Post Napisane: 2009-03-09, 22:13 Upload: 0.00 MB

na pewnym forum natknalem sie na wiadomosc, ktora nadeslal Dima Krasnik:

Cytuj:
"Hey guys!

THIS UNPLEASANT NEWS ABOUT NOT OTHER THEN mr. PAUL MILLER.

Honestly I have to say it for everyone, and I need it to know everybody who know Paul Miller...

IT IS MY OFFICIAL STATEMENT:

PAUL MILLER STOLEN MY IDEA AND PRODUCED HIS numer

UNDER THE NAME OF "MOTION BLUR"

Paul Miller pres. Motion Blur - Liquidity (Original Mix)

The idea was stolen form my project obviously... Details soon..."

no to sie zaczyna. oprocz jednego kopyta teraz juz sie kradnie.. ciekaw jestem, co bedzie kiedy ta wiadomosc bardziej sie rozejdzie :]

Post Napisane: 2009-03-09, 23:53 Upload: 0.00 MB

Ciekawe czy ta wiadomosc jest prawda ?? :> Jesli tak to jest dla mnie h**** :<

ps.
Zeby nie bylo... nie bronie millera mam go gdzies, jest mi on obojetny xD

wunderbar... wundervoll... superschón und supertoll

Post Napisane: 2009-03-10, 01:44 Upload: 0.00 MB

a ja go nigdy nie lubilem, wiec kradnie czy nie to i tak kawal k...obiety z niego

Post Napisane: 2009-03-10, 17:13 Upload: 0.00 MB

Scooter przez ostatnie 7 lat tak robi wiec co tam Miller..

Post Napisane: 2009-03-10, 19:15 Upload: 0.00 MB

Thomass napisał(a):
Ciekawe czy ta wiadomosc jest prawda ?? :> Jesli tak to jest dla mnie h**** :<

Prawda, to sutek pisal wiec nie ma sie co dziwic...niech skurwysyna rozstrzelaja !

Post Napisane: 2009-03-10, 19:56 Upload: 0.00 MB

Cytuj:

Znaczy komu zajebal pomysl na utwor ?? :> Nie wiedzialem o tym...

Post Napisane: 2009-03-10, 21:28 Upload: 0.00 MB

Thomass napisał(a):
Cytuj:

Znaczy komu zajebal pomysl na utwor ?? :> Nie wiedzialem o tym...

bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo duzo tego kiedys wam dam liste (jest wieksza niz przypuszczacie) i bedziemy mogli sie wyzywac na tych trzech pajacach. a w jednym utworze to nawet wzieli zakosili melodie ktora wyslal do kontor records jako demo moj znajomy, sputnik. w taki sposob dziala scooter i nie tylko oni

Post Napisane: 2009-03-10, 23:38 Upload: 0.00 MB

Cytuj:
w taki sposob dziala scooter i nie tylko oni

Silniejszy, tudziez sprytniejszy wygrywa :>

Post Napisane: 2009-03-10, 23:43 Upload: 0.00 MB

Cytuj:

zastanawiam sie tylko czy nie czuja sie chociaz troche glupio, ze zapierdalaja komus kawalki? gdybym to ja produkowal takie cos, to pierwsza mysl jaka nasuwalaby mi sie przy sluchaniu utworu bylaby taka, ze nie jest on moj, jest po prostu zajebany..
Ostatnio edytowano 2009-03-10, 23:44 przez kontra, łącznie edytowano 1 raz

Post Napisane: 2009-03-10, 23:59 Upload: 0.00 MB

Thomass napisał(a):
Cytuj:
w taki sposob dziala scooter i nie tylko oni

to jest zwykle zlodziejstwo a nie spryt.

Post Napisane: 2009-03-11, 08:35 Upload: 0.00 MB

Nigdy chuja nie lubialem, ze kradnie nie bylem swiadom bo gowna ktore robi nie sluchalem. Wiesz, to facet ktory robi cos dlugo wiec takie skazy ze ukradl jakiemus amatorowi cos go nie dosiegna dopoki ktos mu nie wpierdoli raz czy drugi ew. nie przestrzeli kolana...

Szeryf napisał(a):
to jest zwykle zlodziejstwo a nie spryt.

Raczej kurewstwo.

Post Napisane: 2009-03-11, 12:40 Upload: 0.00 MB

Ja wcale nie powiedzialem ze to jest mile, dobre i pozyteczne bo jest hujowe jak komus loja jego tworczosc :<

Post Napisane: 2009-03-12, 13:41 Upload: 0.00 MB

moim zdaniem to chyba raczej na takich walkach Scooter dlugo by sie na rynku nieutrzymal , bo zajebaly by go Sady i nalozone tym faktem kary finansowe :|

A fakt ze cicho w sumie jest , jeszcze nieznaczy ze Scooter kradnie i nikt o tym niewie i to tyle lat ??!!
Moze poprostu i napewno wydaja ten ich Style za obopolna zgoda , a to zmienia fakty opisywane wyzej ............ zajebiscie !! :wink:

Ludzie..... przeciez jak ktos tam na tym swiecie uzyl tam jakiegos Akordu to nieznaczy ze go zajebal :| , przeciez jak wpieprza tam w swoj utwor Kalinke , to co ??? Kalinke zajebal i podpisal sie pod nia Scooter ?? :lol: :lol:

Post Napisane: 2009-03-12, 14:01 Upload: 0.00 MB

jesli chodzi o Paula M to najgorsi sa Ci co go sluchaja i sie tym jaraja ,,,,,, przepraszam zrobilem blad --- >> jeszcze gorsi sa Ci co to wydaja i go promuja , pamietam jak sutek zalozyl temat o nim nie moglem sie wypowiadac na temat jego muzyki w porzadny sposob bo nie siegalem po jego produkcje . sporo widzialem ich w necie moze nawet pobralem i gdzies lezy na plycie ale o uszy nie obijalo mi sie raczej nic albo nie pamietam
wierzylem wam na slowo ze gosc jest niedojda zyciowa i idzie do celu po skrotach byle jak bo wiem ze sa tu osoby ktore naprawde znaja sie na muzie
w koncu przyszla pora na imagine remixes [ktore dla mnie okazalo sie lipa] i kolej na Armin van Buuren - Imagine (Paul Miller remix) - jak to przesluchalem wiedzialem juz w 100% ze mieliscie racje identyko jak imagine w oryginale , naprawde dziwie sie jak goscia moze cieszyc remixowanie czegosc co w efekcie koncowy brzmi tak samo jak oryginal
niezly ubaw musial miec armin jak to przesluchal , duzy minus ze to w ogóle sie znalazlo na tym albumie :wink:
nie tak dawno ten typo byl w klubie niedaleko mnie ofkoz nie poszedlem :lol:

Post Napisane: 2009-03-12, 17:44 Upload: 0.00 MB

Cytuj:
zastanawiam sie tylko czy nie czuja sie chociaz troche glupio, ze zapierdalaja komus kawalki? gdybym to ja produkowal takie cos, to pierwsza mysl jaka nasuwalaby mi sie przy sluchaniu utworu bylaby taka, ze nie jest on moj, jest po prostu zajebany..

...a Ja myslalbym tylko czy sobie kupic Jaguara czy moze jakie Porsche...

Post Napisane: 2009-03-12, 18:15 Upload: 0.00 MB

Rinth napisał(a):
...a Ja myslalbym tylko czy sobie kupic Jaguara czy moze jakie Porsche...

Jak bys byl takim Millerem z takim mozgiem jak on, to nie zastanawialbys sie nad takim czyms. Mialbys stare zjechane E30 z podtlenkiem LPG i pustostan na koncie, zaloze sie ze on nie ma astronomicznej kasy bo jest debilem i wydaje na pierdoly, na ktore dzisiejsza mlodziez nie oszczedza kasy...

Post Napisane: 2009-03-12, 18:47 Upload: 0.00 MB

to wszystko przez to ftb ktore stalo sie zabobonnym portalem i sieje bzdury jak radio Maryja - nakrecaja ludzi jakim to niby miller jest bohaterem a te tluki w to wierza

Post Napisane: 2009-03-12, 20:36 Upload: 0.00 MB

Z milerem jest jak z feelem, tylko ze milera promuje ftb a feela badziewna eska czy podobne scierwo. A przewaznie ludziom sie podoba to o czym jest glosno w srodkach masowego przekazu :)
Ostatnio edytowano 2009-03-12, 20:37 przez Thomass, łącznie edytowano 1 raz

Skocz do: