Register

Please register to see whole board

Post Napisane: 2009-01-31, 00:29 Upload: 0.00 MB

Co sadzicie o naszych szcypiornistach? zafundowali nam potezna dawke emocji na tegorocznym turnieju zresztatak samo jak na mistrzostwach swiata rogrywanych w niemczech 2 lata temu :D ta druzyna tak naprawde nie miala prawa zajsc tak daleko, bo naklady finansowe na reczna w naszym kraju sa duuuzo mniejsze niz ma to miejsce w innych krajach a jednak ptorafilismy ograc niemcow chorwacje i inne tuzy swiatowego szczypironiaka (mowie o roku 2006) a w tym roku Wenta pokazal ze jest trenerem wybitnym zarowno jak otaktyk jak i jako psycholo. zwlaszcza bylo to widac po ostatniej niesamowitej akcji w meczu z norwegam igdy ze spokojem powiedzial 'panowie 15 sekund mamy to duzo czasu bramkarz zejdzie..' :D a wy co sadzicie o naszych bohaterach? wg dzienniakrzy to ich ulubiona reprezentacja polski :mg:

na deser: Artur Siodmiak w wikipedii :mg:
http://myimgs.my.funpic.de/show.php/758 ... k.JPG.html

Post Napisane: 2009-01-31, 00:33 Upload: 0.00 MB

Ja powiem szczerze ze zaczalem sie interesowac ta dyscyplina dopiero w tym roku :P Poprzednie MS ogladalem tak katem oka :P Dopiero te MS ogladalem uwaznie :)
Jak obejrzalem mecz z Dania i z Serbia to pokochalem nasza reprezentacje i ten sport
a mecz z Norwegia to byly nerwy :roll: ale jakie piekne zakonczenie :roll:
Mam nadzieje ze w niedziele zdabedziemy braz :)

Post Napisane: 2009-01-31, 14:21 Upload: 0.00 MB

ja nawet nie ogladalem :<
wiem tyle co i gadali
a z tego co gadali to polacy naprawde sie popisali wiec respekt bo wkoncu moze polska bedzie w czyms naprawde dobra
ie tylko w cs'a ale i w normalny sport :<

Post Napisane: 2009-01-31, 15:51 Upload: 0.00 MB

Cale trzy lata gralam w reczna (kolo, jak Siodmiak ((: ) ligi moze nie ogladam ale mecze MS zawsze :D Chlopcy sie spisali na medal. Zwlaszcza, ze z grupy wyszli z zerowym dorobkiem punktowym a doszli do polfinalu. Tak chyba jeszcze nie bylo. Ciesze sie nawet z szansy na braz, mam nadzieje ze je zdobeda. Kto wygra? Bez roznicy, wazne ze to nie Niemcy, ktorym nie moge darowac tytulu mistrza sprzed dwoch lat :D

Do tego Jurasik jest z zagania ((: Jego mama pracuje z moja, a Klonika wychowawca to jego pierwszy trener ;D wiec nie moge nie ogladac i kibicowac :D a wczoraj wydawalo mi sie ze to tylko Jurasik rzuca :<
Mam nadzieje ze nie wywala Wenty z kadry "za tylko 3/4" miejsce bo koles odwala zajebista robote z naszymi chlopakami. Zawsze moze cos nie pojsc, mozna miec dzien, jak wczoraj chorwacki bramkarz a mozna tego dnia nie miec. Wiec mam nadzieje ze sklad zostanie taki sam ;D
Trzymam kciuki za nasz braz :)

Post Napisane: 2009-01-31, 16:10 Upload: 0.00 MB

Wczorajszy mecz to porazka, pierwsza polowe zdzierzylam a w drugiej mialam ochote zjesc opakowanie cholineksow zagryzajac coldrexem masakra, rozproszyli sie za bardzo i zbyt mocno uwierzyli w swoje umiejetnosci.
Reczna akurat mezczyzn tez tylko ogladam na swiatowym poziomie bo burdel Polsko klubowy mnie nie interesuje, z recznej krajowej to tylko ogladam regionalne mecze spr-u
Tez gralam w reczna i nawet w klubie dosyc dlugo ale dobrze ze w ten cyrk sie nie bawie i tylko tv.
...a czy braz bedzie, zobaczymy...

Post Napisane: 2009-01-31, 17:18 Upload: 0.00 MB

Nadi napisał(a):
Klonika wychowawca to jego pierwszy trener

'Pan' Dariusz Kudla, zaraz po 'Panu' Walickim (bylym nauczycielu PO) i 'Pani' Wozniak to najbardziej niekompetentny nauczyciel Zespolu Szkol Mechanicznych w zaganiu - czy jak tam teraz sie nazywa zaganska 60tka. Tak durnego, zapatrzonego w siebie durnia, pracujacego jako nauczyciela nie poznalem nigdy - zawsze jak mnie slyszal to kazal mi isc do dyrektora, bo nie smialem sie z jego idiotycznych zartow, z tego jak robil z siebie pajaca, zeby ubaw mialy 14latki. Trafil mu sie dobry zawodnik, ktory sie 'wybil' i to wcale nie musi byc 'kunszt trenerski' tylko fakt, ze chlopak mial talent. Mimo wszystko nie mam zadnego szacunku do tego 'Pana' bo byl/jest/bedzie dla mnie nikim. A to, ze trenowal Jurasika wiedza wszyscy bo biega rozglaszajac to wszem i wobec. Po samych mistrzostwach bedzie przez kolejne 3 miesiace chodzil dumny jak paw.
Ostatnio edytowano 2009-01-31, 17:19 przez s8n, łącznie edytowano 1 raz

Koniec swiata, deszcz ognia i siarki,
wojna, glod i zarazy. Wreszcie pojawia sie Bestia.
Rozglada sie na lewo i prawo, po czym mowi:
- Przyszlem.

Obrazek

Obrazek

Post Napisane: 2009-01-31, 17:49 Upload: 0.00 MB

podoba mi sie, ze ludzie potrafia usiasc do telewizorow i kibicowac reprezentacji, mimo ze nie znaja nawet podstawowych zasad pilki recznej :D moze jednak mamy jeszcze kibicow, a nie tylko takich ktorzy z gory skazuja druzyne narodowa na porazke ;)

Post Napisane: 2009-02-01, 11:41 Upload: 0.00 MB

To nie chodzi o skazywanie kogo kolwiek na porazke. Nie. Tu chodzi o jasna, czysto realistyczna moc badz nie moc "naszych" jestem Patriotka wiec jestem oczywiscie za naszymi, ale co do wyniku to ludzie to jest tylko sport, a w sporcie jest roznie. poprzednio nasi mieli 14 s , walneli gale i wygrali.
nie mam zamiaru sie czepiac :wink: ale podstawy to moim zdaniem zna bardzo wielu ludzi, skoro moja mama potrafi powiedziec np. obrona w polu too wydaje mi sie ze osob takich jest wiele. :zuo:

Post Napisane: 2009-02-01, 17:38 Upload: 0.00 MB

Piekny mecz. ;] Brawo dla poobijanego Jaszki i Bieleckiego (za wspaniale bramki). ;]

Zasluzony braz.

/O grzechach daj zapomniec, to przez to zlo w miastach/

Post Napisane: 2009-02-01, 23:41 Upload: 0.00 MB

caterina8 napisał(a):
To nie chodzi o skazywanie kogo kolwiek na porazke. Nie. Tu chodzi o jasna, czysto realistyczna moc badz nie moc "naszych"

a to juz nie jest skazywanie na porazke? :>

Post Napisane: 2009-02-02, 18:19 Upload: 0.00 MB

kontra, sam sobie odpowiedziales dodajac ten cytat :wink:

Post Napisane: 2009-02-02, 18:35 Upload: 0.00 MB

s8n, rotfl jaki Ty jestes czasem smieszny. Zaznaczylam tylko, ze Jurasik zaczal grac w zaganiu, a Ty juz cale wypracowanie nt "Darka" wiadomo, ze nikt go nie lubi, ale po co tu piszesz o nim skoro i tak go nikt nie zna.
s8n napisał(a):
Tak durnego, zapatrzonego w siebie durnia
no i glupiego glupka

a braz zasluzony, chociaz meczu nie widzialam ;(

Post Napisane: 2009-02-02, 21:21 Upload: 0.00 MB

Nadi napisał(a):

Jakbys tego nie napisala to i calej wypowiedzi by nie bylo.

Nadi napisał(a):
ale po co tu piszesz o nim skoro i tak go nikt nie zna.

Bo to jest forum dyskusyjne. Miejsce gdzie sie wyraza swoje zdanie co niniejszym uczynilem.

- Przyszlem.

Obrazek

Obrazek

Post Napisane: 2009-02-04, 15:36 Upload: 0.00 MB

No sorry ale nikt w topicu o szczypiornistach nie pisze o nielubianym sasiedzie, nauczycielu, czy kierowcy autobusu.

s8n napisał(a):
Nadi napisal/a

Jakbys tego nie napisala to i calej wypowiedzi by nie bylo.
zaznaczylam tylko zwiazek Jurasika z moim miastem i niejako z uzytkownikiem forum. A to ze Kudla jest jaki jest to inna bajka.

Pozdro, koniec offtopa ;)

Post Napisane: 2009-02-04, 15:39 Upload: 0.00 MB

Offtop sie skonczy jak forum przestanie istniec, byl, jest i zawsze bedzie.

- Przyszlem.

Obrazek

Obrazek

Post Napisane: 2009-02-04, 16:14 Upload: 0.00 MB

smaczna zupe wlasnie zjadlem. ale nie wiem jak sie nazywa
Skocz do: