Post Napisane: 2010-05-03, 11:10 Upload: 0.00 MB

sliczna :sweet: Bunio xD

Post Napisane: 2010-05-03, 13:47 Upload: 0.00 MB

Słit :sweet:
Szkoda tylko, że nadal nie masz mózgu żeby swoją Bunią jeździć ;) Prawda Gst? :P

Post Napisane: 2010-05-03, 13:59 Upload: 0.00 MB

brzydkie felgi a tak to ladne autko ; D

Post Napisane: 2010-05-03, 14:15 Upload: 0.00 MB

To tym tak śmigasz po mieście i się lansujesz? To tylko auto jakich wiele na świecie i nie widzę w nim nic słit. Chociaż... jak na Twoją trumnę to i tak zbyt ładna. Przykro mi ale nadal podtrzymuję moje zdanie, że jesteś zbyt głupi by jeździć autem. Pomyśl o dobrym rowerze czy coś.

Post Napisane: 2010-05-03, 14:33 Upload: 0.00 MB

szczerze przejadł mi sie ten model, gdy go widzę 3483948394 razy na codzień gdy jestem w Łodzi

Post Napisane: 2010-05-03, 15:22 Upload: 0.00 MB

MusicTrance jaki silnik?

Post Napisane: 2010-05-03, 17:36 Upload: 0.00 MB

Buffalo napisał(a):
brzydkie felgi a tak to ladne autko ; D

Nio ale za niedługo bedą duzo ładniejsze 17 calowe bo te sa 16'' wybór felg od bmw jest niesamowity wiec bede miał w czym wybierac katolog felg od bmw >>> http://felgenkatalog.auto-treff.com/ !!!
Ostatnio edytowano 2010-05-03, 17:46 przez MusicTrance, łącznie edytowano 1 raz

Post Napisane: 2010-05-03, 17:40 Upload: 0.00 MB

Hammero napisał(a):
MusicTrance jaki silnik?

Silnik 318 CI 1895 118 KM benzyna ale ładnie ciągnie ma duzy moment obotowy wiec tak np do 180 km/h szybko duzo czasu nie trzeba !!! ;) chociaz nie ma co porówynywac z silnikami 6-rzędówkami od bmw to w porównaniu do straszego silnika 1.8 115 KM to jest niebo a ziemia kolosalna róznica niby 3 KM a róznica jakby było duzo wiecej dzieki wiekszemy momentowi !!! A spalanko mile mnie zaskoczyło bo wyszło mi 8 litrów sredio na 100 km nie jezdzac wcale ekonomicznie a jazda po samym miescie nawet z klimą włacozna nie przekracza 10 litrów wiec jak na auto o takim silniku i masie 1360 kg i oponach szerokosci 225 /50 / 16 to kropla w morzu !!!

Post Napisane: 2010-05-03, 17:55 Upload: 0.00 MB

MusicTrance napisał(a):
Hammero napisał(a):
MusicTrance jaki silnik?

Silnik 318 CI 1895 118 KM benzyna ale ładnie ciągnie ma duzy moment obotowy wiec tak np do 180 km/h szybko duzo czasu nie trzeba !!!

:lol:

11 sek do setki v-max 200(210 wiatr w dupę) nazywasz szybki? Najsłabszy silnik i pełen lans...
Pewnie leci do tych 180 jak 40% dzisiejszych aut, reszta gna szybciej bo najbidniej ma te 140 kucy pod maską i moment 2x większy niż u Ciebie...ehh amator.

Post Napisane: 2010-05-03, 18:29 Upload: 0.00 MB

feife napisał(a):
MusicTrance napisał(a):
Hammero napisał(a):
MusicTrance jaki silnik?

Silnik 318 CI 1895 118 KM benzyna ale ładnie ciągnie ma duzy moment obotowy wiec tak np do 180 km/h szybko duzo czasu nie trzeba !!!

:lol:

11 sek do setki v-max 200(210 wiatr w dupę) nazywasz szybki? Najsłabszy silnik i pełen lans...
Pewnie leci do tych 180 jak 40% dzisiejszych aut, reszta gna szybciej bo najbidniej ma te 140 kucy pod maską i moment 2x większy niż u Ciebie...ehh amator.

Po pierwsze 10 do setki po drugie 206 km dane techniczne a teraz praktyka 220 km/h a przysepieszenie dokładnie 10 sek . Nie jevchałes wiec nie wypowidaj sie !!! moment oborotowy taki jak w silnikach 140 KM !!!

Moment obrootowy ma 180 nm a dla przykałdau 6 cylindrówka BMW 150 KM 24 V ma zalediwe 190 nm wiec nie osmieszaj sie

Na temat BMW to mógłbys ze mna porozmiawaic jak miałem 10 latek bo wtedy miałem własnie taka wiedze jak ty teraz ale niestety moja wiedza i praktyka na temnat bmw jest w porównaniu do cibie za duza zebym z toba na takie rzeczy pisał !!!

Post Napisane: 2010-05-03, 21:18 Upload: 0.00 MB

nawet najs ale osobiście za bmw nie przepadam ;)
Cytuj:
Miernoto.

Cytuj:
lowskillerze

Cytuj:
J...ny palant

nie przesadzasz :> chlopak chcial sie tylko pochwalic ;)
a ze wie mniej czy wiecej to chyba nie powod zeby ciskac az tak ;)

Obrazek

Autor postu: om3ga otrzymal za niego - 2 podziekowan: Buffalo, Hammero

Post Napisane: 2010-05-03, 21:50 Upload: 0.00 MB

rozmowa sb swoja droga, ale po co to przenosic na posty jak wiekszosc w ogole nie wie o co chodzi :| napisal MusicTrance temat z fotkami i jest wyzywany od debili bo sie zna mniej od ciebie feife :| ogarnijcie sie, nie po to jest forum

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek

POMOZ POTRZEBUJACYM LUDZIOM!

Autor postu: Szeryf otrzymał podziękowanie : Hammero

Post Napisane: 2010-05-04, 00:21 Upload: 0.00 MB

To stwierdzaj to ale w normalny, kulturalny sposob a nie aż tak go wyzywając przy okazji! Bo to nie jest odpowiednie miejsce tak jak napsał Szeryf.
Nie każdy wie co było w SB czy gdzies tam...Ty to wiesz więc jak Ci coś nie pasuje to na PW sobie piszcie, wyzywajcie sie itp.
Myslałem że normalnie podyskutujemy o samochodach w tym temacie ale już mi sie odechciało. Dobranoc

Post Napisane: 2010-05-04, 00:26 Upload: 0.00 MB

widze ze tu feife i gst spine macie z MusicTrance ;/
a co do Ciebie feife to nie wiem o co wam poszlo ale chlopak zapracowal sobie na autko i ma swojego wymarzonego konia wiec nie ma powodu do mowienia o tym aucie jak o jakims padle :) pochwalisz sie pozniej swoim autkiem ;) pamietaj tez ze dla kogos fiat 126p moze byc skarbem dla innych takie bmw a jeszcze innych wlasny set ;)

ojejku zapomnialem ze temat otwarty duzo wczeniej i ostatni wpis byl od MusicTrance Wysłany: 03 Maj 2010 17:29

wiec teraz tylko pozostaje mi tu publicznie napisac ze mozesz wyrazac swoja opinie ale w inny sposob ;) nie potrafisz ? pocwicz! dostales wiele szans na tym forum i nadal sie niczego nie nauczyles ;) moge byc tym zlym ale za kazda obraze publicznie obojetnie kogo i w jaki sposob bedziesz otrzymywal warna :) pozdrawiam

fak zapomnialem o emotce feife :punish:

Autor postu: Buffalo otrzymal za niego - 2 podziekowan: feife, Szeryf

Post Napisane: 2010-05-04, 00:29 Upload: 0.00 MB

Wiecie on ma kompleksy !!! No niezle napisałes niech pokaze swoje auto ale co on ci pokaze chyba z kartonu wyciete !!!

Wiecie takich dzieciaków jak on jest mnóstwo w necie i pisza pierdoły bo nic innego nei moga pokazac no niestety taka prawda typowy polaczek z niego gdy ktos cos ma to on musi pisac ze to do dupy itp !!!! A jego wiedza na temat BMW jest poporstu znikoma pokazał to teraz wypisujac jakies pierdoły a potwierdzeniem tego jest to ze nigdy nei mial BMW !!! Ale cóz jak mu sparawia to przyjaemnosc niech sobie pisze moze go to jara albo co !!!

A tutaj pokazał swoja całkowita niewiedze na temat motoryzacji ""od kiedy to moment obrotowy jest wyznacznikiem przyśpieszenia?"" wiec juz nie ma co znim dyskutowac mam prosbe do was zapytajcie sie swoich znajomych co znaja sie na motoryzacji jaki ma wpływ moment obrotwy na przyspieszenie !! Poprostu osmieszyl sie juz do konca teraz widac ze nie ma pojecia o niczym a o BMW tym bardziej przedstwił bym mu tu taj wszytko zeby mu udowodnic ze sie nie zna ale nie ma sensu jak takie głupoty wypisuje to juz na tyle z mojej strony !!!

I powaznie mówie ja mialem taka wiedze jak miałęm 10 latek wtedt wszytko wydawało misie troche inne z jak np auto miało 6 cyolindrów to musiao byc duzo lepsze od 4 cylindrów ale gdy sie troche praktyki nabierze to z czasem widac ze ta róznica daj tutaj przykład 150 KM 6 cylindrów 24 V a moim 118 KM 4 cylindry 8 V jest znikoma jezeli chodzi np o przyspiesznei do 0-100 km/h poniewaz 24 zawory i 6 cylindrów daja przy 150 KM daja róznice znaczna dopiero powyzej 100 km/h !!! ale on tego nie kuma bo nie jezdził nigdy takimi autami . Co innego porównac 6 cylindrówke 2.8 193 do mojej 118 KM tu róznica je znaczna od samego poczatku ale to juz inna bajka.

Post Napisane: 2010-05-04, 13:16 Upload: 0.00 MB

Porównujemy tutaj samochody osobowe o rózniacach mocy 30 KM wiec jezeli dane auto ma 120 KM a drugie 150 KM a moemnt przypusmy na to bedas miały taki sam wiec przyspiesznei bedzie praktyczmnie identyczne !!! a ty wyskakujesz porónanie ciezarówki do veronya sałbe porównanie i nie trafne to jest tak samo jak bym porónwywał silnik diesla na turbo które moemn obrotowy posiada w granicach 300 nm i moc 150 KM z silnikiem benzynowym co ma 150 KM i moement 190 nm takie porównaie jest bezsensowane i nie trafne porównuje sie silnik benzynowy do benzynowego i jeszcze dodajc fakt ze własnie 6 cylindrowe silniki maja wieksza mase niz 4 cylindrowe takim sposobem dochodzimy do senda sprawy gdzie moment w 6 cylindrówce z 150 KM jest znikomo wiekszy od mojego daje to wałsnie w przysp[ieszeniu znikomom rózniece do 100km/h widze ze poporstu kosmiczne porónania ci w głowie !!!

A co do tępienia to za takie wypowiedzi powiniene byc ty i ten feife wytepiony za nie wiedze !!!
Bo teraz idac twoim tokiem myslenia to moze sobie porónaj samolot ze stakiem jak juz takie bezsensowne rzeczy chcesz porónywac !!!

A co najwazniejsze zaden z was nie posiada bmw a sie wypowiada na ten teamt i próbuje przekonac osobe która ma nie piewrsze bmw troche to smieszne !!! bo waszym mysleniem 150 KM i 150 KM nie ma dla was róznicy nawet gdy jedyen bedzie miał moment 190 nm a drugi 210 nm i tu sie potwierdza wasza nieznajomosc !!!

Teraz podam trafny przykład którym wam udowodnie moja racje model e46 coupe silnik 2.0 L moc 143 KM 4 cylindry 16 V moment 200 nm przyspiesznie 9,3 sekundy do 100km/h a teraz model e46 coupe 2.0 L 150 KM 6 cylindrów 24 V przyspiesznie 10 sekund (9,9 sek) do 100km/h !!! oba predkosc max według danych technicznych 216 km/h !!!

I jezli do tego macie watpliwosci to juz skonczcie bo naprawde ale bedzie cie sie dalej osmieszac !!!

Post Napisane: 2010-05-04, 14:48 Upload: 0.00 MB

No własnie nie rozumiem po co wpgole w tym temacie sie wypowiadaliscie ba nawet pierwsze posty co napisaliscie to poporstu olałem je i nic wam nie pisałem bo myslałem ze pewnie normlani jestescie i napisalsicie i koniec ale nie trzeba było dalej rozwlekac pierdoły !! I bardzo dobrze ze cie wali moje BMW tylko nie rozumiem po co sie wypowadacie poprostu nic nie piszcie w moim temacie i bedzie git i po krzyku !!!

Mam nadzieje gst ze juz napisałes co myslałes i koniec !!!
Skocz do: