Kamoza! napisał(a):Szeryf napisał(a):ps. czekam z niecierpliwoscia na post Rintha ktory co roku pisze ze brakuje mu w LM mistrza Cypru i Polski, bo wtedy mecze by byly ciekawsze bo giganci nie zawsze wygrywaja

moze w koncu zrozumial, ze miejsce mistrza Cypru i Polski jest w pucharze Intertoto i nie ma co nad tym ubolewac, tylko sie cieszyc, ze Liga Mistrzow to faktycznie Liga Mistrzow a nie liga Dawid vs Goliat i liczenie na niespodzianki :)
Ekhm...brakuje mi w tych rozgrywkach prawdziwych mistrzow...np. Cypru, Polski, Estonii, Litwy...zamiast tego mamy co roku jedno i to samo. Graja Ci giganci i nabijaja finansowa przewage nad tymi biedakami, ktorzy bez araba w turbanie ani rusz wyzej niz UEFA Cup...
Nuuuuuda....
To byl coroczny post Rintha, ktory ubolewa ze Liga Mistrzow to faktycznie NIE zadna Liga Mistrzow tylko liga bogatych. Jest nad czym ubolewac...
Post pozno bo...nie ogladam LM. Po fazie grupowej zwykle moje 20% zainteresowania spada do 5%...Wole sobie popatrzec na UEFA. Tam Dawidy walcza z Goliatami i calkiem niezle im wychodzi.
Przy okazji ubolewam jak co roku nad brakiem Pucharu Zdobywcow Pucharow.
LM dla mistrzow i wicemistrzow.
PZP dla zdobywcow krajowych pucharow.
UEFA dla calej tej reszty, ktora ma duzo siana i mase gwiazd, a w lidze nie dala rady wygrac ze spadkowiczami i nie zalapala sie na czolowe dwie pozycje...i wszyscy chca ich ogladac.
Tak to powinno wygladac...a jak jakiemus Realowi nie pasuje, ze maja za wysoki poziom w lidze to zaden problem...Moze Real Wroclaw...Real Lwow, Real Kijow...
EDIT:
Moje 95% zainteresowania sportem w okresie zimowym skupia sie na skokach narciarskich. Jakies 12 lat regularnie ogladam i nie ma sezonu zeby nie bylo niespodzianek, cudow i Matki Boskiej, ktora objawia sie w tych choineczkach na odjezdzie.
Zaden Arab ani Ruski nie placi grubego siana na transfery bo transfery miedzy klubami praktycznie nie istnieja.
Ostatnio edytowano 2009-03-02, 00:39 przez Rinth, łącznie edytowano 1 raz