Post Napisane: 2008-01-04, 21:58 Upload: 0.00 MB

Pochwalony :)

Kilka podstawowych informacji na dzien dobry a w chwili obecnej dobry wieczor :)
Imie: Natalia, Natala, nie Natalka (!)
Data urodzenia: 30.11.1991 r.
Data imienin:01.12 to tak gdyby ktos chcial mi zyczenia zlozyc :twisted:
Znak zodiaku: Strzelec
Wzrost: 179 cm
Kolor wlosow: blond
Kolor oczu: braz
Muzyka: Trance, glownie Vocal, chociaz po EOYC moze i cos mocniejszego :twisted: , no i rock, gdy mam ochote cos wysadzic, lub poczuc czyjas ciepla krew pod paznokciami x )
Zainteresowania: siatkowka

Chodze do LO, profil bio-chem ( 'musk' mi juz peka od nadmiaru wiedzy). Bede ginekologiem xP
Typowy strzelec, cenie sobie wolnosc, latwo zawieram znajomosci,jestem spontaniczna i uczuciowa. Lubie ryzyko i poczuc jak skacze mi adrenalina.
Gram w siatke od 7 lat i z kazdym dniem kocham to coraz bardziej. Krzycze do TV w czasie meczy :oops:
Inteligentna, wygadana, odpowiedzialna, czesto mam przerost ambicji a pozniej ch. mnie strzela jak nie osiegne celu :<
Bezpruderyjna, otwarta, lecz z zasadami.
Przygoda z Trance zaczela sie od DMC :oops: a pozniej moim dziewiczym umyslem zawladnal ten stary zboczuch Seen, pozniej mlodszy Klonik i to oni uksztaltowali moje obecne muzyczne ja :)

Zdjecia raczej nie chcecie, jak podejrzewam x)

No i zycze nam udanej wspolpracy i zywie nadzieje, ze nie zostane uznana pierwszym spamerem forum :P

Post Napisane: 2008-01-04, 22:07 Upload: 0.00 MB

Czesc balbalbal przeczytaj forum... tfu.. regulamin itd :)
Milo ze jestes kolejna osoba, ktora trafila tu przez DMC :D jest nas coraz weicej 8)

Nadi napisał(a):
Zdjecia raczej nie chcecie, jak podejrzewam x)

Daj zdjecia od razu, bo zara wpisze sie tutaj [mod]ten pierdolony pedofil[/mod]k14 i bedzie prosil... pozniej napisze Ci PW (wtedy daj znac to go wreszcie zbanuje za molestowanie kobiet na tym forum) 8)

Nadi napisał(a):
No i zycze nam udanej wspolpracy i zywie nadzieje, ze nie zostane uznana pierwszym spamerem forum :P

Tez zycze nam udanej wspolpracy :)
Spamerem nie zostaniesz, bo to ja nim jestem ;/
Aha i pamietaj, ze:
:K: :szeryf2: :brook: :kamil:

Post Napisane: 2008-01-04, 22:21 Upload: 0.00 MB

Czesc Natalio :P
ja za siatkowka nie przepadam choc wkoncu nauczylem sie wostatniej klasie liceum calkiem dobrze w nia grac xD moze obstawiasz w bukmacherni siatkowke ja ktak sie interesujesz nia? :hyhy:
Zycze milego pboytu na forum :) Napewno ci sie spodoba ;)
pozdro :mg:

:fmf:

Post Napisane: 2008-01-04, 22:27 Upload: 0.00 MB

Obrazek Obrazek

:oops:

Postaram sie zapamietac, ale to, ze blondynka, nie oznacza wcale, ze ni potrafie sama wypracowac opinii na czyjs temat :twisted:

Post Napisane: 2008-01-04, 22:38 Upload: 0.00 MB

sympatyczna jestes xD
btw ze swoim wzrostem chyba dajesz rade w siate? :> bo ja jestem 5cm nizszy i zablokowac nie da rady nigdy rotfl

Post Napisane: 2008-01-04, 22:46 Upload: 0.00 MB

Dzieki szeryfie, dobrze miec uklady ze strozem prawa, to na wypadek gdyby rock mi nie pomogl i jednak poczulabym ciepelko pod pazurkami :twisted:

No daje, daje zwlaszcza, ze ja gram na 2,24m xP ale mam problem z nadmiarem sily :| ale pracuje nad tym.

Huh wzrost to nie wszystko xP Poskakalbys sobie troche plotkow, pobiegal po schodach i skakal jak kangur :) chyba, ze wczesniej rozwalil bys sobie stawy jak ja :cry: xD

Post Napisane: 2008-01-04, 22:53 Upload: 0.00 MB

Nadi napisał(a):
Dzieki szeryfie, dobrze miec uklady ze strozem prawa, to na wypadek gdyby rock mi nie pomogl i jednak poczulabym ciepelko pod pazurkami :twisted:

No daje, daje zwlaszcza, ze ja gram na 2,24m xP ale mam problem z nadmiarem sily :| ale pracuje nad tym.

Huh wzrost to nie wszystko xP Poskakalbys sobie troche plotkow, pobiegal po schodach i skakal jak kangur :) chyba, ze wczesniej rozwalil bys sobie stawy jak ja :cry: xD

nie n oskoczny akurat jestem bo kiedys sie na bramkarza szkolilem 8) ale i tak nie daje rady w bloku :P dobra dosc o mnie rotfl ale nie odpowiedzialas na pytanie wczesniejsze czy u bukmacherow siate obstawiasz? :> wtedy bym od ciebie typy bral hehe :mg:

Post Napisane: 2008-01-04, 23:05 Upload: 0.00 MB

Jestem niepelnoletnia, wiec zrobilabym to nielegalnie :( Czyli zgoda :D ale nie biore odpowiedzialnosci za trafnosc moich typow xD i btw. zyski 50/50 :> chociaz mozemy sie targowac :)

Post Napisane: 2008-01-04, 23:05 Upload: 0.00 MB

oko spoko xD

Post Napisane: 2008-01-04, 23:14 Upload: 0.00 MB

I na 50/50 tez sie zgadzasz? eee myslalam, ze jestes twardszy, a nie ze sie ladne oczy pokaze i Ty juz kasa szastasz na lewo i prawo :<

Post Napisane: 2008-01-04, 23:19 Upload: 0.00 MB

Szeryf napisał(a):
oko spoko xD

SPOKO TO JESTEM TYLKO JA :X

Post Napisane: 2008-01-04, 23:42 Upload: 0.00 MB

Alez oczywiscie, ze Ty! Ale daj nam, zwyklym szarym ludzkim istnieniom chociaz raz poczuc, ze cos znaczymy w tym swiecie :(
Chyba, ze chcesz miec forum zalane emokultura xD

Post Napisane: 2008-01-04, 23:44 Upload: 0.00 MB

Nadi napisał(a):
I na 50/50 tez sie zgadzasz? eee myslalam, ze jestes twardszy, a nie ze sie ladne oczy pokaze i Ty juz kasa szastasz na lewo i prawo :<

dobra dobra 8)

Post Napisane: 2008-01-04, 23:47 Upload: 0.00 MB

Szeryf napisał(a):
dobra dobra 8)

Oho widze meskie ego leciutko zaklulo :> i teraz testosteron przejmie nad Toba wladze :P

Post Napisane: 2008-01-05, 00:07 Upload: 0.00 MB

Nadi napisał(a):
Szeryf napisał(a):
dobra dobra 8)

Oho widze meskie ego leciutko zaklulo :> i teraz testosteron przejmie nad Toba wladze :P

jak typy beda dobre to 50/50 styka xD dobra ide stad bo mnie sponiewieraja juz rotfl xD
ego nie zaklulo bo wszyscy i tak wiedza ze:
:szeryf2:

xD

Post Napisane: 2008-01-05, 00:30 Upload: 0.00 MB

Nie no to w porzadku :) nie chce w pierwszym dniu pobytu na forum wyjsc na zarozumiala s*ke xD chociaz tylko czekam az Seen wroci to taki epitet poleci :wink:
A tak gwoli scislosci, kozak, ale z ktorej nogi? xD

No to liczmy na moje dobre typy i kobieca intuicje :D

Post Napisane: 2008-01-05, 02:15 Upload: 0.00 MB

rotfl witam Ciebie Nadi xD Widac ze jestes w porzadku na pierwszy rzut oka xD
Wiec nic tylko milego pobytu moge Ci zyczyc ^^

Post Napisane: 2008-01-05, 05:00 Upload: 0.00 MB

Czesc
Jak tak pojdzie to na tym forum beda same baby :<
Zycze milego pobytu , dlugich postow i dobrych uploadow ;)
Zapoznaj sie z kazdym tylko nie ze mna ( jestem samotnikiem i nikt mnie nie lubi )
Pisz duzo i czesto w SB bo tylko Ci sami ludzie pisza :(
Pozdrawiam

Post Napisane: 2008-01-05, 13:25 Upload: 0.00 MB

Kikyo napisał(a):
rotfl witam Ciebie Nadi xD Widac ze jestes w porzadku na pierwszy rzut oka xD
Wiec nic tylko milego pobytu moge Ci zyczyc ^^

Kurcze dziekuje, dziekuje za mile przyjecie :) ale ten pierwszy rzut oka to na posty, nie na zdjecia? :twisted:

Buffalo napisał(a):
Czesc
Jak tak pojdzie to na tym forum beda same baby :<
Zycze milego pobytu , dlugich postow i dobrych uploadow ;)
Zapoznaj sie z kazdym tylko nie ze mna ( jestem samotnikiem i nikt mnie nie lubi )
Pisz duzo i czesto w SB bo tylko Ci sami ludzie pisza :(
Pozdrawiam

Same baby, same baby. Czyzby przejaw szowinizmu :>
Kazdy czlowiek w jakiejs czesci jest samotnikiem, ja w jakichs 2/5 wiec mysle, ze mozemy sie dogadac :)

Post Napisane: 2008-01-05, 14:07 Upload: 0.00 MB

[K]r2y$_eQ napisał(a):
Jak tak pojdzie to na tym forum beda same baby

jak dobrze byc Miriam xD

Cytuj:
Ulubiony DJ: Armin van Bureen

omg.. weeezcie mi w koncu wytlumaczcie co Wy widzicie w tym kolesiu ? ; x bo mnie sciska w dolku jak widze kogos, kto sika za arminem. ;x

powitac. i baw sie dobrze. a i nie podrywaj mi Szeryfa ;x bo to moj Maz. :}

:sospecial:

/O grzechach daj zapomniec, to przez to zlo w miastach/

Post Napisane: 2008-01-05, 14:12 Upload: 0.00 MB

Cytuj:
omg.. weeezcie mi w koncu wytlumaczcie co Wy widzicie w tym kolesiu ? ; x bo mnie sciska w dolku jak widze kogos, kto sika za arminem. ;x

To samo widzimi w Arminie, co Ty w Jongu, Shahu, Steurze :) Ilu ludzi tyle gustow, a ze Armin trafia do szerszego grona sluchaczy, wcale nie znaczy, ze gra bardziej hmm 'prostacka', czy mniej 'wyrafinowana' muzyke. I ilu osob sie zapytasz, tyle roznych odpowiedzi dostaniesz, na temat tego czym AvB do nich przemawia :) A na sciskanie w dolku dobra jest no-spa forte xD chociaz mi osobiscie nie pomaga :(

Post Napisane: 2008-01-05, 14:19 Upload: 0.00 MB

imho.. tak sie juz ''wykreowalo'' ze armin jest spoko <K. bez obrazy xD > i kazdy go slucha,bo wtedy sami stajemy sie spoko.

wiele osob pytalam.. czemu wlasnie armin, a oni mi rzucili ze 3 jego produkcje i mowia, ze fajne audycje sa jego ;x <gdyby jeszcze swoimi produkcjami taki szal robil >>>
sluchalam go na zywo.. na evencie. i Ci powiem, ze niiiiic ciekawego. a co do sklejania jego setow.. to n/c ..

a co do steura, schulza, jonga.. <ktory swietnie przytula :smiech: >

to ja moge milion ich produkcji wymienic, ktore sa naprawde na plus. i nie robia wszystkiego ''na odwal'' a wkladaja cale serducho w muzyke. ;]

Post Napisane: 2008-01-05, 14:25 Upload: 0.00 MB

sospecial napisał(a):
imho.. tak sie juz ''wykreowalo'' ze armin jest spoko <K. bez obrazy > i kazdy go slucha,bo wtedy sami stajemy sie spoko.

No wlasnie wyobraz sobie, ze ja nie przepadam za tym, co spoko i 'fajne', i nie kieruje sie tym co mowia inni, ze to jest bebe to i ja juz wtedy bede zagorzalym tego wrogiem.

Wszystkie nasze uczucia sa subiektywne wiec z reguly nie dyskutuje o gustach, bo dzieki Bogu cenzure i 'jeden sluszny poglad' znam tylko z historii i w pelni chce wykorzystac prawo do wolnosci slowa i pogladow xD elo :}

A propos tego, co dopisalas. No to gratuluje pamieci :) Ale tak jak juz mowilam pamietaj o subiektywnosci odczuc :)

Post Napisane: 2008-01-05, 14:45 Upload: 0.00 MB

Nadi napisał(a):
No to gratuluje pamieci

to dzieki ziolom babci :smiech:

ja slucham tresu juz dluuuuuuuuuugo i produkcji armina znam tez spoooro. i jak dla mnie i wiekszosci ludzi, ktorych znam <oni tez siedza w tresie juz kilka ladnych lat> armin jest cienias. ;P
ale dobra. ja juz nie pojezdzaam armina, bo juz z kilku for za to wylecialam :smiech:

Post Napisane: 2008-01-05, 14:49 Upload: 0.00 MB

Ja nie slucham Trance dlugo, ale mam swoj gust i nie zmienie go, tylko dlatego, ze Ty napisalas, ze Armin jest 'cienias'.
Masz prawo do wlasnego zdania i ja tez. Wiec moze zakonczmy ta niepotrzebna dyskusje zanim poleje sie krew, bo ja jestem uparta, Ty widze tez, wiec lepiej uszanujmy swoje zdanie zamiast ciagnac cos, co i tak nie bedzie mialo rozwiazania :)
Skocz do: