Post Napisane: 2010-02-20, 00:13 Upload: 0.00 MB

Obrazek

http://eduweb.pl/

Autor postu: Delite otrzymał podziękowanie : [K]r2y$_eQ

Post Napisane: 2010-02-20, 00:18 Upload: 0.00 MB

dokladnie tak jest. albo w kinie 20 minut reklam przed seansem :k:
PO CO REKLAMY ANTYPIRACKIE W ORYGINALACH?! chore!

Post Napisane: 2010-02-20, 00:40 Upload: 0.00 MB

Szeryf napisał(a):
dokladnie tak jest. albo w kinie 20 minut reklam przed seansem

no co ty... 30 minut to minimum :(

Szeryf napisał(a):
PO CO REKLAMY ANTYPIRACKIE W ORYGINALACH?! chore!

chodz staram sie jakas alternatywe postawic, moze wytlumaczenie... nie mam kompletnie zadnych pomyslow, to jest po prostu chore i nienormalne.

Post Napisane: 2010-02-20, 01:54 Upload: 0.00 MB

Szczerze to nie wiem jak to wyglada, bo do kina nie chodze i oryginalow raczej nie kupuje (co najwyzej plyty CD). Ale wychodzi na to ze tak jest!
Nie wiem jak to dziala, ale porownal bym do do narkotykow.
Oficjalnie wladza narkotyki zwalcza, a nie oficjalnie przyczynia sie do wzrostu ich produkcji i dystrybucji (Afganistan, mafie itd.).

http://eduweb.pl/

Post Napisane: 2010-02-20, 02:18 Upload: 0.00 MB

Jako dumny posiadacz kolekcji ponad 100 filmow na DVD musze napisac, ze to jest gowno prawda.
Owszem. Jest intro producenta, zdarzy sie reklama antypiracka, ale caly ten komiks jest mocno przesadzony i tylko ktos kto nie ma o tym pojecia napisze:
Cytuj:
dokladnie tak jest

Rozumiem ze nie mamy tu do czynienia z kolejnym sporem typu "kupic czy ukrasc" tylko "wygodnie niewygodnie". Dla mnie porownanie jest smieszne i idiotyczne.

Oryginalne DVD (i nie mowie tu o takim za 10zl z gazety z wrzucona reklama wody kazimierz (mam kilka takich)) posiada kilka wersji jezykowych, w tym polski lektor lub napisy do obejrzenia samemu dla zrozumienia i przyjemnosci (napisy) lub ze znajomymi jednym okiem przy piwie (lektor).

Poza tym dodatki, alternatywne zakonczenia, wywiady, niewykorzystane fragmenty i rozne inne duperele, ktore zainteresuja milosnika danego filmu.

Wszystko podane w ladnym pudelku, z okladka, nadrukiem, menu z muzyka. Postawic na polke i cieszyc oko filmem co jakis czas.
Opcjonalnie: sciagnac, kliknac play, obejrzec i wyrzucic...tylko po co te zaczepki?

EDIT: Sorry. Zapomnialem o czyms i wyszlo bardzo jednostronnie.
Zgodze sie co do kina. Zamiast reklam jak na polsacie mamy gruby blok reklamowy na start, dookola rozne typy z chrupkami lub bez...za to z kozim smiechem, a najlepsze ze cala taka wycieczka (zakladam ze z dziewczyna) to bilety, dojazd, cos do picia...czyli koszt oryginalnego DVD, ktore mozna ogladac do woli na zapewne niemalym telewizorze bo juz prawie w kazdym domu jest solidny ekran powyzej 32 cali.

Autor postu: Rinth otrzymal za niego - 2 podziekowan: [K]r2y$_eQ, Delite

Post Napisane: 2010-02-20, 12:50 Upload: 0.00 MB

Rinth napisał(a):
Jako dumny posiadacz kolekcji ponad 100 filmow na DVD musze napisac, ze to jest gowno prawda.
Owszem. Jest intro producenta, zdarzy sie reklama antypiracka, ale caly ten komiks jest mocno przesadzony i tylko ktos kto nie ma o tym pojecia napisze:
Cytuj:
dokladnie tak jest

Przepraszam, ze mam takie DVDki w domu. widocznie nie mam o nich pojecia. ty uwielbiasz tak kategorycznie oceniac na podstawie tylko tego co masz :maruda:

Post Napisane: 2010-03-10, 16:01 Upload: 0.00 MB

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek

POMOZ POTRZEBUJACYM LUDZIOM!

Autor postu: Szeryf otrzymal za niego - 2 podziekowan: [K]r2y$_eQ, Delite

Post Napisane: 2010-03-13, 14:27 Upload: 0.00 MB

Ja kiedys kupilem oryginalna gre Shogun Total War. Okazalo sie ze nie ma kodu instalacyjnego. Moglem zadzwonic do jakiegos serwisu lub poszukac go na stronie z crackami...

Cytuj:
Przepraszam, ze mam takie DVDki w domu. widocznie nie mam o nich pojecia. ty uwielbiasz tak kategorycznie oceniac na podstawie tylko tego co masz :maruda:

Z braku argumentow zeby odpowiedziec i obronic swa przemadrzalosc (a troche nad tym myslalem) jestem zmuszony posluzyc sie formulka standardowa:
"Wypier*****" :(
Skocz do: