Post Napisane: 2007-08-27, 15:34 Upload: 0.00 MB

Z racji tego, ze doszlo do polaczenia obu miejsc (TMEJ + FMF), a zadne z nas nie zagoscilo na wczesniejszym FMF'ie, zdecydowalismy sie wspolnie (Lian i Ja) przedstawic. Jesli chodzi o zmiany jakie zaszly od ostatniego naszego "Kim Jestes ?" ... to stalo sie tak, ze zostalem adeptem administracji i mam nadzieje, ze w tej roli sprawdze sie tak samo dobrze jak na TMEJ'u ... Jako, ze jest to rowniez intro Lian, to moze troszke o niej ... zdecydowanie wyladniala przez wakacje xD ... i administruje pieknosc (zeby nie bylo, ze tylko ja cos administruje xD) ... Na powaznie zas jesli mialbym napisac czym sie zajmujemy ... jestesmy ludzmi grajacymi muzyke ... specjalizujacymi sie w Dj Mix'ie ... Lian w klimatach progresywnego House'u i wszelkich pochodnych, zas ja - Trance & Progressive. Powrocilismy oboje do mixowania na zywo, w radiu internetowym, a ci co sa zainteresowani sluchaniem, beda wiedzieli gdzie nas szukac. Cieszymy sie, ze tu jestesmy i mowimy "Czesc" ... !

Postanowilismy dolaczyc nasze wspolne zdjecie (ukryty link) ...
Hidden text. Registration required.

Post Napisane: 2007-08-27, 15:36 Upload: 0.00 MB

Jedna z wazniejszych postaci dla ludzi trance'u sie odezwala :P no coz... zycze dalej udanej zabawy na FMFie, recenzje ktore niejedna osobe powalaja ;) i przyjemnego administrowania tego forum :) A dla dziewczyny buziak w czolko :* ;)
EDYCJA:
ulalalaa ale fota :D hmm... poczekajcie na moje przedstaw sie z moja dziewczyna :P bedziemy lepsi! :D moze ajaks sesja rozbierana itd. :P lol P.S. fajne zdjecie :)

Post Napisane: 2007-08-27, 15:41 Upload: 0.00 MB

OHO! Panstwo Ornowie sie pokazali rotfl xD
Znamy sie juz kawalek a ja tylko wpadam po fotke ;) moze wreszcie ujrze Lian :<

Post Napisane: 2007-08-27, 15:44 Upload: 0.00 MB

oho ale zdjecie :mg: [K] chodz sobie tez taka zrobimy xD W kazdym razie fajnie, ze sie przywitaliscie, robcie tak dalej jesli chodzi o muzyke, udalo mi sie raz albo dwa posluchac audycji Lian i przyznam, ze swietnie sobie radzi :) (nie wiem czy mam mowic na ty czy mam mowic w trzeciej osobie :P) Dobra, w kazdym razie co do Ciebie Orn, to zycze Ci aby Trance Visions Ci sie pozytywnie rozkrecalo :) No i oczywiscie zebyscie dalej byli taka dobrana para ^^

Post Napisane: 2007-08-27, 15:46 Upload: 0.00 MB

Witam Cie moj drogi Orn'ie, my sie dobrze znamy. A w sumie poznalismy sie poprzez klotnie... xD Chodzilo wtedy o Blank & Jones o ile pamietam. To byly piekne czasy... Teraz sie pozmienialo troszeczke ale dalej jestesmy dobrymi znajomymi (i nie zapominajmy ze w niektorych sprawach jestes moim Guru... :wink: ). Ciebie Lian nie mialem jeszcze okazji poznac, ale moze sie to zmieni. Milo mi was tu przywitac, tym bardziej ze razem zaczynalismy "kariere" na Tmeju. Witajcie. Pozdrawiam i caluje.. xD

Obrazek

Post Napisane: 2007-08-27, 16:09 Upload: 0.00 MB

Witam Pastwo Ornow xD Jesli chodzi o Orn-a to my sie znamy ale malo :P a Pani Lian nie znam wcale xD ale tutaj sie wszystko zmienia :hyhy: Piszesz, ze powrociles do mixowania kawalkow :) z tego co sie orientuje to jestes chyba z Wroclawia :P i tutaj pojawia sie moje pytanie czy Ciebie lub Pania Lian mozna uslyszec w jakims Wroclawskim clubie czy tylko w radiu :?:

I ja rowniez mowie Wam Czesc :!:

edita

Jakie cacy zdjecie :oops:

Post Napisane: 2007-08-27, 16:32 Upload: 0.00 MB

Daniel napisał(a):
Chodzilo wtedy o Blank & Jones o ile pamietam. To byly piekne czasy...

Wow, no rzeczywiscie to z nim tak walczylismy wtedy :P ale potrafil przyznac sie do bledu przez co zdobyl u mnie duzy respekt ;) pozdrawiam wass

Post Napisane: 2007-08-27, 18:20 Upload: 0.00 MB

rowniez witam :oops: :wink: bawcie sie dobrze ale grzecznie :> :P
pozdrawiam :wink:

[ Dodano: Pon 27 Sie, 2007 18:21 ]
zboczki :hyhy:
:P

Post Napisane: 2007-08-27, 18:35 Upload: 0.00 MB

rowniez witam :P bawcie sie dobrze na 4Um :P pozdro

[url]http://img517.imageshack.us/img517/2325/dsc02537400x400.jpg[/url]

Post Napisane: 2007-08-27, 22:35 Upload: 0.00 MB

Witam Was no ciekaw jestem fot Panstwa Orn'ow xD pozdrawiam i dzieki za foto

Post Napisane: 2007-08-28, 19:18 Upload: 0.00 MB

Ja tylko zeby zobaczyc co on za zdjecie wrzucil :PxD

Post Napisane: 2007-08-28, 19:19 Upload: 0.00 MB

Pozdrawiam Was Serdecznie :)
Milego pobytu :)
Pzdr

Post Napisane: 2007-08-29, 17:53 Upload: 0.00 MB

?iiii Orniatko ze swoim Orniatkiem :oops: , przychodze zeby was powitac kochani i ucalowac i przytulic xD :* :przytul: i po foty :oops:

[ Dodano: Sro 29 Sie, 2007 17:54 ]
aaa aaa aaa :sweet: xD

Koniec swiata, deszcz ognia i siarki,
wojna, glod i zarazy. Wreszcie pojawia sie Bestia.
Rozglada sie na lewo i prawo, po czym mowi:
- Przyszlem.

Obrazek

Obrazek

Post Napisane: 2007-08-29, 23:46 Upload: 0.00 MB

ja przychodze po to samo co seen xD . Pozdrawiam

Post Napisane: 2007-08-30, 09:08 Upload: 0.00 MB

Hai Lian hai Orn :) juz obadam Was ;) pozdrofka :)

Post Napisane: 2007-10-01, 11:05 Upload: 0.00 MB

N o Orna poznalem troche z Tmeju heheh jak ma fotke to se popatrze :D

Post Napisane: 2007-10-02, 20:30 Upload: 0.00 MB

my sie dobrze a nawet wogle nie znamy... ale widzialem cie na Tmeju-u to wystarczy zeby powiedziec ze fajnie ze jestes... :D i co jeszcze moge powiedziec SIEeeeeeeeeeeeeeeeeemaaaaaaa :lol: i milej zabawy ....

Post Napisane: 2007-10-12, 18:33 Upload: 0.00 MB

Witam Cie moj mistrzu :D jak rowniez i mistrzynie :wink:
Moge chyba powiedziec, ze Orna juz troszki znam i ciesze sie, ze go poznalem... :P Duzo sie od niego moglem nauczyc.. i nadal moge... za to go szanuje :D Dobrze, ze mamy takich ludzi na forum :P
Natomiast na temat Lian nie moge powiedziec zbyt wiele, aczkolwiek sadze, iz jestes osoba o podobnym do Orna charakterze i dla Ciebie tez mam szacunek :wink:
Pozdro dla Was

P.S. bardzo ladne zdjecie :wink:

Post Napisane: 2007-11-17, 14:48 Upload: 0.00 MB

ebeb ja jeszcze nie witalem i fotki nie widzialem xD
tak witam i lookam pod hide xD

Obrazek

Skocz do: