Post Napisane: 2006-07-10, 01:59 Upload: 0.00 MB

misiaQ napisał(a):
viiiivaaaa la Franceeeeeeeeeeeee :P Zidane the best :P :D
Szkoda ze tak to sie skonczylo ;( Tak chcialam zeby Francja wygrala..zalsuzyli sobie na to.Bylaby radisc druzyny a takze konczacego kariere Zidane...a tak to jeszcze sobie zaszkodzil na sam koniec..nie dosc ze smutek z przegranej to jeszcze czerwona kartka.Zawsze sie rozczulam jak widze lzy przegranych a dzisiaj to jeszcze bardziej :/ Niecierpie karnych...czysta loteria..Gdyby nie ta poprzeczka..ehhh....Francja nawet w oslabieniu w 10 nadal prowadzila!! to oni byli czesciej pod bramka przeciwnika..Grali po prostu pieknie.Malo brakowalo do goli..ehhh..spieprzylo sie wszystko.Do dupy z takim Mundialem ;(

wlosi tez w poprzeczke trafili raz :] no i francja strzelila po karnym a po karnym to nawet ja moglbym im strzelic :<

Post Napisane: 2006-07-10, 02:44 Upload: 0.00 MB

Szeryf napisał(a):

wlosi tez w poprzeczke trafili raz :]

chodzilo mi tylko i wylacznie o poprzeczke w karnym po dogrywce :) Wtedy to wlasnie byla ta pechowa poprzeczka.Gdyby nie to byloby 5:5 a wtedy....no wlasnie co wtedy? ponownie 5 karnych? i znowu 5:5..ponownie? :roll: Wszystko moglo sie zdarzyc,karniaki byly bardzo wyrownane,zaden z bramkarzy nie byl w stanie ich obronic

Post Napisane: 2006-07-10, 02:53 Upload: 0.00 MB

misiaQ napisał(a):
Szeryf napisał(a):

wlosi tez w poprzeczke trafili raz :]

chodzilo mi tylko i wylacznie o poprzeczke w karnym po dogrywce :) Wtedy to wlasnie byla ta pechowa poprzeczka.Gdyby nie to byloby 5:5 a wtedy....no wlasnie co wtedy? ponownie 5 karnych? i znowu 5:5..ponownie? :roll: Wszystko moglo sie zdarzyc,karniaki byly bardzo wyrownane,zaden z bramkarzy nie byl w stanie ich obronic

ano. liczylem nawet ze rzut moneta bedzie decydowal :P hee ale niebylo tak niestety ;) ale i tak gut ze wygrali lepsi :mg:
Skocz do: