Jak nie masz uprawnien administratora to najlepiej zglosic sie do niego jesli natomiast sam cos sknociles poczytaj tu ----> http://forum.idg.pl/index.php?setskin=1 ... pic=111309 - mam nadzieje ze uzyskasz odpowiedz :)
Dzieki ale to nie u mnie w kompie niewidze panelu sterownia, tylko moja ciocia niewidzi mowi, ze niema a chyba niemozna niemiec panelu bo komp by niechodzil nie? bo ja zadobrze sie nieznam i ciocia nie moze zainstalowac kierownicy do kompa !! :help:
Dzieki ale to nie u mnie w kompie niewidze panelu sterownia, tylko moja ciocia niewidzi mowi, ze niema a chyba niemozna niemiec panelu bo komp by niechodzil nie? bo ja zadobrze sie nieznam i ciocia nie moze zainstalowac kierownicy do kompa !! :help:
niech ise wyloguje i zaloguje na koncie administratora :>
a po co do tego panel? Jesli ona sie nie zna no to jak moze powiedziec ze trzeba cos w panelu grzebac? Jak ma plytke instalacyjna ze sterami to powinno wystarczyc. A swoja ciekawa ciocia ktorej potrzebna kierownica :D Hmm moze zdjecie? :D
Moze Ciocia nie zna sie tak bardzo na XP-eku (bez obrazy) i nie wie ze swiezo postawiony system ma standardowo powylaczane zakladki owego Panelu Sterowania. Ponizej zamieszczam screeny gdzie je mozna znalezc
Wlasciwosci paska zadan i menu Start
Opcje folderow
Sa to dwa miejsca w ktych mozemy znalezc panel sterowania :]