Widzialem to wczesniej i dziwie sie, ze nikt nie spojrzal na to oczyma ojca.
Ja obstawiam tak. Koles (ojciec) dostawal od swojego ojca ostre manto za to, ze krzywo stoi albo siorbie przy jedzeniu i to bardzo mocno wyczulilo go na przemoc wobec swoich wlasnych dzieci. Poza tym za jego czasow raczej nie bylo takiego durnowatego zwyczaju tluczenia komus dupy az spuchnie.
Zle doswiadczenia z dziecinstwa pokrzywily mu psychike i dlatego tak ostro i gwaltownie zareagowal...tyle.
Widzialem to wczesniej i dziwie sie, ze nikt nie spojrzal na to oczyma ojca.
Ja obstawiam tak. Koles (ojciec) dostawal od swojego ojca ostre manto za to, ze krzywo stoi albo siorbie przy jedzeniu i to bardzo mocno wyczulilo go na przemoc wobec swoich wlasnych dzieci. Poza tym za jego czasow raczej nie bylo takiego durnowatego zwyczaju tluczenia komus dupy az spuchnie.
Zle doswiadczenia z dziecinstwa pokrzywily mu psychike i dlatego tak ostro i gwaltownie zareagowal...tyle.
Ja obstawiam tak. Ojciec czuje sie panem i wladca swojego gnojka, jest frustratem i bije go za kazde nieposluszenstwo i tylko on ma prawo to robic. Dzieciak boi sie zareagowac na tym filmie (lezy nieruchomo i nawet sie nie odwraca, bo sie boi).
ale ciezko to stwierdzic jednoznacznie bo go nie znam. fakt, faktem brakuje mu dystansu do wielu rzeczy i zrobil niemozebna porute swojemu gnojkowi, ktory teraz bedzie wytykany w szkole na kazdym kroku bebebebe :<
na bank tatus ma nie rowno pod deklem
moze i faktycznie ten zwyczaj prania kogos paskiem po tylku nie jest najwyzszych lotow
ale kolo wcale nie dostal mocno
bylem na 18stkach lasek i one mocniej sie "glaskaly" pasiorami niz te typy
widac ze dzieciak w domu nie ma nic do powiedzenia bo nawet nie stanal w obronie kumpla
[szkoda ze jeszcze sie nie rozplakal i przytulil do ojca bo wtedy to bym umarl :dzizys: ]
gdybym mial miec taka 18stke to ............. wolalbym jej nie miec
Sam filmik jakos szczegolnie mnie nie smieszy, ale niektore przerobki powalaja.
Pulp Fiction, Terminator, American Pie, Star Wars...nie moglem ze smiechu.