Post Napisane: 2009-03-07, 10:20 Upload: 0.00 MB

Obrazek
:shock:

Post Napisane: 2009-03-07, 11:57 Upload: 0.00 MB

:shock:
moze beda nadawac CC Corstena Live?:D

Post Napisane: 2009-03-07, 12:03 Upload: 0.00 MB

:shock: :o koniec swiata sie zbliza :(

Post Napisane: 2009-03-07, 12:14 Upload: 0.00 MB

Cox i eska :<

Post Napisane: 2009-03-07, 12:18 Upload: 0.00 MB

Cox byl na tym co lubi gdy to podpisywal

Post Napisane: 2009-03-07, 12:55 Upload: 0.00 MB

Daje pol roku na to, ze Coxa nikt nie bedzie na FMFie lubil (i to nawet juz za produkcje przed eskowym szalenstwem) :D

Post Napisane: 2009-03-07, 13:04 Upload: 0.00 MB

Tomikus napisał(a):
Daje pol roku na to, ze Coxa nikt nie bedzie na FMFie lubil (i to nawet juz za produkcje przed eskowym szalenstwem) :D

Wardmuscher gral w manieczkach i jakos mi to nie przeszkadzalo szczerze :)

Post Napisane: 2009-03-07, 13:56 Upload: 0.00 MB

Cytuj:
Najlepsi dje swiata zjednoczeni pod flaga Eska live remix
Bob Sinclar
Puoteck

:dzizys: :dzizys: :dzizys:
Ostatnio edytowano 2009-03-07, 13:57 przez Thomass, łącznie edytowano 1 raz

wunderbar... wundervoll... superschón und supertoll

Post Napisane: 2009-03-07, 14:00 Upload: 0.00 MB

Boli mnie ten plakat :<
Boli mnie tez ze nie moge glosowac na ten nius na "-" xD

Post Napisane: 2009-03-07, 17:22 Upload: 0.00 MB

A moze eska chce isc w ambitniejszym kierunku? Dorobili sie na wiksie i feelach, a tera gdy maja kase to chca wspolpracowac z kims lepszym, moze zmienily sie tam wladze? A moze chuj xD nie wiem, oddzielny 'kanal' na 'lepsze granie' xD

Post Napisane: 2009-03-07, 17:31 Upload: 0.00 MB

[K]r2y$_eQ napisał(a):
moze zmienily sie tam wladze?

Niech mnie zrobia tam szefem, ja juz z tego radia bym zrobil kosmos xD cala Polska by przy tym latala xD
Wyjebalbym Eska Rock zamiast niej wrzucilbym Eska Minimalistic i zrobil kilka oddzielnych kanalow ((:

Post Napisane: 2009-03-07, 17:49 Upload: 0.00 MB

na slaskiej Planecie FM juz od jakiegos czasu mozna uslyszec Davida Guette, Markusa Schulza, Armina, Above and Beyond i jeszcze innych ;) uznaje to raczej za lepszy niz gorszy znak, bo w koncu mozna bedzie uslyszec lepsza muzyke niz to co graja w takiej Esce na co dzien :P

Post Napisane: 2009-03-07, 17:50 Upload: 0.00 MB

A mi sie inicjatywa podoba :) promuja artystow trance, house ktorzy sobie na to zasluzyli i z pewnoscia z przyjemnoscia ich poslucham chodzby w esce ;) przeciez to niewazne... liczy sie ciekawa inicjatywa, przynajmniej jak tak sadze :)
Ostatnio edytowano 2009-03-07, 17:52 przez UcieX, łącznie edytowano 1 raz

Post Napisane: 2009-03-07, 22:11 Upload: 0.00 MB

UcieX, Pod warunkiem ze nie bedzie odgrzewanych setow z tygodnia poprzedniego...

Post Napisane: 2009-03-08, 00:15 Upload: 0.00 MB

feife, albo muzy, ktora nie jest 0dayz xD a tak serio to moga nadawac sety nawet i z przed kilku lat, mam nadzieje, ze era Maxa F odejdzie za jakis czas w niebyt...

Post Napisane: 2009-03-08, 00:25 Upload: 0.00 MB

Tomikus, jak mozesz tak mowic o dawnym uzytkowniku FMF? xD

Co do tematu, to jak wszystko, ma swoje 2 strony.

Awers: W koncu ogolnopolskie radio, ktore zacznie ksztalcic ludzi i doreczac im ambitniejszej muzyki. Choc Armin, Guetta i Sinclair to od paru lat leca na tych ich wszystkich listach przebojow. Ale mniejsza z tym. W koncu nie bedzie obaw, ze gdy wlacze radio, zabije mnie jakas vixa. Jednak mozna wlaczyc z soboty na niedziele Eski o polnocy i sluchac Ministry of Sound. Zapewne ta akcja bedzie w podobnych porach, wiec nie ma co sie podniecac.

Rewers: Wiecie co sie bedzie dzialo jak ta masa dzieci neo, vixiarzy, emo itp. podazy za nowa moda i zacznie spamowac fora o kawalki tych, kawalki tamtych? Istna Sodoma i Gomora... A ilu kurwa polakow typu wlasnie Farenthide zobaczy, ze takie dzwieki sa teraz "fajne"? Od za*ebania za przeproszeniem. Zacznie sie produkcja muzy dla mas, na jedno kopyto ala Paul Miller.

Jak widac, to moze jedynie pogorszyc sytuacje, a nam zapewnic userow typu Reverson...
Ostatnio edytowano 2009-03-08, 00:26 przez Daniel Craft, łącznie edytowano 1 raz

Obrazek

Post Napisane: 2009-03-08, 11:41 Upload: 0.00 MB

Kod: Zaznacz cały
Wczoraj ku zaskoczeniu zapewne wielu fanow muzyki trance i nie tylko, ktorzy przypadkowo sluchali radio ESKA o godzinie 23:00, mogli uslyszec jak prezenterzy zapowiadali A State Of Trance with Armin van Buuren i to nie byla pomylka!!! Gdyz co tydzien o tej porze na lamach radio Eska bedziemy mogli uslyszec powtorke ASOT-a z czwartku. Przypominamy, iz wczesniej ASOT byl transmitowany w radiostacji Planeta.fm.
A State of Trance w kazdy piatek o godzinie 23:00 w radiu ESKA!

Tak cos czulem ze to zwiazane z ASOT'em bedzie :P

Post Napisane: 2009-03-08, 13:08 Upload: 0.00 MB

moje odczucia sa troszke rozdarte sam juz nie wiem co tak naprawde szefostwo radia eska kombinowalo :
- pamietam jak chodzilem kiedys z taka laska jedna i ona sluchala tego radia eska [to radio w moich okolicach bylo nowoscia bo przejelo akcje wczesniejszego Tarnowskiego radia Max i zaczelo nadawac jako Eska juz] wiem ze wieczorem poznym bylo to eska live remix i nawet lubialem tego sluchac bo po tych verbach, mezach, kasiach cerekwickich i liberach lecial dobry trance fakt ze grany przez panow k & r ;/ [nie wiem czy faktycznie taki maja gust czy chcieli pokazac jacy sa amibitni] ale przyznam ze fajnie grali czasami jeszcze o pozniejszych godzinach puszczali jakies sety cale np blank & jones [pamietam bo mnie policja kiedys zatrzymala jak sobie cialem i tego secika sluchalem w radio] zastanawiam sie teraz czy szefostwo tego radia faktycznie jest za amibitniejszym nurtem muzyczynym czy raczej to dobre alibi na to ze nikt im nie zarzuci " u was leci gowno [czytaj. mezo itd]" oni na to --> "gramy dla dla wszystkich tez i dla fanow avb guetta corsten itd itd" <nie wiem tylko co tam robi te caly plotek ze niby z niego najlepszy dj swiata ? :smiech: >

czas pokaze czy to wszystko pojdzie w dobrym kierunku moze komus te radio pomoze i ludzie zainteresuja sie naprawde dobra muzyka
pozyjemy zobaczymy :wink:
Ostatnio edytowano 2009-03-08, 13:10 przez Kozak, łącznie edytowano 1 raz

Post Napisane: 2009-03-08, 13:31 Upload: 0.00 MB

Damian napisał(a):
Wczoraj ku zaskoczeniu zapewne wielu fanow muzyki trance i nie tylko, ktorzy przypadkowo sluchali radio ESKA o godzinie 23:00, mogli uslyszec jak prezenterzy zapowiadali A State Of Trance with Armin van Buuren i to nie byla pomylka!!! Gdyz co tydzien o tej porze na lamach radio Eska bedziemy mogli uslyszec powtorke ASOT-a z czwartku. Przypominamy, iz wczesniej ASOT byl transmitowany w radiostacji Planeta.fm.
A State of Trance w kazdy piatek o godzinie 23:00 w radiu ESKA!

Jak zwykle z soboty na niedziele chcialem posluchac MoS'u... Ale ku mojemu zdziwieniu o polnocy polecial ASOT... Nie wiem czy to byl ostatni epizod, ale Armin gadal cos o ASOT 400, wiec pewnie jeden z ostatnich.
Ciekawe tylko czy beda tez sety pozostalych wymienionych... :wink:

Obrazek

Post Napisane: 2009-03-08, 18:08 Upload: 0.00 MB

Kurwica czlowieka bierze jak zaczynaja retransmisje ASOT dawac...kolejne komercyjne gowno a Arminek najwiekszym gownem komercji ftw :|

Kozak napisał(a):
bo po tych verbach, mezach, kasiach cerekwickich i liberach lecial dobry trance fakt ze grany przez panow k & r ;/ [nie wiem czy faktycznie taki maja gust czy chcieli pokazac jacy sa amibitni]

Sluchalem tych malo ambitnych setow z kawalkami sprzed kilkunastu miesiecy, niczym nowym nie zaskakiwali a technika robienia setow byla zbyt ok jak na nich...
Wolalem sluchac "Plotka" czy jak mu tam, bo pomimo tego ze czasami zagral kawalek jakiegos vixiarza z Poland to jednak wiekszosc byla porzadnego house :)

Tez podobalo mi sie jak Blanki zagraly goscinnie, gral tez Judge Jules, Dave Vega z MoS, Carl Cox o ile pamietam ew. moge sie mylic w tej kwestii i bylo ciekawie, szkoda tylko ze to dosc pozno lecialo, to byla taka kilku godzinna perelka w calym 24 godzinnym gownie :P

Post Napisane: 2009-03-08, 21:18 Upload: 0.00 MB

feife napisał(a):
Tez podobalo mi sie jak Blanki zagraly goscinnie, gral tez Judge Jules, Dave Vega z MoS, Carl Cox o ile pamietam ew. moge sie mylic w tej kwestii i bylo ciekawie, szkoda tylko ze to dosc pozno lecialo, to byla taka kilku godzinna perelka w calym 24 godzinnym gownie :P

zgadza sie ja rowniez mam do tych setow sentyment :wink:

Post Napisane: 2009-03-09, 09:47 Upload: 0.00 MB

w radiu maryja beda zaniedlugo asota puszczac live :<

Post Napisane: 2009-03-09, 20:10 Upload: 0.00 MB

Lepiej niech leci ASOT a nie jakies gowno pokroju feel, mezo czy inne scierwo :<
Ja do tego pomyslu jestem dosc sceptycznie nastawiony bo jak juz wczesniej Daniel napisal:

Cytuj:
A ilu k**** polakow typu wlasnie Farenthide zobaczy, ze takie dzwieki sa teraz "fajne"? Od za*ebania za przeproszeniem. Zacznie sie produkcja muzy dla mas, na jedno kopyto ala Paul Miller.

I to mogloby byc niebezpieczne.... Ale z drugiej strony ktos kto lubi trance i od dawna slucha tego rodaju muzyki wie co w trawie piszczy i nie bedzie zmuszony do sluchania nowej tandety z tego tylko powodu ze to jest "fajne" i leci na esce bo eska nie jest "fajna" :wink:

wunderbar... wundervoll... superschón und supertoll

Post Napisane: 2009-03-10, 01:46 Upload: 0.00 MB

jesli kiedykolwiek zagra na imprezie z cyklu Eska Live Matt Hardwick to po prostu strzele sobie w rozdziawione w niesmaku usta.

Post Napisane: 2009-03-10, 19:21 Upload: 0.00 MB

Thomass napisał(a):
I to mogloby byc niebezpieczne.... Ale z drugiej strony ktos kto lubi trance i od dawna slucha tego rodaju muzyki wie co w trawie piszczy i nie bedzie zmuszony do sluchania nowej tandety z tego tylko powodu ze to jest "fajne" i leci na esce bo eska nie jest "fajna" :wink:

http://patrz.pl/mp3/beattraax-yoshida-trance-mix kurwa sie zaczyna powoli...ta muzyka umrze, to tylko kwestia czasu i tych kutachow ktorzy sie za nia biora.
Skocz do: