Nadi napisał(a):Rinth, popatrz w toalecie
W toalecie to Ja patrze zeby nie obsikac sobie spodni. Zawsze jak wyjmuje to jest taki pozawijany. Jak sie zagapie i nie odwine to idzie szpryca po kolanach.
No i mam klopoty z rozbryzgiem. Czasem leci w dwie strony i jeszcze kapie na dol :/
Najgorsza jest zawsze ostatnia kropla. Ona czeka jak juz zapne spodnie i wtedy....ale to chyba wiekszosc z Was wie.
om3ga napisał(a):ja zawsze nosze koszulke z jakas liczba ..
kobiety z gory wiedza z chodzi o rozmiar... i wszyscy sa zadowoleni
Ja mam dwie koszulki z liczba...na obu jest 59 :/
Nadi napisał(a):Moze dlatego ze wy juz jestescie troche starsi i hormony juz wam tak nie buzuja.
Masz racje. Te pare lat do przodu i troche wiecej w glowie robi swoje. Takie typy po 16/17 maja takie prawicze skrzywienie i mysla, ze sa fajni jak powiedza kolezance o penisie. Z tym ze Ja jakos nigdy nie gadalem z dziewczynami w ten sposob bo to taka oznaka braku szacunku. Jakies minimum przyzwoitosci trzeba miec. Chyba ze dziewczyna lubi o takich glupotach gadac. Osobiscie nie znalem takich, a jak znalem to trwalo to mozliwie jak najkrocej.
Chociaz teraz jest sporo takich dziewczynek, ktore maja podobne podejscie do sprawy penisa jak Ja do polityki. Pierdoli mnie to...