Post Napisane: 2010-01-03, 15:02 Upload: 0.00 MB

INFO: http://www.ftb.pl/redirect.asp?typ=link ... 1%2C0.html ;)

W sumie o tym wydarzeniu dowiedzialem sie od Crafcika (bo sam nie sledze wydarzen zwiazanych z ASOT'em) za co teraz ladnie mu podziekuje :*
Poza tym slyszalem ze galanta ekipa z FMF szykuje sie podobno na ta impreze. Mi samemu wystarczy, ze bedzie tam Markus Schulz i specjalnie dla niego tam pojade :roll: wiec moja obecnosc w tamtym miejscu obowiazkowa (jak tylko szlag mnie nie trafi).
Tak wiec chcialbym tutaj dowiedziec sie na temat listy obecnosci ;) i ew. podane w % jaka jest szansa na przybycie ;)
Ja osobiscie moge dac ok. 90%

To bylaby bardzo dobra okazja na pierwsze, prawdziwe spotkanie forumowiczow :)

Post Napisane: 2010-01-03, 15:10 Upload: 0.00 MB

Pojade tam chocbym mial sprzedac dusze diablu. Na ATB in Concert nie wyszlo to tego nie moge odpuscic. Ciekawi mnie cena biletu.

Kod: Zaznacz cały
Od jakiegos czasu wiadomo, ze w kwietniu w Hali Stulecia odbedzie sie event organizowany przez MSM Events. Z informacji uzyskanych od agencji wynika, ze bedzie to event z muzyka trancowa i to, ze 7 stycznia 2010 wszystko sie oficjalnie wyjasni. Pewne jest rowniez, ze juz siedem dni pozniej, od godziny 20.00, ruszy sprzedaz biletow w bileterii FTB.pl. Ponadto, ma zostac zorganizowany specjalny cykl imprez promujacych owe wydarzenie w wielu klubach w calej Polsce. Czy bedzie to Godskitchen? Armin Only? Trance Energy Polska? A moze ASOT 450 albo Tiesto in Concert?

Pozostaja nam spekulacje oparte na tym, co juz wiemy. A zatem - z pewnoscia nie bedzie to „Godskitchen”, ktore zazwyczaj odbywalo sie w tym terminie, gdyz MSM oficjalnie potwierdzilo przeniesienie tego eventu na listopad. Kojarzac fakty dotyczace najpopularniejszego didzeja na swiecie – Armin, gdy udzielal wywiadu dla radia Planeta podczas tegorocznej edycji „Dzien w Parku” powiedzial, ze chcialby, aby ASOT 450 odbyl sie w Polsce. Wiemy jednak, ze takie deklaracje przychylne polskiej publicznosci i polskim imprezom to codziennosc w wykonaniu gwiazd i niekoniecznie powinnismy sie do nich przywiazywac…

Czyli moze jednak Tiesto? Niedawno wydal nowy album „Kaleidoscope”, ktory zapewne promowany bedzie podczas wielkiej trasy po swiecie w 2010 roku. W zblizonej dacie w 2007 roku odbylo sie „Elements of Life”, promujace album o tym samym tytule… A moze bedzie to zupelnie cos nowego, na przyklad pierwsza polska edycja „Trance Energy”? Zdecydowanie musi byc to duzy projekt, skoro MSM twierdzi ze, w glownej mierze z tego powodu w przyszlym roku przenosza halowa edycje TranceXplosion do klubu.

Czytajac wypowiedzi klubowiczow mozna dojsc do wniosku, ze wiekszosc chcialaby A State Of Trance ze swoim 450 wydaniem. Jesli to okaze sie prawda, bylaby to pierwsza edycja ASOTa w Polsce i w tej czesci Europy! Czekamy zatem na 7 stycznia.

zrodlo: ftb.pl
Ostatnio edytowano 2010-01-03, 15:13 przez Thomass, łącznie edytowano 1 raz

wunderbar... wundervoll... superschón und supertoll

Post Napisane: 2010-01-03, 15:12 Upload: 0.00 MB

Oficjalne info FTB ma podac 8 stycznia. 7 stycznia Armin w swoim ASOT ma oglosic czy rzeczywiscie impreza odbedzie sie Polsce. Mowi sie o Trance Energy czy Tiesto Show. Spodziewam sie ASOT-a i jesli sie potwierdzi to ja jestem na 100% i czekam na pierwsza pule biletow. :wink:

Post Napisane: 2010-01-03, 15:15 Upload: 0.00 MB

Tak czy tak bilety kupuje nawet jesli nie bedzie to ASOT. W razie czego mozna je pozniej sprzedac ;) A jesli mialby to byc Tiesto to sprzedam je szybciej niz kupie.

ps.
offkoz kupno zalezy od kasy :mg:

Post Napisane: 2010-01-03, 15:18 Upload: 0.00 MB

Jak dla mnie wazne zeby byl Markus :roll: jesli jednak bedzie jakas inna impreza z rownie ciekawymi producentami muzycznymi to rowniez raczej sie tam pojawie... bo juz sie troche nakrecilem na ta impreze :]

Post Napisane: 2010-01-03, 15:25 Upload: 0.00 MB

Mogli by zagrac panowie z Cosmic Gate :slinienie:

Post Napisane: 2010-01-03, 15:28 Upload: 0.00 MB

Thomass napisał(a):

no sami jak producenci muzyczni sa swietni, ale ich sety niestety nigdy mnie nie zachwycaly :(
ja bym chcial oprocz markusa na pewno Siosiola :jupi:

Post Napisane: 2010-01-03, 15:33 Upload: 0.00 MB

A moze Paul Miller ? Albo Farenhajt ? ROTFL

Post Napisane: 2010-01-03, 15:40 Upload: 0.00 MB

no... Disco Superstars & Dinka
to byloby cos pieknego <3

Post Napisane: 2010-01-03, 22:23 Upload: 0.00 MB

UcieX napisał(a):

W sumie o tym wydarzeniu dowiedzialem sie od Crafcika (bo sam nie sledze wydarzen zwiazanych z ASOT'em) za co teraz ladnie mu podziekuje :*

a czemu Daniel juz nic nie pisze na forum? :(

tylko Buuren i Schulz beda?

Post Napisane: 2010-01-03, 22:43 Upload: 0.00 MB

Jeszcze nie wiadomo kto bedzie ;)

Post Napisane: 2010-01-03, 22:53 Upload: 0.00 MB

Szeryf napisał(a):
UcieX napisał(a):

a czemu Daniel juz nic nie pisze na forum? :(

nie wiem... czasem wchodzi, ale rzeyczwiscie rzadko, sadze ze to glownie pzrez szkole teraz

Post Napisane: 2010-01-04, 16:28 Upload: 0.00 MB

Jak dobrze pojdzie to bede 8)

Post Napisane: 2010-01-05, 16:14 Upload: 0.00 MB

Cytuj:
A jesli mialby to byc Tiesto to sprzedam je szybciej niz kupie.

rotfl

Cytuj:
Thomass napisal/a

no sami jak producenci muzyczni sa swietni, ale ich sety niestety nigdy mnie nie zachwycaly :(

fakt ale i tak ich kocham :roll:

Cytuj:
no... Disco Superstars & Dinka
to byloby cos pieknego <3

:sweet:

a co do samego eventu to zalezy od ceny wjazdu :)

Post Napisane: 2010-01-07, 16:34 Upload: 0.00 MB

Jesli grafik mi podpasuje, to sie stawie. Obecnie mam maly przestoj w eventach (ale w Poznaniu nbie mozna narzekac na brak dobrych imprez - Eskulap i SQ w Browarze :) )

Schulz ? Cena nie gra roli ~!

/O grzechach daj zapomniec, to przez to zlo w miastach/

Post Napisane: 2010-01-07, 22:16 Upload: 0.00 MB

Napewno sluchaliscie lub sluchacie ASOT dzisiejszy.
Armin potwierdzil.

10 kwietnia ASOT Wroclaw

aaa aaa aaa

Post Napisane: 2010-01-07, 22:32 Upload: 0.00 MB

Owszem slyszalem i slucham uradowala mnie ta informacja ;) Teraz tylko niech cene walna i bede sie powaznie, ale to powaznie nad tym zastanawial.

Post Napisane: 2010-01-10, 21:28 Upload: 0.00 MB

Wielka niewiadoma jest nadal line-up. Pewna pozycja byl Armin van Buuren jednak pozostale pozycje to wielki znak zapytania. Z naszych zrodel dowiedzielismy sie, ze w Polsce prawdopodobnie zagoszcza Armin van Buuren, Mrkus Schulz oraz John O'Callaghan.

Na obchodach 450 epizodu audycji A State of Trance w Polsce najprawdopodobniej zagraja:

* Armin van Buuren
    * Markus Schulz
    * John O'Callaghan

zrodlo: www.globaltrance.pl

Post Napisane: 2010-01-11, 00:16 Upload: 0.00 MB

Noo... gdyby tak bylo to line-up cudowny :) oby sie spelnilo :roll:

Post Napisane: 2010-01-13, 17:23 Upload: 0.00 MB

Bilety na ASOT : 119 zl
Dostepne od 14.01.2010

Post Napisane: 2010-01-13, 17:28 Upload: 0.00 MB

Thomass, dla ludzi co maja "karte klubowicza" bilety sa juz dostapne od wczoraj w cenie 119zl. jezeli I pula zostanie wykupiona do jutra to dla ludzi bez "karty klubowicza" automatycznie wchodzi pula II ktora bedzie juz drozsza. :wink:

Post Napisane: 2010-01-13, 17:30 Upload: 0.00 MB

To z dupy taka sprzedaz :/

Post Napisane: 2010-01-13, 17:45 Upload: 0.00 MB

Oficjalne info:
Ogromne zainteresowanie towarzyszy imprezie A State of Trance z Arminem van Buurenem, ktora odbedzie sie 10 kwietnia w hali Stulecia. Juz od dzis od polnocy posiadacze oplaconej karty klubowicza moga zamawiac bilety na to wydarzenie. Cena biletu w pierwszej puli wynosi 119 PLN a jej dostepnosc jest zagwarantowana posiadaczom karty, ktorzy oplacili ja przed 14 stycznia (liczy sie data wyplyniecia wplaty na konto FTB). Wszyscy Ci, ktorzy chca nabyc bilet, a nie zdecydowali sie na Karte Klubowicza, moga zakupic bilet 14 stycznia o godzinie 20.00 (bardzo mala ilosc biletow z pierwszej puli, uzalezniona od ilosci zamowien na karty) w razie niepowodzenia natychmiast dostepna bedzie druga pula w nieco wyzszej cenie.

Mysle ze I pula juz poszla z dymem ,ja swoj bilet zamowielm wczoraj o 10 rano i byly do kupienia przez caly dzien, no i dzisiaj tez ... mozliwe ze sie myle :)

Post Napisane: 2010-01-13, 18:41 Upload: 0.00 MB

kLoNiK_, kto zamowil to zamowil :<

ja tez jako zajefajna posiadaczka karty klubowicza mam juz bilet :) Czyli podpisuje liste obecnosci 8) Moze sie gdzies tam spotkamy :)

Post Napisane: 2010-01-13, 21:48 Upload: 0.00 MB

Jest tu ktos z okolic Ostrow Wlkp. co sie tam wybiera? Chetnie bym sie wybral ale nie mam z kim ;/

http://eduweb.pl/

Skocz do: