Post Napisane: 2008-02-17, 15:53 Upload: 0.00 MB

jest to podana przez organizatora propozycja, w tej chwili w wiekszosci juz zatwierdzona. Zanim skomentuje (ponownie bo na wielu forach juz to zrobilem :P) to moze ja zamieszcze:

Dj
1. Westbam
2. Sander van Doorn
3. Dave Clarke :prosze:
4. Gabriel & Dresden
5. Judge Jules
6. Gayle San
7. Tom Novy
8. Sven Wittekind :prosze:
9. Marco Bailey :prosze:
10. Lucca :prosze:
11. Matt Darey
12. Viper XXL :prosze:
13. Kalwi & Remi :...:
14. Dj Adamus :...:
15. Laureat konkursu Gadu-Gadu
16. Pekin (znajomek, znakomite techno gra :prosze:)

Live
1. Nature One inc.
2. The Advent :prosze:
3. Anthony Rother
4. Giuseppe Ottaviani
5. Robert Natus vs Arkus P. :prosze:
6. SONO

nie wiem czy mozna przeklinac na tym forum ale z tym kurwim & pedalem remim to dojebali po konkrecie w sumie to juz prowadzilem bezposrednia potyczke z organizatorem i nie chce mi sie pisac na ten temat wiele bo generalnie jest to czlowiek niereformowalny i sie usral na tych pedalow zreszta na swojej pedalskiej stronie sami juz potwierdzili swoja obecnosc na tym evencie. Wiekszego absurdu chyba nie wiedzialem, reszta skladu :prosze: zajebiscie ale mysl ze te pedogeje beda potem sie lansowac "gralismu u boku adventa, rothera, baileya, vipera i natusa & arkusa" to mnei po prostu rozpierdala na milion niebieskich kuleczek... :/ zal.pl zapraszam do dyskusji

Post Napisane: 2008-02-17, 15:57 Upload: 0.00 MB

Ci kalwie i remi to tylko po to aby eskowicze sie tym zainteresowali taka prawda, line up nie powalajacy, szkoda ze przy ustalaniu line upu nie brane pod uwage sa inni polscy producenci jak Nitrous Oxide czy Adam Nickey tylko jacys kalwi and remi ...

Post Napisane: 2008-02-17, 16:15 Upload: 0.00 MB

ale to jakies jaja przeciez wittekind czy bailey to sie przewroca jak uslysza kalwiego rotfl i bedzie taka siara ze ciekawe czy zawitaja ponownie

w ciekawych czasach przyszlo nam zyc

Post Napisane: 2008-02-17, 19:46 Upload: 0.00 MB

Natus i Arkus, Wittekind, Viper :D ale te dwa pedaly jak i adamus i laureat konkursu gadu gadu to przesada. Nature One to impreza ,ktora troche czasu juz jest a oni bawia sie w konkursy na gg. Komercjalizacja w huj. Wstyd przed calym swiatem...

Post Napisane: 2008-02-17, 22:00 Upload: 0.00 MB

seams, to raptem druga edycja :) i jak najbardziej popieram konkurs gg na mejdej wygral dj ninja ktory zagral znakomity set techno

Post Napisane: 2008-02-17, 22:58 Upload: 0.00 MB

Kaliwk i remi rotfl kurwa wystarczy ze widzialemich na SoS :dzizys:
za to co produkuja nie mam szacunku do niech, ale to co zagrali hmm daje do myslenia ;) nuty w stylu Platinum \o/ nvm i tak sa ciotami xD

co do linup'u to kilka pozycji jest ciekawych i dla nich mysle ze warto zawitac na ten evencik :)

Cytuj:
Live
1. Nature One inc.
2. The Advent
3. Anthony Rother
5. Robert Natus vs Arkus P. :prosze:

\o/

Obrazek

Post Napisane: 2008-02-17, 23:11 Upload: 0.00 MB

kaciun chodzi mi o niemiecka edycje. Natue One to Nature One. Ok spoko ze wygral dj ninja ale troche to ryzykowne. Jakby wbil sie jakis housowy madafaka w stylu kalwi i remi to co :D

Post Napisane: 2008-02-18, 15:08 Upload: 0.00 MB

seams napisał(a):
kaciun chodzi mi o niemiecka edycje. Natue One to Nature One. Ok spoko ze wygral dj ninja ale troche to ryzykowne. Jakby wbil sie jakis housowy madafaka w stylu kalwi i remi to co :D

no racja ale wlasnie mejdejowy laureat daje do myslenia ze mozna jakos zaufac temu konkursowi a przynajmniej mam nadzieje :P

to fakt jak dla mnie to powinni odebrac im licencje nature one. Impreza ta w niemczech zyskala juz dawno miano wysokopoziomowej imprezy na jakies wixiarskie wpadki w ogóle nie ma mowy i nawet sie o czyms takim nie mysli zeby zapraszac jakiegos blazna a tutaj...ehh szkoda gadac

Post Napisane: 2008-02-18, 17:25 Upload: 0.00 MB

kaciun napisał(a):
seams napisał(a):

no racja ale wlasnie mejdejowy laureat daje do myslenia ze mozna jakos zaufac temu konkursowi a przynajmniej mam nadzieje :P

to fakt jak dla mnie to powinni odebrac im licencje nature one. Impreza ta w niemczech zyskala juz dawno miano wysokopoziomowej imprezy na jakies wixiarskie wpadki w ogóle nie ma mowy i nawet sie o czyms takim nie mysli zeby zapraszac jakiegos blazna a tutaj...ehh szkoda gadac

No to oby zawsze wygrywal jakis ziomek ktory jest w temacie. Jesli pojawia sie tam kalwi i remi to u mnie ta impreza straci szacunek. Ponoc kazdy kraj ma swoja wixe. Ale u nas jeszcze oprocz wixy rzadzi biesiada i disco polo. I tak sie zastanawiam ile jeszcze...:)

Post Napisane: 2008-02-18, 23:17 Upload: 0.00 MB

co to wygranych wystepow to powiem tak

dla nas z punktu widzenia osoby bawiacej sie to moze byc kupa bo wsadza jakiegos ciecia ;/
za to dla tego kto wygra, to chyba dobra promocja i po czesci mysle ze kazdy z was kto sie tu wypowiedzial chcialby wystapic na takim evencie ;) a nuz sie trafi sponsor czy cus :P

co do kalwikow to mam nadzieje ze zagraja o takiej porze ze ja bede jeszce w pociagu i nie bede musial ich sluchac ani patrzec na to ;P czyli na poczatku moga grac jak najmniej ludzi jest wtedy :p albo w ogole gdzies przy cateringu jak mbrothers na SoS rotfl

Obrazek

Post Napisane: 2008-02-19, 01:42 Upload: 0.00 MB

Moze mnie i wysmiejecie. Ale co mam powiedziec to powiem. A chodzi mi o K&R. Ogolnie ich bardzo nie trawie, a szczegolnie tworczosci, o ile mozna to tak nazwac.
Jednak co do ich setow to nie mam nic przeciwko o ile nie graja wlasnych kawalkow, lub innej tandety rodem ze wsi. Slucham ich podczas Eska Live Remix w przerwie Ministry of Sound i musze przyznac, ze ich sety nie sa zle, sa wrecz dobre. Choc nie zawsze, ale to zalezy, od tego, o czym mowilem wczesniej.

Obrazek

Post Napisane: 2008-02-19, 01:46 Upload: 0.00 MB

Daniel napisał(a):
Moze mnie i wysmiejecie. Ale co mam powiedziec to powiem. A chodzi mi o K&R. Ogolnie ich bardzo nie trawie, a szczegolnie tworczosci, o ile mozna to tak nazwac.
Jednak co do ich setow to nie mam nic przeciwko o ile nie graja wlasnych kawalkow, lub innej tandety rodem ze wsi. Slucham ich podczas Eska Live Remix w przerwie Ministry of Sound i musze przyznac, ze ich sety nie sa zle, sa wrecz dobre. Choc nie zawsze, ale to zalezy, od tego, o czym mowilem wczesniej.

ja slyszalem ich set z bodajze z independance i sie przewrocilem bo juz ja lepiej miksuje i dobieram tracki a na dodatek 2 razy puscili w ciagu seta explosion co wywolalo na mojej twarzy wyjatkowy grymas litosci zmieszanej z zenada wrecz egzaltacje

Post Napisane: 2008-02-19, 10:44 Upload: 0.00 MB

Szeryf napisał(a):
Daniel napisał(a):

ja slyszalem ich set z bodajze z independance i sie przewrocilem bo juz ja lepiej miksuje i dobieram tracki a na dodatek 2 razy puscili w ciagu seta explosion co wywolalo na mojej twarzy wyjatkowy grymas litosci zmieszanej z zenada wrecz egzaltacje

dokaldnie slyszalem ich na zywo w gdyni na dziwce party to wyjebalem orla ze smiechu, zero zgrania bitu, zero techniki w ogóle zalosc straszna i jeszcze przy takich grajkach jak blank & jones, andy moor, lucca oni zapierdalaja z jakims "adagio for strings", "traffic", "explosion"...przeciez to siara jak huj i siedza tam we dwojke jak cipy i ani jeden ani drugi kurwa mixowac nie potrafi

co do tego eska live to ja nie wiem kto im klei tego seta ale tez mi cos tu smierdzi. Generalnie chlopa jednego i drugie bym napierdalal jakbym spotkal za lansowanie sie...kurwa robia "za ambitna muze dla polakow" nogi z dupy bym powyrywal :D

Post Napisane: 2008-02-20, 01:28 Upload: 0.00 MB

kaciun napisał(a):
Sander van Doorn

kaciun napisał(a):
Gabriel & Dresden

kaciun napisał(a):
Giuseppe Ottaviani

oni jak najbardziej
ale z k&r to przesadzili
Brooklyn napisał(a):
Ci kalwie i remi to tylko po to aby eskowicze sie tym zainteresowali taka prawda, line up nie powalajacy, szkoda ze przy ustalaniu line upu nie brane pod uwage sa inni polscy producenci jak Nitrous Oxide czy Adam Nickey tylko jacys kalwi and remi ...

zgadzam sie w 100 procentach

Post Napisane: 2008-02-20, 14:39 Upload: 0.00 MB

No na zywo to jest tragedia... :D
Wiec te sety na Esce niekoniecznie musza byc ich autorstwa... xD Wcale bym sie nie zdziwil, ze ktos im je robi. Bo do nich nawet nie pasuje ta muzyka, ktora rzekomo oni puszczaja podczas Eska Live Remix.

kaciun napisał(a):
robia "za ambitna muze dla polakow" nogi z dupy bym powyrywal :D

+ 10000 :lol:

Brooklyn napisał(a):
szkoda ze przy ustalaniu line upu nie brane pod uwage sa inni polscy producenci jak Nitrous Oxide czy Adam Nickey

Smutna prawda... :(

kaciun napisał(a):
jeszcze przy takich grajkach jak blank & jones, andy moor, lucca

Do kogo ty ich porownujesz? :> Nie za wysokie progi jak dla nich? :lol:

Obrazek

Post Napisane: 2008-02-20, 15:43 Upload: 0.00 MB

Daniel napisał(a):

kaciun napisał(a):
jeszcze przy takich grajkach jak blank & jones, andy moor, lucca

Do kogo ty ich porownujesz? :> Nie za wysokie progi jak dla nich? :lol:

a wg mnie sety B&J to lipa w ch.. kiedys studyjne mixy to byly zajebiste. ale setow nigdy jakichs fenomenalnych nietworzyli teraz jak produkuja taka lipe to nawet nie chce wiedziec jakie tworza sety teraz (zdanie gramatydcznie nie porpawne - nie wyspalem sie - jebie mnie to).
Skocz do: