Hala Widowiskowa Zabrze
ul . Matejki 6
23 Czerwca 2007
To bedzie spora porcja hardstyle w najlepszym wydaniu. Agencja 73e oraz Extreme Promotion zapraszaja 23 czerwca na mega wydarzenie Masters of Hardstyle-Extreme Edition. Po raz pierwszy w Polsce, fani ciezszych brzmien muzyki elektronicznej spotkaja sie podczas imprezy na ktorej zagraja najwieksze gwiazdy swiatowej sceny hardstyle. Wszystko zostanie uzupelnione odpowiednia oprawa techniczna, nowoczesnym systemem naglasniajacym i wizualizacjami.
Line Up:
Lady Dana /Q-Dance / NL
Zany /Q-Dance/ NL
Pavo /Q-Dance/ NL
Isaac /X-Rate Rec/ NL
dJ Pila /Q-Dance/ NL
Alpha Twins /Q-Dance/ NL
dJ Thilo /SO-Rec/ NL
Line Up poprostu miodzio :D Jakby nie patrzec, to prawie wszyscy z Q-Dance, taka impreze rzadko co robia w Polsce.. :P Ze tez takie cos nad morzem sie nie dzieje :/ Zawsze jakas dolna czesc Polski, a o gornej to juz nie pamietaja.. :x xD
doom.slaw, bo na Slasku a najbardziej na gornym je duzo fanow HS i dlatego takie cos tam jest robione ;)
Niech zawitaja na pomorzu, zobacza, ze tez jest duzo fanow tej muzyki, np. w mojej szkole jest baardzo duzo fanow tej muzyki, az sam sie zdziwilem :P Ogolnie duzo ludzi lubi HS, wiec powinni witac kazda czesc Polski :)
Ale kozak Line-up :] Mimo ze ja Trance Maniak jestem to na takie cos bym sie wybral :P
Bo czasami lubie posluchac czegos mocniejszego :D Troche daleko ale mozna A4 skoczyc :P kumplo kumac i jedziemy :P oczywiscie na impreze a nie podczas imprezy xD lol
Nie sluchajcie go ^^ robi was w tzw. przepraszam za slowo chuja ;) tyle dla mnie shit Masters of Hardcore to bylo to MoHS to klapa podwalili nazwy i kozacza :/