Siemanko,jestem Aska :) Jako Przyjaciel wypada sie przedstawic
Moim naaaajwiekszym zainteresowaniem sa rajdy juz od ladnych paru lat .Sport ktoremu warto blizej sie przygladnac i kibicowac ,to co mnie kreci :) (przy okazji pozdro dla swojakow :P ) A skad u mnie sie wzielo takie akurat hobby?- Podobno juz od malej bawilam sie samochodami ,a nie lalkami :)) a dokladnie to trudno powiedziec jak to sie zaczelo :P hehe. Zbieram maniakalnie autografy rajdowcow,pocztowki z rajdow,plakaty i inne gadzety z tym zwiazane .Uwielbiam szybka jazde i ladne cztery kolka.
Poza tym ze sportow interesuje sie tez siatkowka,w ktora lubie grac i ogladac :P
Teraz kolejna rzecz...MUZYKA!! :D Najbardziej lubie sluchac club i dance ,to jest to co poprawia mi humorek :P .Potem trance,troche tek-house :) Nie pogardze tez polskim hip hopem ,dla odmiany :P Lubie tez sluchac roznych imprez live przez radyjka ,a konkretnie to Sunrise With Ekwador ,klasyk :P :D Troszke eksperymentowalam tez w radyjkach online :P nawet gralam ha :P
Uwielbiam tez ogladac roznego rodzaju filmy,ale najczesciej sa to thriller/dramat , thriller/horror albo komedie :) Troszke mi sie juz tego nazbieralo musze przyznac :P
A i intersuje sie tez wszelkimi rzeczami zwiazanych z kompem :P troche eksperymentuje :P
pozdrooo,dla tych co mnie znaja i nie znaja i dla tych co mnie poznaja

;)