Post Napisane: 2009-05-17, 00:43 Upload: 0.00 MB

moj typ to Megan Fox
napewno wiekszosc ja zna z filmu transformers
Obrazek

a wasza najpiekniejsza aktorka ?

Post Napisane: 2009-05-17, 00:50 Upload: 0.00 MB

a mi sie zadna nie podoba, a julie roberts i nicole kidman uwazam za wrecz paskudne i nie wiem jak tyle ludzi je uznaje za piekne :/ :/

Post Napisane: 2009-05-17, 00:54 Upload: 0.00 MB

Szeryf napisał(a):
a julie roberts i nicole kidman uwazam za wrecz paskudne i nie wiem jak tyle ludzi je uznaje za piekne

+1
ja tez nie uwazam zeby one byly piekne

Post Napisane: 2009-05-17, 00:58 Upload: 0.00 MB

a nie sorry..
jola rutowicz :serce:

Post Napisane: 2009-05-17, 01:03 Upload: 0.00 MB

Bridgette Bardot

Obrazek
Ostatnio edytowano 2009-05-17, 01:04 przez MarcinC, łącznie edytowano 1 raz

Post Napisane: 2009-05-17, 01:05 Upload: 0.00 MB

Dla mnie:
Nr. 1 Cheryl Cole
Nr. 2 Alessandra Ambrosio

Ale one akurat aktorkami nie sa... xD
Jesli chodzi o aktorke to albo Eva Longoria albo Penelope Cruz albo Jordana Brewster.

To jak na razie mi do glowy przychodzi. :)

Obrazek

Post Napisane: 2009-05-17, 01:13 Upload: 0.00 MB

a ja nie lubie jak sie rozbieraja te celebrytki.. wtedy wiem ze jako osoby znacza tyle co zero i ze za kase i slawe zjedza gowno

Post Napisane: 2009-05-17, 02:12 Upload: 0.00 MB

Jessica Alba ;d

/O grzechach daj zapomniec, to przez to zlo w miastach/

Post Napisane: 2009-05-17, 02:37 Upload: 0.00 MB

Kozak, ale przyciales w sisiora, fotosik.pl - bleee fuuu ohyda

Dla mnie to w sumie ceizko, bo chlopakow bardziej lubie ale skoro temat o aktorkach to moze Tori Black? Fajna, mloda i (chyba jeszcze) naturalna :P
Obrazek
Zdjecie troche brzydkie (znaczy sie brzydko wyszla) ale nie mialem lagodniejszego zeby sie nadalo do HP i na ten hosting xD

Jakby kto chcial to z 2gb fotek mam i sporo filmow, no i znam forum gdzie je mega topic o niej (w sumie dwa topici, jeden z filmami, a drugi ze zdjeciami hihaho).

Post Napisane: 2009-05-17, 03:30 Upload: 0.00 MB

Cytuj:
Kozak, ale przyciales w sisiora, fotosik.pl - bleee fuuu ohyda

milcz i nic nie pisz , twoj biznes pada mial :< dlatego na fotosika stukalem
a jeszcze jak by bylo malo to kliknalem Ci w google wiec podwojny pks w Twoja strone
:pks: x2
Ostatnio edytowano 2009-05-17, 03:31 przez Kozak, łącznie edytowano 1 raz

Post Napisane: 2009-05-17, 03:41 Upload: 0.00 MB

Post Napisane: 2009-05-17, 04:34 Upload: 0.00 MB

UcieX napisał(a):

Tritonal? Cristina Soto? Ta na obrazku (Cristina Soto, bo nie wiem?).

Tritonal - to nie sa to kobieta, a co za tym idzie nie moga byc aktorka.

Cristina Soto - z tego co googluje sobie to nie jest aktorka.

Ta na zdjeciu - jesli jest to Cristina Soto to patrz wyzej i to co napisze dalej , jesli nie jest to C.S. to tylko to (ale to juz chyba kwestia gustu) - obrobka jakiej zostala poddana ta fotografia (lub pani przed zrobieniem zdjecia) sprawia iz osoba znajdujaca sie tam wyglada IMO jak stolec, kolorowy, ale ciagle stolec.
W sumie przypomina mi tez jakiegos aktora z ktoregos serialu, ale nie moge sobie przypomniec :hmm2:

Post Napisane: 2009-05-17, 12:33 Upload: 0.00 MB

Moj blad, przyznaje sie, bo o tej godzinie to juz slabo kontaktowalem (bo bylem spiacy a nie pijany) :< i nie ta panne wrzucilem

wiem, ze Tritonal to amerykanski duet, Cristina Soto tez nie jest taka ladna jak ta z YT ^.^
nawet pytalem sie autora ElectronicGalaxyco to za dziolszka, ale napisal, ze nie moze znalezc, ale bedzie szukal i na tym sie skonczylo :P
I nie chodzilo mi o jej kolor wlosow czy cos... ja zakochalem sie w tych duzych oczach (uwielbiam takie) i ulozeniu wlosow, tak juz mam ;)

A jesli chodzi o aktorke to na pierwsza mysl od razu przychodzi mi
"Keri Russel" ze swietnego filmu "August Rush"

oto i ona:
Obrazek

Tu tez najwiekszym jej atutem wedlug mnie okazaly oczeta i ta sliczna anielska twarz :roll:

Ale tez duza zaleta jej jest to, ze jest normalna, nie pajacuje i nie odwala pawiana.
Ostatnio edytowano 2009-05-17, 12:35 przez UcieX, łącznie edytowano 1 raz

Post Napisane: 2009-05-17, 13:17 Upload: 0.00 MB

UcieX napisał(a):

oto i ona:
Obrazek

Tu tez najwiekszym jej atutem wedlug mnie okazaly oczeta i ta sliczna anielska twarz :roll:

Ale tez duza zaleta jej jest to, ze jest normalna, nie pajacuje i nie odwala pawiana.

na tym zdjeciu nie wyglada ladnie, raczej jak zkacowana - gdybym zobaczyl na ulicy nawet bym uwagi nie zwrocil xD

Post Napisane: 2009-05-17, 13:29 Upload: 0.00 MB

Natasza Urbanska! Jak sie zgodzi to moge sie zenic nawet dzisiaj ;P

Post Napisane: 2009-05-17, 13:48 Upload: 0.00 MB

Szeryf napisał(a):
UcieX napisał(a):

oto i ona:
Obrazek

na tym zdjeciu nie wyglada ladnie, raczej jak zkacowana - gdybym zobaczyl na ulicy nawet bym uwagi nie zwrocil xD

A ja uwielbiam naturalnosc w kobietach. Bez pozowania, zadnych photoshopow, tony kosmetykow na twarzy. Gdy przyciaga natura, a nie tylko chwilowami zludzeniami.

Post Napisane: 2009-05-17, 13:57 Upload: 0.00 MB

UcieX napisał(a):
Szeryf napisał(a):
UcieX napisał(a):

oto i ona:
Obrazek

A ja uwielbiam naturalnosc w kobietach. Bez pozowania, zadnych photoshopow, tony kosmetykow na twarzy. Gdy przyciaga natura, a nie tylko chwilowami zludzeniami.

ja tez :mg:

Post Napisane: 2009-05-17, 14:57 Upload: 0.00 MB

Szeryf napisał(a):
UcieX napisał(a):
Szeryf napisał(a):
UcieX napisał(a):

oto i ona:
Obrazek

czyli Nataszka ;) ;P

Post Napisane: 2009-05-17, 15:03 Upload: 0.00 MB

k14 napisał(a):
Szeryf napisał(a):
UcieX napisał(a):
Szeryf napisał(a):
UcieX napisał(a):

oto i ona:
Obrazek

czyli Nataszka ;) ;P

nie wiem w ogole kto to jest, dalem google grafika i mi sie nie podoba ta trzydziestokilkuletnia kobieta..

Post Napisane: 2009-05-17, 15:13 Upload: 0.00 MB

Szeryf napisał(a):
k14 napisał(a):
Szeryf napisał(a):
UcieX napisał(a):
Szeryf napisał(a):
UcieX napisał(a):

oto i ona:
Obrazek

czyli Nataszka ;) ;P

nie wiem w ogole kto to jest, dalem google grafika i mi sie nie podoba ta trzydziestokilkuletnia kobieta..

ojj panowie, o gustach sie nie dyskutuje, niech kazdy przedstawia swoje panienki westchnien zamiast wmawiac, ktora lepsza :wink:

P.S. ale te rameczki sliczne sie zrobily :sweet:
Ostatnio edytowano 2009-05-17, 15:14 przez UcieX, łącznie edytowano 1 raz

Post Napisane: 2009-05-17, 16:26 Upload: 0.00 MB

Szeryf napisał(a):
k14 napisał(a):
Szeryf napisał(a):
UcieX napisał(a):
Szeryf napisał(a):
UcieX napisał(a):

oto i ona:
Obrazek

czyli Nataszka ;) ;P

oj grzeszysz synu... xD

Obrazek

Post Napisane: 2009-05-18, 09:00 Upload: 0.00 MB

Obrazek

:P

Post Napisane: 2009-05-18, 12:42 Upload: 0.00 MB

Ferson napisał(a):

jak ona sie nazywa?????

Post Napisane: 2009-05-18, 15:49 Upload: 0.00 MB

Jessica Alba O) Pewnie by sie znalazlo wiecej ladnych lub ladniejszych kobiet ale nie ogladam tv tudziez filmow wiec nie mam pojecia kto tam jest spoko :<

wunderbar... wundervoll... superschón und supertoll

Post Napisane: 2009-05-18, 16:56 Upload: 0.00 MB

Szeryf napisał(a):
Ferson napisał(a):

jak ona sie nazywa?????

Rosario? :P
Skocz do: