Post Napisane: 2005-09-15, 22:36 Upload: 0.00 MB

Siemanko,jestem Aska :) Jako Przyjaciel wypada sie przedstawic
Moim naaaajwiekszym zainteresowaniem sa rajdy juz od ladnych paru lat .Sport ktoremu warto blizej sie przygladnac i kibicowac ,to co mnie kreci :) (przy okazji pozdro dla swojakow :P ) A skad u mnie sie wzielo takie akurat hobby?- Podobno juz od malej bawilam sie samochodami ,a nie lalkami :)) a dokladnie to trudno powiedziec jak to sie zaczelo :P hehe. Zbieram maniakalnie autografy rajdowcow,pocztowki z rajdow,plakaty i inne gadzety z tym zwiazane .Uwielbiam szybka jazde i ladne cztery kolka.
Poza tym ze sportow interesuje sie tez siatkowka,w ktora lubie grac i ogladac :P
Teraz kolejna rzecz...MUZYKA!! :D Najbardziej lubie sluchac club i dance ,to jest to co poprawia mi humorek :P .Potem trance,troche tek-house :) Nie pogardze tez polskim hip hopem ,dla odmiany :P Lubie tez sluchac roznych imprez live przez radyjka ,a konkretnie to Sunrise With Ekwador ,klasyk :P :D Troszke eksperymentowalam tez w radyjkach online :P nawet gralam ha :P
Uwielbiam tez ogladac roznego rodzaju filmy,ale najczesciej sa to thriller/dramat , thriller/horror albo komedie :) Troszke mi sie juz tego nazbieralo musze przyznac :P
A i intersuje sie tez wszelkimi rzeczami zwiazanych z kompem :P troche eksperymentuje :P

pozdrooo,dla tych co mnie znaja i nie znaja i dla tych co mnie poznaja :lol: ;)

Post Napisane: 2005-09-15, 22:43 Upload: 0.00 MB

a ja napisze tak o Czesc Ci Seniorita

Post Napisane: 2005-09-16, 08:58 Upload: 0.00 MB

OoOOO Asia zawitala na FMF :P
Asiu wszedzie Ciebie pelno jak dobrze miec Asie z nami :D
Panowie jakbyscie zobaczyli jaka z Asi piekna kobitka to byscie tutaj skakali tak jak za Ilonka :P hehe
Pozdrawiam Cie Asiu i buzka ;*

Post Napisane: 2005-09-16, 09:04 Upload: 0.00 MB

no no
Cytuj:
Panowie jakbyscie zobaczyli jaka z Asi piekna kobitka to byscie tutaj skakali tak jak za Ilonka

Napisales no noa ale
ja nie z tych no jak to powiedziec :D
ale co tam ja nie skacze o i juz jestem inny :D
pozdro Em Project i Tobie MisiaczQu :)
haha byscie skakali

!!AWAY!!

Post Napisane: 2005-09-16, 09:06 Upload: 0.00 MB

A ja mam jeszcze zdjatka Asi hehe :) Zostawilem sobie by oczka nacieszyc ;P Mam tylko nadzieje, ze mnie za to nie pobije hehehe :P

Post Napisane: 2005-09-16, 10:12 Upload: 0.00 MB

siema MisiaczeQ :hyhy:
mam nadzieje ze zagosciusz na dluzej u nas na 4um zycze milej zabawy :hyhy:
pozdro :mg:

Post Napisane: 2005-09-16, 10:47 Upload: 0.00 MB

witam Pania.........jak chcesz zobie pogadac zapraszam na gg :D

Post Napisane: 2005-09-16, 15:09 Upload: 0.00 MB

Ja rowniez jako nowy user tego przefajnego forum ... :lol: Witam Cie bardzo serdecznie ... :) Mam nadzieje ze nawiazemy jakos kontakt ze soba :mg: :mg: i bedzie nam sie razem naprawde fajnie bawilo ... Pozdrawiam ... :)

Post Napisane: 2005-09-16, 15:41 Upload: 0.00 MB

Hejka

Zycze milej zabawy :)

Pozdrowionka dla ciebie i MeGa cmoKi :)

Bye

Post Napisane: 2005-09-16, 22:47 Upload: 0.00 MB

Witam Cie :) MisiaczQ :) i zycze milego pobytu na Forum :) aaa

Post Napisane: 2005-09-17, 01:02 Upload: 0.00 MB

nio to i ja nie bede gorszy :) Witam Na Naszym Codownym Forum... :) zycze wysokich transferow !!
Pozrawiam ...
aaa

Post Napisane: 2005-09-17, 20:46 Upload: 0.00 MB

heheh witamy :P nowa przyjaciolke forum :P zycze milej zabawy :P no i zycze hobby pisania postow:P lol moze to i glupie ale co mi tam pozdrowienia

Post Napisane: 2005-09-19, 23:19 Upload: 0.00 MB

dzieki za wpisy ,jak tu kolorowo w tych bannerkach :D
Dj Em Project,a masz :boks: zartuje :P
jakby co to podbijac na gg,nowe fajne osoby mile widziane
pozdrowkaaaa.

Post Napisane: 2005-09-28, 19:50 Upload: 0.00 MB

O prosze :P he he Asia nawet i tu sie znalazla :P
nono kurcze skad ty bierzesz czas na buszowanie po tylu forach :P
a tak powaznie to goraciutko witam the besciare:P dj-ke i rajdowca w jednym wydaniu :P :D

PS. Bym zapomnial :D
w pelni popieram wypowiedzi Em Projecta :D jakoze Asia to preety women :D
ja tez z tych szczesciarzy co foto jej posiadaja :D:P

Post Napisane: 2005-12-28, 19:32 Upload: 0.00 MB

Tez Cie Zasypali ;) i chyba o Tobie Zapomnieli ;) bo malo Piszesz ;)

Post Napisane: 2005-12-28, 21:54 Upload: 0.00 MB

Witam kolejna dziewczyne na forum choc i jestes odemnie dluzej to i tak zycze milej zabawy i abys sie wiecej udzielala:)

Post Napisane: 2005-12-29, 12:40 Upload: 0.00 MB

Hej hoo Misiaczek :D Ja niestety jeszcze nia mialam okazji Cie poznac :D 3maj sie paa''aaa''a:* ;)

Post Napisane: 2005-12-29, 12:49 Upload: 0.00 MB

Witam Cie MisiaczeQ :* Widac ze jestes dlugo ^^ :D:D ale fajnie jak jest duzo dziewczyn :P jakos tak razniej :P mam nadzieje ze dlugo bedziesz z nami :*

aaa buziaki aaa pozdro aaa

Post Napisane: 2006-01-02, 19:24 Upload: 0.00 MB

Witam Cie Misiaczku :* :D Przepraszam ze szybciej tego nie zrobilem..nie wiem jak to sie stalo :P Pozdrawiam i zycze Ci wielu dluugich postow. :*

Post Napisane: 2006-01-02, 19:31 Upload: 0.00 MB

hej Misiu, chyba powiedzialas jak narazie najwiecej ze wszystkich kobiet z FMF (przedstawiajac sie - opis o sobie), nie pogardzil bym zdjeciem zadnnym :P, bardzo Cie pozdrawiam i caluje :* milej zabawy na FMF ;)

Post Napisane: 2006-01-06, 14:00 Upload: 0.00 MB

-#-#-#-
Czesc MisiaczeQ !
Za dlugo na <b> fmf-team </b> nie jestem ale wypadalo by przywitac osobe ktora mowi czesc , wiec ja rowniez witam i zapraszam do zabawy na forum .
-#-#-#-
Skocz do: