Post Napisane: 2009-12-27, 00:27 Upload: 0.00 MB

Hey towarzysze doli i niedoli !
Kiedys zalozylem temat o waszych najpiekniejszych aktorkach i nawet cieszyl sie on
powodzeniem dlatego teraz bedzie inaczej - nie aktorka lecz piosenkarka !
ktora podoba sie wam najbardziej ?
moj typ to :
kate perry :zakochany:
Obrazek

a wasz ?

ps : jak ktos napisze ze doda lub hannah montana to sie powiesze
siostra przesle akt zgonu na pw :smiech:

Post Napisane: 2009-12-27, 00:35 Upload: 0.00 MB

Jennifer Rene
Obrazek

Ladna i przyjemny glos ma :roll:

wunderbar... wundervoll... superschón und supertoll

Post Napisane: 2009-12-27, 01:16 Upload: 0.00 MB

Kozak napisał(a):
Hey towarzysze doli i niedoli !
Kiedys zalozylem temat o waszych najpiekniejszych aktorkach i nawet cieszyl sie on
powodzeniem dlatego teraz bedzie inaczej - nie aktorka lecz piosenkarka !
ktora podoba sie wam najbardziej ?
moj typ to :
kate perry :zakochany:
Obrazek

a wasz ?

ps : jak ktos napisze ze doda lub hannah montana to sie powiesze
siostra przesle akt zgonu na pw :smiech:

omfg nigdy bym nie pomyslal ze ona taka brzydka jest, pantalony typu 'gacie po tacie' + cycki made by silicon nie za bardzo dodaja jej urody.

sam nie wiem jakie piosenkarki sa ladne, bo wole chlopakow, musialbym pomyslec, a teraz mi sie nie chce, wypowiem sie w wolnej chwili

Post Napisane: 2009-12-27, 01:56 Upload: 0.00 MB

[K]r2y$_eQ - >Haha leze i kwicze xD

Ta laska co dal foto Thomas hmmmm :P

Post Napisane: 2009-12-27, 02:23 Upload: 0.00 MB

dla mnie jak zwykle - moja Nataszka ;)

Post Napisane: 2009-12-27, 02:35 Upload: 0.00 MB

Cytuj:
dla mnie jak zwykle - moja Nataszka ;)

nic nam to nie mowi.

A wg mnie Belinda Carlisle

Obrazek

oraz Alizee

Obrazek

Ps i Moja Zona tez :brawo:

Post Napisane: 2009-12-27, 03:28 Upload: 0.00 MB

Obrazek
nadzwyczajna, bo inna?
P.S. teledysk pt. http://www.youtube.com/watch?v=5fLO33cd2eU
po prostu przez nia krew leci innymi drogami :D

Post Napisane: 2009-12-27, 04:08 Upload: 0.00 MB

kurde dlaczego tu piw dawac nie mozna :< chcialem dac Thomassowi bo dla mnie tez najladniejsza jest Jennifer Rene \o/ <3

Post Napisane: 2009-12-27, 11:25 Upload: 0.00 MB

Kr2y$_eQ napisał(a):
omfg nigdy bym nie pomyslal ze ona taka brzydka jest, pantalony typu 'gacie po tacie' + cycki made by silicon nie za bardzo dodaja jej urody.

sam nie wiem jakie piosenkarki sa ladne, bo wole chlopakow, musialbym pomyslec, a teraz mi sie nie chce, wypowiem sie w wolnej chwili

uspokoj sie karyplu w brylach :< (avatar)

o gustach sie nie dyskutuje, mi sie kasia podoba i chetnie bym sie z nia ciumcial

ooo cium cium cium cium cium :*
Obrazek

Post Napisane: 2009-12-27, 12:35 Upload: 0.00 MB

MarcinC napisał(a):
nic nam to nie mowi.

MarcinC, mow za siebie, bo wiekszosc pewnie wie, ze chodzi o Natasze Urbanska ;)

Post Napisane: 2009-12-27, 12:54 Upload: 0.00 MB

Dal mnie od dawna Alizee mloda , piekna , wysportowna i bardzo inteligentna francuska i staje sie coraz ladnieszja buziaki dla niej xD .

Alizee

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

I takze lady gaga ktora ukrywa swoja urode pod dziwacznymi kostumami ale naprawde takze bosko wyglada i na dodatek ona pisze wszytkim innym piosenkarka teksty tzn miedzy innymi britneyce , beyonce itd .

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Post Napisane: 2009-12-27, 13:17 Upload: 0.00 MB

k14 napisał(a):
MarcinC napisał(a):
nic nam to nie mowi.

MarcinC, mow za siebie, bo wiekszosc pewnie wie, ze chodzi o Natasze Urbanska ;)

Mi tez to nic nie powiedzialo xD btw: to ona spiewa ?? :? A z gwiazdami czy w duecie z jozefowiczem ?

Post Napisane: 2009-12-27, 14:09 Upload: 0.00 MB

Thomass napisał(a):
k14 napisał(a):
MarcinC napisał(a):
nic nam to nie mowi.

Mi tez to nic nie powiedzialo xD btw: to ona spiewa ?? :? A z gwiazdami czy w duecie z jozefowiczem ?

ja ja kojarze tylko dlatego, ze k14 dal ja w temacie z aktorkami. wiec to jest aktorka, piosenkarka, tancerka, robot kuchenny, kandydat na prezydenta RP 2012, potencjalna gwiazda przyszlorocznych mistrzostw swiata w pilce noznej i zolta magnetyczna gwiazda, ktora otacza centralny, zielony zamek symbolizacji. i na budowlance tez sie pewno zna. w sumie obok muchy naczelna chalturnica narodu sarmatow telewizyjnych.

a tak serio to jesli wszyscy daja zdjecia tych gwiazd to k14 tez daj takie, ktore ci sie podoba bo naprawde nie kazdy oglada chalture w tv

Cytuj:
"omfg nigdy bym nie pomyslal ze ona taka brzydka jest, pantalony typu 'gacie po tacie' + cycki made by silicon nie za bardzo dodaja jej urody.

sam nie wiem jakie piosenkarki sa ladne, bo wole chlopakow, musialbym pomyslec, a teraz mi sie nie chce, wypowiem sie w wolnej chwili"

nie od dzis wiadomo, ze ulubiona piosenkarka [K] jest Doda :mg: i tylko nieliczni wiedza co sie Krzysiowi w niej podoba :mg:

Post Napisane: 2009-12-27, 14:23 Upload: 0.00 MB

urbanska nie jest piosenkarka.

Post Napisane: 2009-12-27, 14:40 Upload: 0.00 MB

MarcinC napisał(a):
urbanska nie jest piosenkarka.

tez tak myslalem dopoki nie zobaczylem na wikipedii info o niej, tam jest napisane ze piosenkarka jest, ale wierzcie, ze zanim to zobaczylem to chcialem sie tu wpisac i skomentowac nieprzyjemnie wpis k14, bo dla mnie taka z niej piosenkarka jak i ze mnie :|

Szeryf napisał(a):
nie od dzis wiadomo, ze ulubiona piosenkarka [K] jest Doda :mg: i tylko nieliczni wiedza co sie Krzysiowi w niej podoba :mg:

no, ulubiona tak, ale nie najladniejsza, poza tym to nie mi sie ona sni i wyciaga mnie z nalogu :mg:

Wracajac na droge glowna tego tematu to przychylam sie do Alizee :roll: , a Lady Gaga wyglada jak niedorozwinieta IMO, sorry :mg:

Post Napisane: 2009-12-27, 15:35 Upload: 0.00 MB

Nio i juz mi gage obrazili foch z przytupem :P xD

Post Napisane: 2009-12-27, 15:49 Upload: 0.00 MB

Szeryf napisał(a):
wiec to jest aktorka, piosenkarka, tancerka, robot kuchenny, kandydat na prezydenta RP 2012, potencjalna gwiazda przyszlorocznych mistrzostw swiata w pilce noznej i zolta magnetyczna gwiazda, ktora otacza centralny, zielony zamek symbolizacji. i na budowlance tez sie pewno zna. w sumie obok muchy naczelna chalturnica narodu sarmatow telewizyjnych.

+100000 jak K wroci beermoda to masz u mnie piwo !

widze ze wiekszosci alizee podoba sie
a ja sie przyznam ze wpadla mi w oko pani od MarcinaC Belinda Carlisle :roll:

a co do Jennifer Rene (Thomass & Buffalo) taki moje osobiste pytanie , nie podoba sie wam ona bardziej w czarnych wlosach ?
http://www.youtube.com/watch?v=m6Gt2D5mbrU

dla mnie boooomba :serce:

Post Napisane: 2009-12-27, 17:04 Upload: 0.00 MB

Najpiekniejsza pod jakim wzgledem?

Post Napisane: 2009-12-27, 17:36 Upload: 0.00 MB

Madonna :wink:

Obrazek

Post Napisane: 2009-12-27, 19:55 Upload: 0.00 MB

Krzysio:"sam nie wiem jakie piosenkarki sa ladne, bo wole chlopakow"
Czyzbys przegladal TORa ? :D :mg:

Post Napisane: 2009-12-27, 20:07 Upload: 0.00 MB

kLoNiK_ napisał(a):
Krzysio:"sam nie wiem jakie piosenkarki sa ladne, bo wole chlopakow"
Czyzbys przegladal TORa ? :D :mg:

wtedy by napisal: "sam nie wiem jakie piosenkarki sa ladne, bo wole male dzieci"

Post Napisane: 2009-12-27, 21:06 Upload: 0.00 MB

beyonce :oops:
Obrazek

Post Napisane: 2009-12-27, 23:30 Upload: 0.00 MB

Kamil, ale serio? myslalem, ze tylko [K]rzysiek lubi stare baby xD

jak mialem 12 lat Shakira:
Obrazek

jak 18 Rihanna:
Obrazek

jak 19 wokalistka Supafly inc - nie wiem jak jej tam:

a teraz Maryla Rodowicz <3 zartuje :< nikt mi sie nie podoba z piosenkarek :< sa niegodne mej uwagi :mg:

Post Napisane: 2009-12-28, 00:34 Upload: 0.00 MB

Kozak napisał(a):
a co do Jennifer Rene (Thomass & Buffalo) taki moje osobiste pytanie , nie podoba sie wam ona bardziej w czarnych wlosach ?
http://www.youtube.com/watch?v=m6Gt2D5mbrU

dla mnie boooomba :serce:

Czarna Jenny :hyhy: Bardzo goraca :hyhy:

Post Napisane: 2009-12-28, 00:43 Upload: 0.00 MB

Skocz do: