie póją głosować na prezydenta dobrego dla Polski ale zagłosują z litości dla biednego Jareczka, on jeszcze przed wyborami wystąpi i powie Wam:
"Ja jako człowiek przytłoczony tą okropną katastrofą modliłem się do Boga o odpowiedź, odpowiedź na pytanie: cóż ja mam teraz robić Boże, a Bóg odpowiedział mi idź i sław dobre imię swojego brata Lecha. Tak więc jestem tu i teraz by kontynuować to co zaczął mój brat. Głosujcie na mnie drogie mohe... yy drodzy Polacy". TFU!!

Kto nie słyszał utworu Wojewódzkiego i Figurskiego to proszę:

Autor postu: gSt` otrzymał podziękowanie : Szeryf

Post Napisane: 2010-05-04, 18:10 Upload: 0.00 MB

ja tam za wojewodzkim nie przepadam, figurskiego w ogole nie znam, ale czymze by bylo zycie polityczne bez satyry? jest to najpotezniejsza bron w demokracji, ale paranojÄ… bylo, gdy szefowa sztabu jarkacza oskarzyla wojewodzkiego, ze to na pewno na zlecenie PO :k:
dziwie sie, ze ktokolwiek ma zastrzezenia do tej niezbyt ostrej, moim zdaniem satryry. moze to nastepstwo tego ogolnonarodowego mesjanizmu, ktory sie skumulowal po katastrofie smolenskiej? :<

Obrazek

Post Napisane: 2010-05-04, 20:05 Upload: 0.00 MB

słyszałem to praktycznie zaraz po tym jak ukazało się na u2b - kocham Kube! xD ...i Borubar

Post Napisane: 2010-05-04, 20:23 Upload: 0.00 MB

dobry pomysl i tyle ;x wiadomo ze komus sie podoba a komus nie :) nie ma co afery robic ;)

Post Napisane: 2010-05-04, 21:33 Upload: 0.00 MB

afera to dopiero będzie, jakoś wątpie że to popuszczą

ps. nie ma tutaj cytowania selektywnego?

Post Napisane: 2010-05-04, 22:03 Upload: 0.00 MB

k14 napisał(a):
ps. nie ma tutaj cytowania selektywnego?

bedzie!
Skocz do: