Post Napisane: 2007-09-21, 10:04 Upload: 0.00 MB

Pozwolilem sobie wybrac 3 mecze z 2och lig:
Kod: Zaznacz cały
ManU- Chelsea -> 2
Roma- Juventus -> 2
Atalanta Bergamo- Lazio Roma -> 2

Moj pierwszy kuponik :)
Pzdr

Post Napisane: 2007-09-21, 13:09 Upload: 0.00 MB

Tomikus napisał(a):
Pozwolilem sobie wybrac 3 mecze z 2och lig:
Kod: Zaznacz cały
ManU- Chelsea -> 2
Roma- Juventus -> 2
Atalanta Bergamo- Lazio Roma -> 2

Moj pierwszy kuponik :)
Pzdr

Jeszcze nieanalizowalem weekendowych zmagan ale zdazylem wczoraj psotawic mala kase na Man Utd - dlaczego? na pierwszy rzut oka chocby dlatego ze odszedl ich ukochany mourinho ktory z dobrego gracza drogby ktory gral w marsyli stworzyl napastnika klasy swiatowej i za to go cenia. czesto zdarza sie ze druzyna do ktorej przychdozi nowy trener jest dodatkowo zmotywowana i wygrywa ten mecz.. ALE do cwel$ow nieprzyszedl niky nowy tlyko po prostu steve clark ktory byl asystentem mourinho oraz ten zydek grant ktory byl wczesniej dyrektorem sportowym cfc tez bedzie sie zajmowal trenowaniem druzyny. a teog samego granta wlasnie mourinho sklocil z druzyna. zreszta dzis pisza na portalach ze drogba gada ze chce odejsc ale szczwerze mysle ze to tylko plotki prasowe bo pilkarzom chelsea tylko w tej druzynie zapewnia takie pensje jakie maja..
co do man utd to wkoncu zaczeli dobrze grac na WYJAZDACH w LM co bylo jescze 2 sezony temu ich pieta achillesowa (Osc Lille ich wtedy wyelinonowalo..) do pelnej dyspozycji wraca wkoncu Saha ktory jezeli niejest kontuzjowany to wcale niejest gorszy do drogby no i Ronaldo wraca do swojej pelnej dyspozycji ktora pokazal w meczu ze sportingiem czesto przedryblowujac niemalze cale boisko no iten gol ze szczupaka to tez nieprzypadek! Rooney rowniez wraca do pelnej dyspozycji czass pracuje na jego korzysc tak samo zrestza jak w przypakdu Teveza ktory dopiero teraz przepracowywuje okres przygotowawczy no i defensywa diablow nietraci goli od jakiegos czasu (tylk ow derbach im strzelili) i wkoncu dziadek van der sar jest w formie. imo wszyskto przemawia za man utd i stawiam czysta 1 po kursie 2.30

pozdr ;)

Post Napisane: 2007-09-21, 13:30 Upload: 0.00 MB

Szeryf, wiem, wsio czytalem :)
Z tym, ze wg mnie taka roszada pozytywnie im sie odbije na boisku. W ogole nie sugeruje sie swoimi klubowymi preferencjami, bo z dwojga zlego wybralbym ManU. Dlatego ja pyknalem na korzysc Ch. przy kursie 3,80.
Co do Juve, to uwazam, ze tu Oni zablysna. Wiekszosc jest za Roma, z tej o to przyczyny, iz ona nie przegrala jeszcze ani jednego meczu. Jednak dopiero 3 mecze za Nami w Serie A, wiec nie ma co sie tym sugerowac. Po drugie sercem jestem od zawsze z Juve, wiec za kim mialbym niby byc w tym meczu? :) . Wygrana Juve: kurs 3,95.
Natomiast ostatnie zestawienie jest juz po prostu pewniaczkiem, bede bardzo, ale to bardzo zaskoczony jak Lazio da sobie odebrac 3 punkty przecietnemu Atalanta B. Wygrana Lazio: kurs 3,00.

Nie ukrywam, ze nawiecej bede obstawial w Serie A, gdyz tak naprawde tylko ja zawsze sledzilem :) i czuje sie w niej jak na swoim podworku xD
Pzdr

Post Napisane: 2007-09-21, 13:35 Upload: 0.00 MB

Tomikus napisał(a):
Szeryf, wiem, wsio czytalem :)
Z tym, ze wg mnie taka roszada pozytywnie im sie odbije na boisku. W ogole nie sugeruje sie swoimi klubowymi preferencjami, bo z dwojga zlego wybralbym ManU. Dlatego ja pyknalem na korzysc Ch. przy kursie 3,80.
Co do Juve, to uwazam, ze tu Oni zablysna. Wiekszosc jest za Roma, z tej o to przyczyny, iz ona nie przegrala jeszcze ani jednego meczu. Jednak dopiero 3 mecze za Nami w Serie A, wiec nie ma co sie tym sugerowac. Po drugie sercem jestem od zawsze z Juve, wiec za kim mialbym niby byc w tym meczu? :) . Wygrana Juve: kurs 3,95.
Natomiast ostatnie zestawienie jest juz po prostu pewniaczkiem, bede bardzo, ale to bardzo zaskoczony jak Lazio da sobie odebrac 3 punkty przecietnemu Atalanta B. Wygrana Lazio: kurs 3,00.

Nie ukrywam, ze nawiecej bede obstawial w Serie A, gdyz tak naprawde tylko ja zawsze sledzilem :) i czuje sie w niej jak na swoim podworku xD
Pzdr

a wiesz czemu sa takie wysokie kursy na rome i lazio? :P bo teraz te druzyny graly w tym tygodniu w LM podczas gdy atalanta i juve pauzowalo wiec beda bardziej wypoczeci. ogolnie to ja bym zaryzykowal nawet X w tym Roma - Juve. juz pdoczas sezonu wszscy wzdychal ina gre Romy. Juve tez niegra zle ale te zwyciestwa 5:1 nieodzwierciedlaja sytuacji na boisku :P chociaz przeciez wlasnie ostatnio Juve walnelo te 3 slupki i 2 poprzeczk iw ostatnim meczu wiec mysle ze nieprzegra xD dlatego jak dla mnie X 8) ale psotawie t oza mala kase bo z remisy to tylko 40% rozstrzygniec a kurs zawsze najwiekszy.
na dzis mysle o Korona - legia 1X

a w ogóle to Tomikus wplac na bet-at-home 50zl i graj za 10% budzetu bo granie po 2zl to duzo czasu zajmie zanim sie odkujesz na wiesze stawki no chyba ze robisz tak z ejak za 2zl niewejdzie to grasz za 4 nastepny kupon? :)

Post Napisane: 2007-09-21, 14:04 Upload: 0.00 MB

Szeryf, dokladnie tak bede robil xD
Mam nadzieje, ze cos wejdzie, za tydzien bedzie wiecej kasy zaangazowane, ten tydzien to taki sparing :)

a co do Juve, to pierwszy wynik, rzeczywiscie niesprawiedliwy, aczkolwiek mily :)
Natomiast ostatni, sytuacja odwrotna, wiec jakby nie patrzec, football w ogolnym rozliczeniu jest uczciwy :D
A co do tego pauzowania i grania w tyg w pucharach, to bardzo dobrze, ze tak jest :) mozna wiecej zarobic (stracic :P )
Jestem bardzo ciekawy wynikow :)
A co do meczu Korona- Legia to juz mialem dac X, ale qrde w Polsce wsio mozliwe, trudno uzasadnic nawet swoj wybor :0 wiec Orange narazie sobie odpuszczam
Pzdr

Post Napisane: 2007-09-21, 19:59 Upload: 0.00 MB

dupa na dzis dalem 1X korona - legia tylko :< jutro pokminie co jutro jak kursy spadna rotfl

Post Napisane: 2007-09-21, 22:02 Upload: 0.00 MB

no i legla ;)

Post Napisane: 2007-09-21, 22:13 Upload: 0.00 MB

Szeryf, ile na plus ? xD
Pzdr

Post Napisane: 2007-09-21, 22:19 Upload: 0.00 MB

szczerze mowiac to postawilem tak malo ze siara gadac :P

ana jutro juz mysle powoli o zaglebiu i gks belchatow laczne ako 2.18
moglbym podpic rowniez wisla krakow alle kurs tylko 1.15 no i pawelek doznal kontuzji a niewiem jakiego maja tam rezerwowego bramkarza wiec odpuszczam :P
na Gornik Zabrze kurs 1.80 mysle ze warty ryzyka rowniez!
dodatkowo mysle o remisie AJ Auxerre bo w tym sezonie jeszcze niezremisowali a kazda passa sie wkoncu konczy ;)

Post Napisane: 2007-09-22, 15:43 Upload: 0.00 MB

Arsenal - Derby 1 1.15
liverpool - Brimingham 1 1.25
fulham - manchester city X2 1.48
AKO 2.04

Arsenal Londyn - Derby County 1 - 1,18
Liverpool - Birmingham City 1 - 1,22
Zaglebie Lubin - ?KS ?odz 1 - 1,40
GKS Belchatow - Jagiellonia Bialystok 1 - 1,48
AKO: 2.80

oraz
Reading - Wigan 1 - 2,00
Widzew ?odz - Cracovia Krakow 1x - 1,36
Udinese - Reggina 1 - 1,75
AKO: 4,76

Queens Park Rangers-Watford FC 2 2,05

FC Barcelona - FC Sevilla X2 1,99
uwazam ze abrcelona gra siermiezny futbol i dopoki rijkaard bedzie trenerem to wygrywac moga tlyko i wylacznie dzieki indywidualnym przeblyskom. wszyscy widzieli w meczu lm ktore nam tvp2 zaserwowalo (oczywiscie jak zwykle kurwa nam wybrali najgorszy mecz a w nastepnej kolejce beda pokazywac celtic :/) barca zaczelo grac lepiej jak zszedl ronaldinho i wtedy gral iwszyscy na henryego i ten strzelil gola - co prawda nie z akcji tylko dobitka ale i tak sie dobre zaprezentowal. sevilla dostasla baty od arsnealu na wyjezdzie ale jestem pewien ze barca rowniez by dostala.. daje mala stawke

Getafe - deportivo 1 2.00
za mala stawke

i wsio :<
Saldo 11.00 PLN Otwarte zaklady: 37.35 PLN

Post Napisane: 2007-09-22, 19:37 Upload: 0.00 MB

kurwa no poki co wsio weslzo procz liverpoolu :x dobra grunt ze strzleilem ako 4.76 na drugim kuponie to ejstem na plus ale moglem byc milinoerem gdyby nie ten liverpool noz kurwa :/

Post Napisane: 2007-09-22, 22:52 Upload: 0.00 MB

a moje obstawione mecze, jutro :P
Widzew 2:0 :D
Barcelona rozpoczeta... :P
Ciekawie (tez jej nie lubie, nie jestes sam :P )
Pzdr

Post Napisane: 2007-09-23, 00:00 Upload: 0.00 MB

damn 2:1 barca wygrala :( kurde a w pierwszych minutach renato strzleil glowa w spojenie slupka z poprzeczka.. moglo byc tak pieknie ;( ale ogolnie to dzien na +

Post Napisane: 2007-09-23, 12:45 Upload: 0.00 MB

a na dzis to
KSC v Bayern 2 1.48
Wisla kraw - poloia byton 1 1.15
MAn Utd - chelsea 1X 1.21
AS Roma - Juve 1X 1.18
AKO 2.43

Post Napisane: 2007-09-23, 20:45 Upload: 0.00 MB

;(

Post Napisane: 2007-09-23, 21:06 Upload: 0.00 MB

Cytuj:
a na dzis to
KSC v Bayern 2 1.48
Wisla kraw - poloia byton 1 1.15
MAn Utd - chelsea 1X 1.21
AS Roma - Juve 1X 1.18
AKO 2.43

no i wsio pieknie weszlo 8) duzy plus na dzis wiecej takich weekendow 8) jak skonczy sie emcz realu to dam skan kupnoow 8)

Post Napisane: 2007-09-23, 21:30 Upload: 0.00 MB

Szeryf, ja nie mam co dawac... 4zl poszlo sie je..c :P
Pzdr

Post Napisane: 2007-09-23, 23:47 Upload: 0.00 MB

Tomikus napisał(a):
Szeryf, ja nie mam co dawac... 4zl poszlo sie je..c :P
Pzdr

ok moje kupony z dzis :< http://img227.imageshack.us/img227/1668/beblp8.jpg
Skocz do: