Post Napisane: 2006-05-05, 10:08 Upload: 0.00 MB

Obrazek

Obrazek

Pomyslcie sobie ze wchodzicie do Salonu Fryzjerskiego a tam 2 takie plakaty ;D

Obrazek

Obrazek

.......
......
.....
....
...
..
.

Obrazek

Obrazek

A to dla mojje ukochanej ;)

Obrazek

Post Napisane: 2006-05-05, 12:58 Upload: 0.00 MB

Oj uwiez nie chcialabym wejsc do salonu fryzerskiego i zobaczyc
plakat "Smierc jest blisko..."czy "Smierc patrzy" Podoba mi sie ten pomysl z plakatem namber two u fryzjera :)Bardzo pomyslowy choc napis w ogole mi nie pasuje jedna para oczu zadowolona,nastepna zamyslona,smutna.
Napisz mi z czym wiaza sie te wlosy ze Smiercia? Nie stwierdzilabym tak :)
W renesansie i sredniowieczu Smierc utorsamiano ze zwlokami kobiety lub kosciotrupem natomias w baroku z rzeczami zakurzonymi,przewroconymi...
Fakt bardziej podoba mi sie wizja alegorji Smierci,uosobienia jej hmmm ale nie zabradzo jako Wlosow :) Ogolnie fajne prace :)

Post Napisane: 2006-05-05, 13:05 Upload: 0.00 MB

Co do wlosow nie podobaja mi sie ;) a dlaczego? :)
Kazda osoba siedzaca troche w photoshopie wie ;) ze zrobienie takiego "projektu" zajmuje max 5 minut ;) tlo Zrobiles Grandientem :) a wlosy + oczy robione pedzlem ;) wiec praca tak jak pisalem robiona w 5 minut ;)
Radze popracowac nad tlem ;) i nie podlugiwac sie wyglacznie grandientami ;) co to reszty prac rowniez sa proste ;) lecz juz lepiej wygladaja ;)

Oczywiscie czekam na dalsze prace ;) Pozdrawiam aaa

Post Napisane: 2006-05-05, 13:16 Upload: 0.00 MB

Axe^^, nie badz zly na to co napisalismy:) Tak jak widzimy tak piszemy,szczerze a o to chyba chodz :)
Sama bym wolala aby moje prace byly oceniane na podstawie bledow popelnionych a po to aby sie wzmocnic pokazac,ze nastepna praca bedzie lepsza...
Czlowiek uczy sie na bledach nie uda sie teraz uda sie nastepnym razem :)
Czekam na dalsze prace :)
Pozdrawiam :)

Post Napisane: 2006-05-05, 15:20 Upload: 0.00 MB

dziekuje za wypowiedzi :)

nie jestem zly Patrycja :* ... dziekuje ze tak odebralicie :) moglo byc gorej ;)

Andre ja wiem ze to 5 minut bylo :) robilem bo sie nudzilem ..

ale ta osttania dla mojej ukochanej mi sie podoba :) poprostu piekna jest robilem ja od podstaw okolo godzinki :) .. wiem ze reszta to badziewie :) hehe

no ja zrobie cos nowego to dam :)

P.S
Pytanie do "Andre"
- Gdzie tu na forum mozna oglosic konkurs ? "jaki dzial?" ..
napisz do mnie na gg Andre.. GG: 1455113

z gowy dzieki :)

3majcie sie :)

Post Napisane: 2006-05-05, 21:09 Upload: 0.00 MB

Dla Kochanej osoby wszystko :roll:
A moze Andre mi by tak od Serduszka zrobil avatarek badz cos ladnego w photoshopie:zakochany:
Skocz do: