Post Napisane: 2006-02-13, 13:49 Upload: 0.00 MB

BF to juz cala historia polskiej piosenki tanecznej. Od lat gra i spiewa piosenki, ktore w blyskawicznym tempie wchodza na listy przebojow i dlugo na nich pozostaja. Posiadaja w Polsce popularnosc taka jak: The Beatles w Angli, czy Beach Boys w USA. W swej dotychczasowej karierze nagrali 30 kaset audio i 20 CD, ktore rozeszly sie w wielomilionowych nakladach. Materialy prezentowane sa wynikiem dlugotrwalej praktyki zespolu na weselach i biesiadach rodzinnych w calej Polsce i na swiecie. Zmieniaja sie mody na piosenki, przemija Rock’N’Roll, Reggae, Rap, Disco I Dance lecz piosenki wykonywane przez Bayer Full wydaja sie nie przemijac.

Obrazek

Dyskografia:
Bayer Full
Czyste Malodyjne Brzmienie
Ktoz Jak Bog
Biesiada Turystyczna
Gdzie Ta Keja
Wszyscy Polacy To Jedna Rodzina
Zlote Przeboje
Solenizant
Kawalerski Duch
Od Wesela Do Wesela

Osiagniecia:
1993r. – Zespol Roku w muzyce pop przyznany przez “Panorame Slaska”
Piosenka Roku ("Moja Muzyka") przyznana przez “Panorame Slaska”
Trzecie Miejsce “Bladyneczki” w plebiscycie na Piosenke Roku przyznane przez “Panorame Slaska”
Barburka 1993 Katowicki Spodek 14 tysiecy widzow.
Nagroda Specjalna Browaru ??ywiec – 2 tysiace puszek piwa.
1993r. – Trzecie miejsce w plebiscycie Muzycznej Jedynki za piosenke “Moja Muzyka” w miesiacu sierpniu.
1995r. – Zlota Plyta za material “Zlote Przeboje” przyznana przez firme Omega Music.
1996r. – Zlota Plyta za material “Od Wesela do wesela” przyznana przez firme Omega Music.
1997r. – Platynowa Plyta za caloksztalt osiagniec artystycznych przyznana przez firme Blue Star.

Napiszcie co myslicie o tym zespole - dla mnie naprawde zespol fenomenalny... moze nie gra na trance energy czy nie ma jego produkcji na ASOTach ale dla mnie po prostu fenomen muzyki rozrywkowej... polecam wsluchanie sie w glebokie teksty i przepiekna muzyke (nie tworzona przede wszystkim na kompie)... MISTRZOSTWO

[ Dodano: 2006-02-13, 12:52 ]
P.s. prosze modow i adminow o nie usuwanie tematu gdyz tacy producenci mysle ze nie tylko mi sie podobaja i sa osoby ktore rowniez chcialy by czegos sie o tym zespole dowiedziec. Nie zamykamy sie przeciez tylko na muzyke trance / house czy hardstyle... skoro jest biografia eminema to czemu nie moze byc artysty tworzacego inna niz elektroniczna muzyke

Post Napisane: 2006-02-13, 14:09 Upload: 0.00 MB

jak sie nie myle to jest disco polo :D fajne :) hyhy no coz zawsze mozna poczytac i w ogóle :P hihi dzieki za namiarek :)

Post Napisane: 2006-02-13, 14:18 Upload: 0.00 MB

vixa napisał(a):
jak sie nie myle to jest disco polo :D fajne :) hyhy no coz zawsze mozna poczytac i w ogóle :P hihi dzieki za namiarek :)

nie disco polo tylko mistrzostwo muzyki tanecznej (czyli dance :P)

Post Napisane: 2006-02-13, 14:38 Upload: 0.00 MB

tribart napisał(a):
nie disco polo tylko mistrzostwo muzyki tanecznej (czyli dance :P )

blad w pisowni, powinno byc 'des' :P bo jeszcze ktos to zle zrozumie :lol: ale dzieki za info i pozdro

Post Napisane: 2006-02-13, 18:02 Upload: 0.00 MB

Bayer Full zawsze cool :D Nie wiem czy wiecie, ale ten zespol sprzedal wiecej kaset/plyt niz niejeden zespol rockowy. Gdzies czytalem ze jedna, powtarzam JEDNA kaseta sprzedala sie OFICJALNIE (czyli bez piratow) w 10 milionach egzemplarzy...

Post Napisane: 2006-02-13, 20:27 Upload: 0.00 MB

Cytuj:
Gdzies czytalem ze jedna, powtarzam JEDNA kaseta sprzedala sie OFICJALNIE (czyli bez piratow) w 10 milionach egzemplarzy...

a dlaczego tak bylo ? :mg:
odpowiedz jest prosta ;)
u piratow kaseta kosztowala 5-10 zl bo musieli przegrac i druknac okladke a oryginal 3,5 :mg:
pozdro :D

Post Napisane: 2006-02-13, 22:44 Upload: 0.00 MB

[K]r2y$_eQ napisał(a):
Cytuj:
Gdzies czytalem ze jedna, powtarzam JEDNA kaseta sprzedala sie OFICJALNIE (czyli bez piratow) w 10 milionach egzemplarzy...

a dlaczego tak bylo ? :mg:
odpowiedz jest prosta ;)
u piratow kaseta kosztowala 5-10 zl bo musieli przegrac i druknac okladke a oryginal 3,5 :mg:
pozdro :D

OBRA??ASZ moja muzyke.... wrr.. Nasza muzyke!!

Post Napisane: 2006-02-17, 22:30 Upload: 0.00 MB

hehehe kosa jakich malo :D
to byly czasy :D
majteczki w kropeczki rulez :D
Thx za bio :D

Post Napisane: 2006-02-18, 00:27 Upload: 0.00 MB

Tribart, zaczynam bac sie o Ciebie :lol:
dobrze sie czujesz?? rotfl

Post Napisane: 2006-05-14, 23:37 Upload: 0.00 MB

ahhaahhahaha czy ja dobrze widze Tribart ty sie czasami chyba niexle nudzisz albo masz bardzo hmmm wiejski gust :mg: Nie widzialam tego tematu ale [K]riss mi podal linka do tego tematu i padlam ze smiechu.. Chociaz no ekhmm.. to tez jest muzyka...

Post Napisane: 2006-05-15, 16:58 Upload: 0.00 MB

Kikyo napisał(a):
Chociaz no ekhmm.. to tez jest muzyka...

i to jeszcze jaka :D

najgenialniejsza...

Post Napisane: 2006-05-15, 23:29 Upload: 0.00 MB

Cytuj:
skoro jest biografia eminema to czemu nie moze byc artysty tworzacego inna niz elektroniczna muzyke

No przecie elektronika pelna geba/ryjem...
Niesmiertelne keyboardy to podstawa...
Ja bym to w ogóle pod acid podciagnal...

Bez komentarza :mg:

No ale takie czasy...tolerancja :twisted:
Skocz do: