k14 napisał(a):Ja proponuje Czeslaw Spiewa - Maszynka do swierkania i mowie o tym powaznie...
Boze... jak ja Cie nie lubie... ale tu musze sie zgodzic :D
Napisalbym jeszcze innych kilka prawie nieelektronicznych jednak boje sie, ze powstanie tu kolejny temat 'jestes glupi, tylko electro/trance/house (niepotrzebne skreslic) jest fajny, a ty sie nie znasz' :P
Tak wiec napisze te tracki, ktore mi sie podobaly i istnieje prawdopodobienstwo, ze jest tu ktos jeszcze komu wpadly w ucho:
Nutone feat Natalie Williams - System (Matrix and Futurebound Remix)The Prodigy - World's On Fire - wlasciwie nie wiem czy pisac to tutaj, bo premiera albumu z tym utworem ma byc dopiero w marcu 2009, ale mnie miazdzyl rip tego tracka przez pol wakacji wiedz pisze ;)
Ben Sage - Forging OnAaron Simpson Feat. Brian Abbey - Never Far From Right (Ben Sage Remix)John B - Dancing In The DarkRocco - Puppet Master 2Pewnie jeszcze cos by sie znalazlo, ale skoro nie umiem napisac tego z glowy to pewnie nie bylo w tym roku dla mnie na tyle istotne aby o tym pisac :D
PS:
Kozak napisał(a):Airbase feat. Floria Ambra - Denial
Czy tylko ja odnosze takie wrazenie czy moze faktycznie ten utwor jest robiony w styl Andain - Beautiful things...? Gitara w tle, snare, ktory wchodzi identycznie jak w Beautiful things, i wreszcie wokal, ktory brzmi imo cholernie podobnie (inaczej ofkoz, bo kto inny spiewa, ale podobnie) ;>