Thomass napisał(a):k14 napisał(a):MarcinC napisał(a):nic nam to nie mowi.
MarcinC, mow za siebie, bo wiekszosc pewnie wie, ze chodzi o Natasze Urbanska ;)
Mi tez to nic nie powiedzialo xD btw: to ona spiewa ?? :? A z gwiazdami czy w duecie z jozefowiczem ?
ja ja kojarze tylko dlatego, ze k14 dal ja w temacie z aktorkami. wiec to jest aktorka, piosenkarka, tancerka, robot kuchenny, kandydat na prezydenta RP 2012, potencjalna gwiazda przyszlorocznych mistrzostw swiata w pilce noznej i zolta magnetyczna gwiazda, ktora otacza centralny, zielony zamek symbolizacji. i na budowlance tez sie pewno zna. w sumie obok muchy naczelna chalturnica narodu sarmatow telewizyjnych.
a tak serio to jesli wszyscy daja zdjecia tych gwiazd to
k14 tez daj takie, ktore ci sie podoba bo naprawde nie kazdy oglada chalture w tv
Cytuj:
"omfg nigdy bym nie pomyslal ze ona taka brzydka jest, pantalony typu 'gacie po tacie' + cycki made by silicon nie za bardzo dodaja jej urody.
sam nie wiem jakie piosenkarki sa ladne, bo wole chlopakow, musialbym pomyslec, a teraz mi sie nie chce, wypowiem sie w wolnej chwili"
nie od dzis wiadomo, ze ulubiona piosenkarka [K] jest Doda :mg: i tylko nieliczni wiedza co sie Krzysiowi w niej podoba :mg: