Post Napisane: 2007-03-18, 14:47 Upload: 0.00 MB

Obrazek

Masters of Hardstyle - Extreme Edition

Hala Widowiskowa Zabrze
ul . Matejki 6
23 Czerwca 2007

To bedzie spora porcja hardstyle w najlepszym wydaniu. Agencja 73e oraz Extreme Promotion zapraszaja 23 czerwca na mega wydarzenie Masters of Hardstyle-Extreme Edition. Po raz pierwszy w Polsce, fani ciezszych brzmien muzyki elektronicznej spotkaja sie podczas imprezy na ktorej zagraja najwieksze gwiazdy swiatowej sceny hardstyle. Wszystko zostanie uzupelnione odpowiednia oprawa techniczna, nowoczesnym systemem naglasniajacym i wizualizacjami.

Line Up:
Lady Dana /Q-Dance / NL
Zany /Q-Dance/ NL
Pavo /Q-Dance/ NL
Isaac /X-Rate Rec/ NL
dJ Pila /Q-Dance/ NL
Alpha Twins /Q-Dance/ NL
dJ Thilo /SO-Rec/ NL

dJ Malec /PL/
Enigmato vs. Skydriver /PL/

hosted by MC Apster / NL

Bilety beda dostepne w przedsprzedazy na stronie portalu FTB.PL
zrodlo oraz szersze info:
http://www.ftb.pl/news/46111_0_1/master ... zabrze.htm

Post Napisane: 2007-03-18, 15:00 Upload: 0.00 MB

Line Up poprostu miodzio :D Jakby nie patrzec, to prawie wszyscy z Q-Dance, taka impreze rzadko co robia w Polsce.. :P Ze tez takie cos nad morzem sie nie dzieje :/ Zawsze jakas dolna czesc Polski, a o gornej to juz nie pamietaja.. :x xD

Post Napisane: 2007-03-18, 16:07 Upload: 0.00 MB

doom.slaw, bo na Slasku a najbardziej na gornym je duzo fanow HS i dlatego takie cos tam jest robione ;)

Post Napisane: 2007-03-18, 19:43 Upload: 0.00 MB

Gulu napisał(a):
doom.slaw, bo na Slasku a najbardziej na gornym je duzo fanow HS i dlatego takie cos tam jest robione ;)
Niech zawitaja na pomorzu, zobacza, ze tez jest duzo fanow tej muzyki, np. w mojej szkole jest baardzo duzo fanow tej muzyki, az sam sie zdziwilem :P Ogolnie duzo ludzi lubi HS, wiec powinni witac kazda czesc Polski :)

Post Napisane: 2007-03-18, 21:11 Upload: 0.00 MB

Ale kozak Line-up :] Mimo ze ja Trance Maniak jestem to na takie cos bym sie wybral :P
Bo czasami lubie posluchac czegos mocniejszego :D Troche daleko ale mozna A4 skoczyc :P kumplo kumac i jedziemy :P oczywiscie na impreze a nie podczas imprezy xD lol :oops:

Post Napisane: 2007-06-25, 21:30 Upload: 0.00 MB

ja sie pochwale ze bylem 8)
i bylo zaj*biscie :D

Obrazek

Post Napisane: 2007-06-25, 21:35 Upload: 0.00 MB

Nie sluchajcie go ^^ robi was w tzw. przepraszam za slowo chuja ;) tyle dla mnie shit Masters of Hardcore to bylo to MoHS to klapa podwalili nazwy i kozacza :/
Skocz do: