Thomass napisał(a):Skoro na innych forach jest i sie sprawdza to jestem za :)
no wlasnie sprawdza sie wiec dlaczego tego nie zastosowac i u nas
Kr2y$_eQ napisał(a):Jesli ktos wie czego szuka to uzyje wyszukiwarki na forum lub w przegladarce - wejdzie do dzialu ogolnego i da sobie ctrl+f i wpisze czesc wyszukiwanej frazy i heja ;)
a jesli kto dobrze sie nie zna i wejdzie sobie do nas w house pobierze sobie
Europe - The Final Countdown (DJ Zam Remix)
DJ Brainstorm - Save Me (A Place In Your Heart) (Max Farenthide Rmx)
i zesra sie ze smiechu co to w ogóle jest ;/
Kr2y$_eQ napisał(a):A Uploaderzy znowu (ci mniej obeznani, np ja ;) ) beda robic balagan, bo bedzie tyle dzialow ze nie beda wiedizeli gdzie co dawac.
ja nie mowie o milionie dzialow tylko o jednym na pojedyncze mp3 bo chyba widzicie
roznice pomiedzy :
a)
Kalwi & Remi - The New Soundhttp://www.youtube.com/watch?v=6I3sJ2mq ... re=channela
b)
Jerry Ropero feat. Cozi - The Storm (Inpetto Remix Edit)http://www.youtube.com/watch?v=QdmAsSeiamE[dla porownania daje liny na youtube]
Buffalo napisał(a):Kozak ale ja tam nie zagladam wiec dla mnie to zbedne ;x wyrazilem tylko swoja opinie ;)
ale gdyby to dotyczylo dzialu techno i oboki chrisa liebinga mial crazy loop
[to to bo pewnie nie wiesz -- >
http://www.youtube.com/watch?v=4151GLGx8p8 ] to napewno zalezaloby Ci zeby to inaczej wygladalo
MarcinC napisał(a):Jestem na nie, a wiem z doswiadczenia, ze nie ukrywajmy, uploaderzy wiecznie nie zyja.
to widocznie kolega ma slabe doswiadczenie z takim podejsciem najlepiej w ogóle zamknac warez i hyde park zostawic
Kr2y$_eQ napisał(a):zrobimy electro-house to zaraz ktos bedzie chcial uplifting/hard/progressive/euro trance czy hardtechno rozlaczone z minimal'ami
wiesz dobrze ze tak nie bedzie
Szeryf napisał(a):jedynym ratunkiem dla prawdziwego housu na naszym forum jest to, zebysmy uploadowali go w wiekszych ilosciach niz komercyjny. musimy ludziom pokazac, dlaczego muzyka ambitna jest najlepsza
po co zakladac temat z 6075 mp3 jak mozna wrzucac cos bezposrednio co pobrales chcesz sie tym podzielic i to dajesz w konkretnym dziale
Kr2y$_eQ napisał(a):Bo jak to tak zeby Dj Dean byl w jednym dziale z Above and Beyond?
dobrze wiesz ze tak juz nie jest no czasami pomyli sie ktos [dj sebastiano] ale wiesz ze ona ma swoj swiat i swoje klocki lego i jakby na scenowym relu cosmic gate ktos w nfo napisal dance to on by to do dance wrzucil
chyba dobrze ze forum sie rozwija dla szerszego grona odbiorcow, po pewnym czasie sami dojdziemy do tego bo ktos bedzie chcial wrzucic nowy walek steve angelo i jak zobaczy ze ma go polozyc obok czegos podpisanego
Katy Perry - Hot n Cold (Baby Directz Remix Special Gosia)
wtedy wybierze opcje
WYLOGUJ i nie bedzie chcial miec z taki dzialem do czynienia
byl tu ostatnio Alex nowi nie maja pojecia o kogo chodzi ale starzy dobrze wiedza wszedl sobie do nas do dzialu zobaczyc jak to hula i byl przerazony, nie chodzi tu o to ze komercja bo ze taka muzyka a nie inna jest bardziej popularna to pogodzil sie on pare dobrych lat temu ale ze na fmf nikt nie naprawi tego bledu robiac konkretny dzial dla konkretnej muzyki
spadam sluchac afterhours nara :wink: