Post Napisane: 2009-06-26, 01:01 Upload: 0.00 MB

Michael Jackson nie zyje
Najslynniejszy artysta pop w historii zmarl wieczorem naszego czasu w szpitalu w Los Angeles. Informacje potwierdzily Los Angeles Times i agencja AP. Przyczyna smierci bylo wstrzymanie akcji serca. Jackson mial 50 lat.

Szkoda go. Niesamowity muzyk, krol popu.

Post Napisane: 2009-06-26, 02:22 Upload: 0.00 MB

Faken szit, bardzo lubie jego muzyke. Wiec szkoda mnie go i smutno troche :<

Tera cos troche chamskieo powiem - ale szkoda, ze nie zaczalem wrzucac dyskografii.. tera mialaby pobran :<

Post Napisane: 2009-06-26, 10:16 Upload: 0.00 MB

Stranger in Moscow, Billie Jean [*]

Post Napisane: 2009-06-26, 10:17 Upload: 0.00 MB

Ano i nima Jecko :(
Niesamowita Pop-Ikona , i choc po "wysokich lotach spadl nisko" to i tak zostanie The Besciakiem jesli chodzi o Pop (dla mnie). Swiat muzyki ,stracil jednego z naj,najwyzszej polki :( .
R.I.P. Jacko !!

Autor postu: BPMSeba otrzymał podziękowanie : [K]r2y$_eQ

Post Napisane: 2009-06-26, 10:25 Upload: 0.00 MB

Autor postu: Tomikus otrzymał podziękowanie : [K]r2y$_eQ

Post Napisane: 2009-06-26, 12:04 Upload: 0.00 MB

Zdunska Wola [*]

Niech wypuszcza wszystkie dzieci z piwnicy jego willi.

Obrazek
Ostatnio edytowano 2009-06-26, 17:03 przez Nynka, łącznie edytowano 1 raz

/O grzechach daj zapomniec, to przez to zlo w miastach/

Autor postu: Nynka otrzymał podziękowanie : Kamoza!

Post Napisane: 2009-06-26, 13:54 Upload: 0.00 MB

co wam sie podobalo..?

jego piskliwy glos..?
szarpanina jako taniec.?
oblapywanie sie za krocze..?

dotykanie lubiezne dzieci..?
takie to przebojowe..?

Post Napisane: 2009-06-26, 14:49 Upload: 0.00 MB

s3ga napisał(a):
co wam sie podobalo..?

jego piskliwy glos..?
szarpanina jako taniec.?
oblapywanie sie za krocze..?

dotykanie lubiezne dzieci..?
takie to przebojowe..?

http://youtube.com/watch?v=nvWMLAWrEjU

z Michaelem Jacksonem jest troche jak z Maradona. to co robil poza scena/boiskiem warto przemilczec i rozkoszowac sie jego umiejetnosciami.

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek

POMOZ POTRZEBUJACYM LUDZIOM!

Autor postu: Szeryf otrzymał podziękowanie : [K]r2y$_eQ

Post Napisane: 2009-06-26, 15:41 Upload: 0.00 MB

Post Napisane: 2009-06-26, 17:00 Upload: 0.00 MB

http://img520.imageshack.us/img520/2494/96420271.jpg

Juz sie zaczyna. Jak dla mnie takie zaloby na pokaz sa passe. Przed smiercia kazdy szukal ''haczyka'' w jego zachowaniu, a teraz wielki zal i smutek.

:?

Post Napisane: 2009-06-26, 17:18 Upload: 0.00 MB

przebijmy jana pawla aaa

Post Napisane: 2009-06-26, 17:31 Upload: 0.00 MB

Nynka napisał(a):
kazdy

:?

Gowno prawda 8)

Autor postu: Tomikus otrzymał podziękowanie : [K]r2y$_eQ

Post Napisane: 2009-06-26, 17:48 Upload: 0.00 MB

A co ? Malo bylo nagonek ? Ze sie wybielil, ze rznie dzieci w ukrainskich krzakach i wiele innych. ;] Teraz nagle narodzilo sie milion jego fanow i cichutko placza w kacie, sciskajac wydrukowane jego ostatnie zdjecie. ;]

Post Napisane: 2009-06-26, 17:53 Upload: 0.00 MB

Cytuj:

jak bede umieral w agonii, robil pod siebie i krwawil z ust tez mozecie mi zrobic zdjecie. faza
Ostatnio edytowano 2009-06-26, 17:53 przez Szeryf, łącznie edytowano 1 raz

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek

Autor postu: Szeryf otrzymał podziękowanie : [K]r2y$_eQ

Post Napisane: 2009-06-26, 18:13 Upload: 0.00 MB

Nynka, mam dom bez katow i nie placze ;]
a jednak szkoda Czlowieka

Post Napisane: 2009-06-26, 18:38 Upload: 0.00 MB

rozlecial sie... i tak dlugo wytrzymal w kupie.

Post Napisane: 2009-06-27, 01:46 Upload: 0.00 MB

Hmmm....nawet jest rownowaga miedzy tymi, ktorym zal jedynego przedstawiciela muzyki pop na poziomie, a tymi co widzieli w nim zboczenca (czego swoja droga nikt m nigdy nie udowodnil).

Pol dnia ogladalem MTV...cos niesamowitego...nie pamietam kiedy tam ostatnio byla muzyka...a dzisiaj zamiast durnowatych programow teledyski Jacksona calodobowo.

Mnie osobiscie jest smutno whui :cry:

Autor postu: Rinth otrzymal za niego - 4 podziekowan: [K]r2y$_eQ, BPMSeba, Damian, Szeryf

Post Napisane: 2009-06-27, 08:36 Upload: 0.00 MB

nie przepadalem za jego muzyka , ale zal czlowieka ...
jak kazdego [*]

Post Napisane: 2009-06-27, 20:15 Upload: 0.00 MB

Zgodze sie z Kozakiem, zal czlowieka jak kazdego innego. Co do jego tworczosci muzycznej, niektore utwory jego przypadly mi do gustu i nie raz widnialy w mojej playliscie na odtwarzaczu, czy to na kompie, czy na mp3/mp4.

Zostala napisana juz piosenka ku jego czci przez THE GAME, BOYZ II MAN , USHER, DIDDY, CHRIS BROWN, MARIO WINANS0, POLOW DA DON.

Better on the other side tribute to MJ
http://www.youtube.com/watch?v=WwqW8cnH ... =topvideos

Glupota niektorych ludzi mnie po prostu przeraza ;/ - "Przebijmy JPII" :shock:. Nie wiem co autor mial na mysli, gdy to wklepywal na klawiaturze do tego obrazka, ale jak dla mnie jest skonczonym idiota.
Przy okazji chcialbym pozdrawic wszystkich ktorzy wrzucaja foty Dzeksona na NK w ramach holdu mimo iz go nie sluchali i wyzywali od pedalow.

[*] R.i.P - M. Jackson

Autor postu: Radek otrzymał podziękowanie : Szeryf

Post Napisane: 2009-06-27, 21:13 Upload: 0.00 MB

Rinth napisał(a):
Hmmm....nawet jest rownowaga miedzy tymi, ktorym zal jedynego przedstawiciela muzyki pop na poziomie, a tymi co widzieli w nim zboczenca (czego swoja droga nikt m nigdy nie udowodnil).

prawda. czesto tak jest, jestem pewien ze to samo by bylo teraz z Lechem Walesa chociaz jego sie nie zaszczuwa w takim stopniu jak zaszczuwano MJ
Cytuj:
Pol dnia ogladalem MTV...cos niesamowitego...nie pamietam kiedy tam ostatnio byla muzyka...a dzisiaj zamiast durnowatych programow teledyski Jacksona calodobowo.

Mnie osobiscie jest smutno whui :cry:

ja dzis obgladalem na trace tv wiekszosc jego teledyskow (wczesniej znalem z teledyskow tylko earth song) i powiem, ze te wstawki z koncertow robia piorunujace wrazenie. artysta kompletny, zaangazowany calym sercem w to co robil, a jego autentycznosc bylo czuc w kazdym jego ruchu, to jak sie wzruszyl dziekujac ludziom tez bylo niesamowite dla mnie. bardzo wrazliwy czlowiek, szczerze nie wierze, ze on mogl tym dzieciom cos zrobic - on kochal dzieci i nie wierze, zeby ktoremus zrobil krzywde!

polecam heal the world

earth song

they dont care about us

You are not alone LIVE
Ostatnio edytowano 2009-06-27, 22:07 przez Szeryf, łącznie edytowano 2 razy

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek

Autor postu: Szeryf otrzymal za niego - 2 podziekowan: [K]r2y$_eQ, Damian

Post Napisane: 2009-06-27, 22:15 Upload: 0.00 MB

no MJ byl tylko zwykla chora marionetka do robienia kasy, tak samo jak byl w Polsce i mial zrobic jakis park. Byl tylko "reklama" bo obok niego krecily sie same grube ryby.

Ciekawe na ile kasy zostalu koncerty ubezpieczone, bo organizatorzy dobrze wiedzieli ze 50 koncertow nie zagra a byly zabookowane ;)

Zrobil karygodny blad w swojej tworczosci i nie zagral z legendarnym zespolem popowym miala byc reaktywacja MJ a wyszlo inaczej. Ostatnia plyta nie przyniosla zyskow jakich sie spodziewal. Po drugie ma wykupione prawa "Bitelsow" wiec nie powiem ze on jakims tam bankrutem.

Zapewne "jego" dzieci najbardziej ucierpia.

fakt faktem zostanie ikona popkultury.

Ps. Kto bedzie nastepca? Jesli w ogole ktos bedzie.

Post Napisane: 2009-06-27, 22:42 Upload: 0.00 MB

MarcinC napisał(a):
no MJ byl tylko zwykla chora marionetka do robienia kasy, tak samo jak byl w Polsce i mial zrobic jakis park. Byl tylko "reklama" bo obok niego krecily sie same grube ryby.

w ogole nie ogarniam o co ci chodzi. bylo wczoraj i dzis wiele osob zwiazanych z ta inwestycja w Polsce i kazdy z nich powiedzial, ze to przez Polakow nie doszla do skutku bo wszedzie byly protesty mieszkancow okolicznych terneow gdzie to planowali, wiec reklama czego? reklama nieudanej inwestycji pod ktora mial sie ktos podpisac? czy o co ci chodzi bo nie czaje :niepewny:

Cytuj:

Zrobil karygodny blad w swojej tworczosci i nie zagral z legendarnym zespolem popowym miala byc reaktywacja MJ a wyszlo inaczej. Ostatnia plyta nie przyniosla zyskow jakich sie spodziewal. Po drugie ma wykupione prawa "Bitelsow" wiec nie powiem ze on jakims tam bankrutem.

Zapewne "jego" dzieci najbardziej ucierpia.

dlugi dlugami, ale widzisz jak najbardziej zadluzeni zyja ;) skoro Elvis co roku zarabia 50mln dolarow pomiertnie to na pewno z MJ ktorego zadluzenie wynosi 500 mln (rozlozone na pare(nascie) lat z pewnoscia) troche bedzie i sie odkuja. zwlaszcza ze w ostatnich dniach jego tworczosc jest katowana niemilosiernie i oby jeszcze dlugo byla

Cytuj:
fakt faktem zostanie ikona popkultury.

Ps. Kto bedzie nastepca? Jesli w ogole ktos bedzie.

chyba nia byl xD
nastepca? on byl absolutnie niepowtarzalny

Post Napisane: 2009-06-27, 23:02 Upload: 0.00 MB

Chodzi mi o to ze on nie mial nic do powiedzenia, bo za plecami byly zawsze grube ryby z kasa :) A jesli chodzi o Polske to tam nie wypowiadam sie ;]

2 sprawa on to raczej dlugow nie ma, skoro go stac na akcje charytatywne wielkie wille itp stad mowa o prawach autorskich

3 sprawa. Byl jest i bedzie takowa ikona :)

i na koniec czy znajda lekarza? - oczywiscie ze nie :) jesli go znajda i powiedza kim byl lub jest to istny samosad by byl.

I na koniec czy to bylo zabojstwo, samobojstwo, przedawkowanie. jestem tylko ciekaw co powiedza toksykolodzy. ta sprawa ma raczej drugie dno. Ale to tylko spekulacje.

Post Napisane: 2009-06-27, 23:07 Upload: 0.00 MB

zawsze sa grube ryby z kasa. ale on nie ufal inkomu i menedzerow swoich zmienial czesciej niz inni artysci z tego co dzis widzialem na cnn.

samobojstwo watpie, nie po to sie tyle przygotowywal. rodzina mowila ze nic nie zapowiadalo zgonu i kazali dzis powtorna sekcje zwlok wykonac

Post Napisane: 2009-06-28, 00:02 Upload: 0.00 MB

sam napisal piosenke o tym lekarstwie ktora zazywal
Skocz do: