Rusz cztery litery i zapytaj na miejscu...bosz takie trudne? Jak jestes kumaty to sie zalapiesz do roboty, gorzej jak nie trybisz jak trzeba (to twoj przypadek) wtedy moze byc gorzej...
jest takie powiedzenie ze zadna praca nie hanbi ale ja bym nie podzedl do mc'a robic to bardziej babska robota
no bez przesady, to jeszcze nie jest taka zla robota, a co do tego czy jest to babska robota to nie wydaje mi sie, chyba nawet wiecej chlopakow tam pracuje ;)
no bez przesady, to jeszcze nie jest taka zla robota, a co do tego czy jest to babska robota to nie wydaje mi sie, chyba nawet wiecej chlopakow tam pracuje ;)
podzielilem sie jedynie swoimi odczuciami
najlepiej zrob tak jak napisal Ci feife
idz tam sam i sie dopytaj dokladnie co i jak
powodzenia
feife napisal/a Nawiasem mowiac wszyscy z mgr. przed nazwiskiem to pojeby (No 99%) wystarczy popatrzec na nauczycieli pozdrowie od Ciebie moja mame matematyczke :)
Malo co wpierdol nie dostalem na Gadu xD wiec dodam ze wszyscy oprocz tych 99% co napisalem i nie wliczajac nikogo z rodziny Nadi, :* xD
Kozak, za pozno xD ktos byl pierwszy xD wujek jest dyrektorem w szkole mojego chlopaka xD ale on mnie koocha taaak xD bezinteresownie xD
nigdy nie jest za pozno w takim razie trzeba przejsc sie
do chlopaka :beer: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :piwo: :piwo: :piwo:
i sprawe ugadac xD
a ja tam chcialbym byc magistrem :< ale wpierw licencjat mnie czeka :niepewny:
co do macdonalds dostajesz po 3 miesiacach pracy 9,80zl brutto. wczesniej troche mniej. musisz miec nip. po pol roku dostajesz pdowyzke do 12 zl a po poltora roku 15zl i jestes jakimstam pajacem. wiem bo kolega na roku dzien w dzien o tym gada i juz sluchac tego nie moge.
a w ogole to zadna praca nie hanbi :[ :< oprocz nauczycieli ktorzy powinni sie zwac odpytywaczami :<