Post Napisane: 2008-03-28, 20:39 Upload: 0.00 MB

Juz 23 maja w piatek, w krosnienskim klubie ARMAGEDON, wystapi MARCEL WOODS - swiatowej slawy dj, tworca utworu "Advanced", uczestnik najwiekszych eventow naszego globu (Mayday, Sensation White, Trance Energy)
Z pewnoscia bedzie to klubowe wydarzenie sezonu na podkarpackiej scenie klubowej. Wszelkie informacje na temat biletow na te impreze bedzie mozna uzyskac juz wkrotce na naszym forum.
Pozdrawiamy Szefostwo Klubu Armagedon & Armagedon DJ's Team

Klubowicze z fmf jesli ktos ma blisko do Armagedonu
nie ma sie nad czym zastanawiac :)

Post Napisane: 2008-03-30, 09:14 Upload: 0.00 MB

Podaj moze chociaz adres forum gdzie mozna sie starac o bilety :) Nie kazdy zna klub Armagedona xD
BTW. Wkurza mnie to jak w recenzjach ludzie pisza tworca slynnego hitu: pyk jeden kawalek :o przeciez tacy ludzie robia duzo dobrych kawalkow to dlaczego wymienia sie po sztuce tylko :|

Post Napisane: 2008-03-30, 09:39 Upload: 0.00 MB

terefere napisał(a):
BTW. Wkurza mnie to jak w recenzjach ludzie pisza tworca slynnego hitu: pyk jeden kawalek :o przeciez tacy ludzie robia duzo dobrych kawalkow to dlaczego wymienia sie po sztuce tylko :|

+1 :<
Nie chwalac sie powiem, ze jestem szczesliwym posiadaczem jakichs 90% tworczosci Marcela pod wszystkimi aliasami oraz w innych projektach jakich macza palce + mashupy, bootlegi itd :<
Pelno dobrego shitu kolezka naprodukowal, a caly swiat zna go z Advanced :< Przykre :< patyk im w plecy :< Na impreze sie nie wybieram, bo nie xD Ide na p2p szukac stuffu Marcysia, bo mialem to wrzucic na urodziny FMF, ale sie nie wyrobilem rotfl (juz prawie rok kolekcjonuje) xD Fak ju ewrybady, dzieki za info Piotrze, adres forum mozesz podac, bo u nas warezow nie wolno reklamowac, a takie shity jak najbardziej :P

Post Napisane: 2008-04-01, 00:09 Upload: 0.00 MB

terefere napisał(a):
Podaj moze chociaz adres forum gdzie mozna sie starac o bilety :) Nie kazdy zna klub Armagedona xD

nie ja tworzylem te info wiec wybacz .....
wpisz w googlach Armagedon Krosno -
napewno znajdzie Ci stronke i foro klubu i po problemie :)

Post Napisane: 2008-04-01, 06:50 Upload: 0.00 MB

Kozak, Spoko, chodzilo mi o sama miejscowosc bo klubow Armagedon jest pewnie sporo xD Dzieki ;)
Skocz do: