Post Napisane: 2006-03-01, 19:37 Upload: 0.00 MB

Pozostalo jeszcze sporo czasu aby spokojnie sie zastanowic nad typami na tegoroczny mundial. Ja jeszcze konkretnie nie myslalem o typach, ale moze Wy macie juz jakies koncepcje i typy. Dla przypomnienia podaje grupy:

Grupa "A"

Niemcy
Polska
Ekwador
Kostaryka

Grupa "B"

Anglia
Szwecja
Paragwaj
Tryn.iT.

Grupa "C"

Argent.
Holandia
Serb.iC.
Wyb.K.S.

Grupa "D"

Portugal.
Meksyk
Angola
Iran

Grupa "E"

Wlochy
Czechy
USA
Ghana

Grupa "F"

Brazylia
Chorwac.
Japonia
Austral.

Grupa "G"

Francja
Szwajc.
KoreaPld
Togo

Grupa "H"

Hiszpan.
Ukraina
Tunezja
Arabia S

Post Napisane: 2006-03-02, 01:18 Upload: 0.00 MB

Polska jak zwykle nie wyjdzie z grupy :/ chociaz najwiekszym przeciwnikiem sa Niemcy i z nimi na bank nie wygramy ale z reszta przeciwnikow mysle ze wygraja... chociaz z Polska nic nie wiadomo :/... Zawsze chcialem zeby Holandia lub Portugalia zbobyly puchar ;] I tak samo chce w ty MS ;) Ale wiadomo Polska rox :P

Post Napisane: 2006-03-02, 12:12 Upload: 0.00 MB

Ja zawsze kibicuje reprezentacji Anglii ale oni zawsze zawodza na wielkich imprezach, Holandie tez lubie. Brazylii nienawidze i chcialbym zeby Puchar zdobyla Argentyna.

Post Napisane: 2006-05-25, 00:09 Upload: 0.00 MB

Chcialbym zeby Polska wyszla z grupy a moim marzeniem jest zeby doszla do finalu (ale to musialby byc cud) a tak powaznie to cos czuje ze Brazylia znowu wygra ale wszystko sie okaze juz niedlugo ;)

Post Napisane: 2006-05-25, 23:53 Upload: 0.00 MB

panowie...
co tu duzo pisac...

POLSKA MISTRZEM SWIATA :!:

ps. juz za cztery lata (i tak wkolko) ;)

Post Napisane: 2006-05-31, 22:51 Upload: 0.00 MB

No wiec tak mi sie wydaje ze Argentyna zdobedzie MS ale od razu mowie
ze nie jestem ich fanem. Ale ciekawostka jest ze w MS rozgrywanych w
europie jeszcze nigdy nie udalo sie zdobyc mistrzostwa reprezentacji z
poza europy. Ale statystyki nie zawsze mowia prawde.
Jezeli chodzi o szanse europejskich druzyn to szanse maja Niemcy (m.in ze
sa gospodarzami), Francja (powinni sie zrehabilitowac za poprzednie MS no i
zawodnicy co niektorzy sa w formie, no chocby T.Henry ktory moze byc gwiazda
turnieju) ale sa tez Wlosi i Hiszpanie. Naprawde ciezko jest wytpowac triumfatora.
Ale oby to nie byla Brazylia (wszyscy sie nia podniecaja, szczegolnie tym
Ronaldinho).
Jezeli chodzi o wystep Polski na MS to mysle ze jak sie spreza i nie beda
popelniac glupich bledow to 1/8 jest realna (z odrobina szczescia moze nawet 1/4)
ale tez obawiam sie najgorszego czyli powtorki z 2002 roku, bo forma Polski
zawsze jest wielka nie wiadoma (raz wygraja z Wlochami a innym razem przegraja z
Litwa). Mowiac krotko te MS beda bardzo ciekawe (jak zwykle zreszta).
Pozdro

Post Napisane: 2006-06-02, 00:15 Upload: 0.00 MB

good napisał(a):
Jezeli chodzi o wystep Polski na MS to mysle ze jak sie spreza i nie beda
popelniac glupich bledow to 1/8 jest realna (z odrobina szczescia moze nawet 1/4)

Po ostatnim meczu z Kolumbia niebylbym takim optymista ale mam nadzieje ze na mistrzostwach nie damy dupy, najwazniejsze to wygrac z Ekwadorem zeby dobrze zaczac :)
Jak chociaz Polacy wyjda z grupy to i tak bedzie dobrze :)

Post Napisane: 2006-06-02, 13:38 Upload: 0.00 MB

??aden bukmacher ze mnie, ale sadze, ze najbardziej realne sa minimalne wygrane z Kostaryka i Ekwadorem oraz wysoka porazka z Niemcami... Pomimo fatalnych wystepow bialo-czerwonych w ostatnich kilku miesiacach sadze, ze beda w stanie sie sprezyc na te przynajmniej 3 mecze na MS...

Pozdrawiam :)

Post Napisane: 2006-06-03, 13:31 Upload: 0.00 MB

szreder napisał(a):
??aden bukmacher ze mnie, ale sadze, ze najbardziej realne sa minimalne wygrane z Kostaryka i Ekwadorem oraz wysoka porazka z Niemcami... Pomimo fatalnych wystepow bialo-czerwonych w ostatnich kilku miesiacach sadze, ze beda w stanie sie sprezyc na te przynajmniej 3 mecze na MS...

Pozdrawiam :)

Zgadzam sie z Toba. :D
Bo mnie tez sie tak wydaje ze Polska z Ekwadorem wygra,
powinna tez wygrac z Kostaryka (choc tego bym taki pewny nie byl)
ale wydaje mi sie ze w najgorszym wypadku bedzie remis ;/
A jezeli chodzi o mecz z Niemcami to obawiam sie niezlego lania od nich,
wszystko na to wskazuje bo ich forma jest dobra no i graja u siebie
ale ja Polski nie skreslam w tym meczu.
Pozdro

Post Napisane: 2006-06-03, 17:42 Upload: 0.00 MB

ja jestem z Holandia....zawsze byli dla mnie najlepsi :D:D mam nadzeje ze pokaza sie z dobrej strony i wyjda z grupy chociaz Argentyna jest mocna..... jestem dobrej mysli :) :)

Obrazek

Post Napisane: 2006-06-03, 21:25 Upload: 0.00 MB

Nie chce mi sie nikogo przekonywac, chcialem poprostu napisac, ze puchar swiata w tym roku zdobywaja Wlosi :okular:
To tyle :P
Pzdr

Post Napisane: 2006-06-03, 22:02 Upload: 0.00 MB

Po dzisiejszym meczu z Chorwacja jestem pozytywnie zaskoczony gra naszych pilkarzy, ladna plynna gra mam nadziej ze z Ekwadorem zagramy rownie dobrze i mam nadzieje ze wyjdziemy z grupy aaa
Najwazniejsze to wygrac z Ekwadorem i Kostaryka ;) bo z Niemcami to baty dostaniemy na bank :(

Post Napisane: 2006-06-04, 02:09 Upload: 0.00 MB

tak tak dzisiaj z Chorwacja nasi ladnie grali...
i nie puscilismy glupiej bramki... chociaz Boruc mial jeden smieszny kiks :P
Boruc bramkarzs nr. 1... pozatym jest z mojego miasta SIEDLCE :)
mysle, ze powinno byc dobrze na MS :D
Pozdrawiam

Post Napisane: 2006-06-04, 11:58 Upload: 0.00 MB

to byl towarzyski...zadna druzyna nie chciala zalapac kontuzji...jakby to byl mecz eliminacyjny....nie wiadomo czy polacy by wygrali...czekam na mecz z Ekwadorem

Holandia...wygra PS :okular: :football: :hiphip:

Obrazek

Post Napisane: 2006-06-04, 12:32 Upload: 0.00 MB

smith napisał(a):
to byl towarzyski...zadna druzyna nie chciala zalapac kontuzji...jakby to byl mecz eliminacyjny....nie wiadomo czy polacy by wygrali...czekam na mecz z Ekwadorem

Holandia...wygra PS :okular: :football: :hiphip:

Ale to jest takie gadanie ;/ bo Polacy chyba tez nie grali na maksa :)
Kto wie jaki by byl wynik jakby to byl mecz o stawke.
W kazdym badz razie cieszy wygrana z Chorwatami i jestem troszke
bardziej optymistycznie nastawiony na wystep Polski na MS.

Post Napisane: 2006-06-04, 16:18 Upload: 0.00 MB

mnie tylko denerwuje jedno....czemu wzial...Mile....a Franka zostawil :/ :| :| nie rozumiem tego... :x :x :x

Obrazek

Post Napisane: 2006-06-04, 16:54 Upload: 0.00 MB

smith napisał(a):
mnie tylko denerwuje jedno....czemu wzial...Mile....a Franka zostawil :/ :| :| nie rozumiem tego... :x :x :x

No ja tez tego nierozumiem, moze i ostatnio malo bramek strzelal ale co z tego bo moze by sie rozstrzelal na mundialu. Szkoda ;( "Franek Franek lowca bramek" :D
No ale mam nadzieje ze na mundialu mimo ze bez Franka damy sobie jakos rade :)

Post Napisane: 2006-06-09, 23:04 Upload: 0.00 MB

Damian napisał(a):
smith napisał(a):

No ja tez tego nierozumiem, moze i ostatnio malo bramek strzelal ale co z tego bo moze by sie rozstrzelal na mundialu. Szkoda ;( "Franek Franek lowca bramek" :D
No ale mam nadzieje ze na mundialu mimo ze bez Franka damy sobie jakos rade :)

no i sobie nie dalismy :/ - :rip: KAPLICA :rip: - nie wierze bysmy mogli pokonac Kostaryke, a co dopiero Niemcow, ktorzy dzis zrywali pajeczyny na spojeniach :shock:

jak sie obiecuje ze wyjdzie sie grac agresywnie i bez kompleksow, to tak sie powinno robic, a nie stac i patrzec jak po glupiej wrzutce z autu strzela nam brmke jakis przerosniety murzyn, ktory technika nieprzewyzsza norweskiego drwala ... :wstyd:

Post Napisane: 2006-06-09, 23:19 Upload: 0.00 MB

No niestety skonczylo sie jak zwykle , chociasz ambicji i walki
naszym graczom niemozna bylo odmowic ;/ lecz moim zdaniem
mozemy sie juz pakowac bo z Niemcami to baty dostaniemy
a z Kostaryka moze wygramy ale to juz nam nic nieda bo 3 pkt
to za malo na wyjscie z grupy. Niestety ale Ekwador zagral madrze
i wykorzystali nasze bledy. Tak wiec mozemy juz spiewac:
"Juz za cztery lata, juz za cztery lata, Polska bedzie mistrzem swiata" :D
Pozdro :wink:

Post Napisane: 2006-06-09, 23:49 Upload: 0.00 MB

good napisał(a):
No niestety skonczylo sie jak zwykle , chociasz ambicji i walki
naszym graczom niemozna bylo odmowic

oj mozna bylo :/ wg mnie druzyna walczyla tylko przez pierwsze 20 i ostatnie 10 min.
przez caly mecz jednie Smolarek wkladal serce w gre (dokladnie tak jak to ladnie mowil w reklamie ;))

Post Napisane: 2006-06-10, 00:03 Upload: 0.00 MB

Ja mysle, ze te pierwsze 20 minut i ostatnie 10, to efekt tego, ze pilkarze Ekwadoru po prostu nam na to pozwolili... Ciezko sie o takich meczach pisze. Niby wygladalo, ze wszystko jest ok, chlopaki sie starali, ale caly czas czegos brakowalo... Grali dynamicznie (prawie, ze bardzo dynamicznie), ale niedokladnie, ...no i chyba tyle :(

pozdro...
ps.. Podobala mi sie gra Ebiego, Jelenia... a reszta sie starala..

Post Napisane: 2006-06-10, 14:19 Upload: 0.00 MB

....nie wiem czy po obejrzeniu meczu mialem sie :lol: czy :cry: .......grali...jakby imprezowali codziennie przez miesiac :| :| ..ciekawe czego oni sie tak uczyli na tych treningach :x :x ....teraz trzeba kolejne 4 lata czekac chyba ze wygraja z niemcami i kostaryka...a ekwador przegra z niemcami i zremisuje z kostaryka.....

EBI NAJLEPSZYYYYY aaa aaa aaa

Obrazek

Post Napisane: 2006-06-10, 15:34 Upload: 0.00 MB

smith napisał(a):
teraz trzeba kolejne 4 lata czekac chyba ze wygraja z niemcami i kostaryka.

Niema takiej szansy zebysmy wygrali z Niemcami a z Kostaryka tez moga byc problemy ;( a za 4 lata to niewiadomo czy w ogóle przejdziemy eliminacje do MS, no i jescze czekaja nas ME jak sie dostaniemy :mg:

Post Napisane: 2006-06-10, 15:45 Upload: 0.00 MB

Jesli chodzi o ME, to mamy swietna tradycje nie zalapywania sie na ta impreze :p
...I pewnie nie bedzie nas stac na to, aby to zmienic :p

Pozdro... ;)

Post Napisane: 2006-06-11, 00:19 Upload: 0.00 MB

No wlasnie do ME to my niemamy szczescia ;( i pewnie przez dlugie lata niebedziemy, mamy pecha do ME jeszcze niegdy nam sie nie udalo wejsc do tych rozgrywek ;( i jak narazie to nic nie wskazuje na to zebysmy tam weszli ;(
Skocz do: