Post Napisane: 2009-08-05, 01:31 Upload: 0.00 MB

Serwus!

Rozne dziwne mysli chodza mi po glowie (nawet nie wiecie jak bardzo :hyhy: ) i tak sie zastanawiam kogo uznacie za najlepsiejszego usera tego forum :D
W ANKIECIE MOZNA ODDAC 5 GLOSOW

moje typy do ankiety sa bardzo subiektywne :mg: ale przeciez mozecie pisac posty ze swoimi typami! i mile widziane uzasadnienie :mg:

moje typy to:
[K]r2y$_eQ - czyli oczywista oczywistosc! czlowiek bez ktorego to forum by mialo teraz 20 userow na krzyz a obok bylby tmej i byloby ZLE xD czlowiek, ktory trzyma w ryzach ten burdel, uploaduje terabajty muzyki i filmow! i ktory rozruszal dzial OLD MUSIC i stworzyl z niego prawdziwa perelke jakiej nie ma zadne forum muzyczne :D zawsze pomoze gdy sie go o to poprosi, nic nie robi na odwal :) autor wielu modyfikacji na forum :D nasz administrator :D

Brooklyn - ojciec tego forum, przez dlugi czas finansowal je w 100% ze swoich srodkow. odwalil mase roboty zwiazanych z kwestiami technicznymi tego forum i nie tylko :D nasz administrator :D

Kozak - za to ze sie nie opieprzal nigdy gdy trzeba bylo cos pomoderowac :D pomyslodawca paru rzeczy na forum i czliowiek wielce zanngazowany w zycie forum :D

Daniel - za madre i wywazone posty, za ta bezkonfilktowosc i zdolnosc ciekawego pisania :D

MarcinC - za to ze kiedys (w 2005) z nami byl i niedawno wrocil - za to ze pomagal w adminowaniu (w randze jr admin) a teraz sluzy nam pomoca w request, uploaduje dla fmf oraz przejawia rozne inicjatywy na forum :D

i specjalny typ, ale na niego glosowal nie bede (bo to czasem buc :/ ):
Szeryf - za to ze jest taki skromny i sie umiescil na tej liscie :roll:

moglbym o wieeeeelu z was napisac wiele rzeczy, ale glosow jest tylko 5 :) prosze nie czuc sie urazonym jesli kogos pominalem, po prostu na ta chwile taka kolejnosc mi sie zgadza :D
chetnie bym wypisal tu jeszcze i Rintha i s8na i Ucieksa i Kamila i kilku innych ale wybralem tych wyzej :oops:

A tak naprawde dla mnie najwazniejsza userka tego forum to LarciaCroft - najwspanialsza kobiete na siwecie! a za co, to juz jest nasza tajemnica :serce: :milosc: :przytul:
Ostatnio edytowano 2009-08-06, 00:31 przez Szeryf, łącznie edytowano 5 razy

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek

POMOZ POTRZEBUJACYM LUDZIOM!

Autor postu: Szeryf otrzymal za niego - 6 podziekowan: [K]r2y$_eQ, Buffalo, Daniel Craft, Kozak, lilu, MarcinC

Post Napisane: 2009-08-05, 09:17 Upload: 0.00 MB

[K]r2y$_eQ - (ten typ chyba bedzie u kazdego). Podziwiam go za te terabajty muzyki ktore tutaj wrzucil, smyk jakiego w zyciu nie widzialem :D no i uwielbiam go za jego nietuzinkowy humor :roll:

Daniel - dla mnie symbol ostoi i spokoju... pelen harmonii, ale takze melancholii. Gdy spotkalem sie z nim osobiscie, potwierdzily sie moje przypuzsczenia na jego temat :) P.S. i ma zajebistych rodzicow :D

Szeryf - pokochalem go po tym, gdy ogladajac filmy po 23 po ktoryms piwie zawsze do mnie pisal na GG zeby kliknac w reklame google, nigdy nie potrafilem mu sie oprzec :oops: dlatego doszedlem do wniosku, ze jestem moim bogiem :oops:

feife - wielki nieobecny ;) najwiekszy chyba kozak tego forum ktory "nigdy nie dawal sobie w kasze dmuchac". Osoba zatwardziale broniaca swoich pogladow, czesto zanadto przybierajaca w slowach, takiej osobistosci sie nie zapomina :D

Rinth & Tribart - zawsze podziwialem ich za niezwykle dlugie wywody na powazniejsze tematy, jak ktorys z nich cos napisal to zazwyczaj minuta nie starczyla, aby przeczytac caly wywod na dany temat :) co tez bylo pewna oryginalnoscia, ale za to prawie nigdy ich postow nie czytalem xD sorry panowie :P

ten TOP5 to taka na szybko moja propozycja, bez jakiegos dluzszego zastanowienia, ale sadze, ze po dluzszym zastanowieniu rowniez by sie nie zmienily, lub jedynie bardzo nieznacznie ;)

nice topic god :* xD
Ostatnio edytowano 2009-08-05, 09:22 przez UcieX, łącznie edytowano 2 razy

http://www.myspace.com/rafalsentiel

Autor postu: UcieX otrzymal za niego - 3 podziekowan: [K]r2y$_eQ, Daniel Craft, Szeryf

Post Napisane: 2009-08-05, 11:55 Upload: 0.00 MB

Zapraszam do glosowania w sondzie :D

Post Napisane: 2009-08-05, 12:30 Upload: 0.00 MB

[K]r2y$_eQ - tego wyboru tlumaczyc nie trzeba :) Adminem jest i to dzieki Niemu fmf sie tryzma :)

Darkrider - za jego kolekcje old rls`ow :D

MarcinC - za pomoc w req :D

Seen - za to ze wrzucil moontrap`a i mike NRG na FMF :sn:

Szeryf - za ten topic xD

To zestawienie nie znaczy ze innych userow mniej szanuje lub lubie :wink:

[ Dodano: 2009-08-05, 14:52 ]
ps.
Dla tej osoby ktora wygra proponuje stworzyc nowa range :wink: cos typu "spoko user" itp :wink:
Ostatnio edytowano 2009-08-05, 14:53 przez Thomass, łącznie edytowano 1 raz

wunderbar... wundervoll... superschón und supertoll

Autor postu: Thomass otrzymal za niego - 3 podziekowan: [K]r2y$_eQ, MarcinC, Szeryf

Post Napisane: 2009-08-05, 15:54 Upload: 0.00 MB

[K] poniewaz nigdy sie nie zalamal nerwowo a mial wiele okazji, za pomoc (chociaz trzeba sie czasem nasluchac ;x)
Szeryf za spokoj , za pomaganie w roznych sprawach i przyjemne rozmowy ^^
Kozak wierny wozny tego forum ^^ chyba najdluzej tu sprzata ^^ nigdy niczego nie olal ;)
s8n bo go lubie i uj ;x za wspolne picie przy audycjach rotfl no i range tez chyba ma powazna ;x

no i tu mialem wielki problem bo was duzo ale wybralem
om3ge bo to on mnie zaprosil na tmeja po zamknieciu fmf'u ^^ a poznie to sie juz jakos potoczylo

niech nikt nie bedzie zly ze go nie wymienilem ale tylko 5 glosow jest :<

Autor postu: Buffalo otrzymal za niego - 3 podziekowan: [K]r2y$_eQ, Kozak, Szeryf

Post Napisane: 2009-08-05, 15:55 Upload: 0.00 MB

jak dla mnie top5 wyglada nastepujaco:

1) [K]r2y$_eQ - nie trzeba sie rozpisywac kazdy wie o co chodzi

2) MarcinC - nieoceniony w moim ulubionym dziale request , no i imponujaca kolekcja oldow kilkadziesiat pieknych upkow

3) Szeryf - zasluzona osoba na forum , pomocny w dziale request , mysle ze spoko gosc

4) darkraider - piekna kolekcja oldow , pomocny w dziale request i old vinyls

5) Damian - podobnie jak darkraider sporo kolekcja oldow kilka pieknych wrzutek

no i pozdro dla reszty uzytkownikow wsrod ktorych jest cala masa spoko ludzi
Ostatnio edytowano 2009-08-05, 15:57 przez kenzo300, łącznie edytowano 1 raz

Autor postu: kenzo300 otrzymal za niego - 3 podziekowan: [K]r2y$_eQ, MarcinC, Szeryf

Post Napisane: 2009-08-05, 17:08 Upload: 0.00 MB

[K]r2y$_eQ - kazdy wie, ze dzieki niemu tylko to forum sie jako tako trzyma. Zawsze gotow pomoc, nigdy nie odmawia gdy ktos go poprosi o rade. No i ten typ humoru. Ze jest jak jest powinnismy byc mu wdzieczni. Nie wspominam o nieskonczonej ilosci muzyki i rewelacyjnych uploadach.

Szeryf - gdybym znal go w realu pewnie bylby moim przyjacielem. Niewiele jest osob z ktorymi tak dobrze sie rozumiem, z ktorymi moge porozmawiac tak jak z nim. Najczesciej jest moja inspiracja do pisania postow. I kocham go za to, ze uwielbia pilke jak ja. :)

Uciex - podobnie jak w wypadku Adasia. Gdy ci smutno, gdy Ci zle, napisz do niego na gie gie... :D Swietny koles i niezly imprezowicz. xD Jedyna osoba z forum, ktora poznalem osobiscie. I musze przyznac, ze wiele mu zawdzieczam. Wyciagal pomocna dlon, gdy bylo ze mna zle.

Kozak - swoj czlowiek. Bardzo cenie jego zdanie, i nie tylko to zwiazane z muzyka. Wiem, ze na niego tez moge liczyc, choc ostatnio jakos kontakt miedzy nami podupadl. Wierze, ze jednak wszystko wroci do normy.

feife - jak juz ktos wspomnial, wielki nieobecny. Ale musze go tu uwzglednic bo jemu zawdzieczam najwiecej. On wprowadzil mnie w ten swiat, pokazal to forum i nie tylko, ukazal piekne sfery tej muzyki. Moglbym tak pisac o nim caly czas, ale ogranicze sie do tego co juz napisalem. Moze i troche konfliktowy, ale swoim zachowaniem stworzyl na tym forum cos niezapomnianego.

Przepraszam wszystkich, ktorych tu nie wymienilem. Top 5 to zbyt malo. Nie wiem czy starczyloby nawet Top 15. Jest tu masa swietnych ludzi. Kazdy wnosi cos nowego, swiezego. Nadaje forum swego rodzaju wyraz. Takie osoby moglbym wymieniac i wymieniac. Tribart, Drador, Kamil, Klonik, Nadi, Buffalo, s8n, Thomass, Snake, om3ga. Jakby wygladalo moje zycie bez nich. Kazda z tych osob zasluguje by zostac Top Userem.

Obrazek

Autor postu: Daniel Craft otrzymal za niego - 6 podziekowan: [K]r2y$_eQ, Buffalo, Kozak, Szeryf, Thomass, UcieX

Post Napisane: 2009-08-05, 18:47 Upload: 0.00 MB

[K] i Szeryf - wiadomo, ale jednak oprocz nich inni tez zasluguja na wyroznienie.

Moja 5:

Feife - bo lubie goscia. Nie zmnienia swoich racji bo "ktos mu nakazuje" aby to zrobil, Mozna pogadac, posmiac sie z Nim ;) :*

UcieX
- Znam, lubie i ogolnie wporzo czlek. Pic tez sie z Nim spoko pije, jak do konca to do konca xD Na forum tez dziala, udziela sie, pomaga. :)

kontra - jako moderator chyba spelnia sie w tym zawodzie :P Pomoc, pomoze, raczej sie nie opier*** na forum w koncu nie byl by modem :)

Kozak - Jak juz inni pisali - Solidna firma :)

Daniel - spokojny chlopak, mysle ze jako moderator solidnie spelnia swoja funkcje,
tez da sie pogadac, gdy czegos szukam itp zawsze probuje jakos pomoc. :)

Jak juz inni wspominali 5 osob z grona wielu osobowisci na tym forum ciezko wybrac, jest wiele innych userow ktorych szanuje, lubie i cenie za to co robia na forum oraz czasami poza nim (chodzi o rozmowy gadu gadowe itp bajery xD )
Ostatnio edytowano 2009-08-05, 18:52 przez Drador, łącznie edytowano 1 raz

Autor postu: Drador otrzymal za niego - 4 podziekowan: [K]r2y$_eQ, Daniel Craft, Kozak, Szeryf

Post Napisane: 2009-08-05, 21:01 Upload: 0.00 MB

Ciezko cos wybrac, sama holota, jedyny pasujacy typ to [you], ale ok, niech bedzie postaram sie wybrac 5 osob z tej bandy nieudacznikow :(

Rinth - bo to moje drugie konto :roll: nie wiem co o nim napisac, niech on pierwszy napisze cos o mnie to go tylko zacytuje i powiem, ze wlasnie za to oddalem na niego glos :D Ogolnie apolityczny gostek i spox producent wiksy :faja: jak i ja ofkoz. W sumie to wahalem sie troche przy tym glosie, bo wolalem go jak mial nick Skippy, ale ok, osoba ta sama xD

Damian - za to, ze go chcialem zwarnowac jak tu przyszedl, ale moje uploady go tu zatrzymaly i zostal spoko userem, ktory zawsze klikal nam w toplisty pod SB, a teraz w google! :D

MarcinC - za 'powrot do zycia', pomoc w request, uploady dla fmf i podsuniecie pomyslu modyfikacji do podliczania uploadu, z ktorej jestem chyba najbardziej dumny :faja:

Daniel - za to, ze na forum jest tak spokojny jak ja na codzien :D Grzeczny itd

Darkraider - obiecalem, ze oddam glos na Buffalo, ale w sumie on go nie potrzebuje (sam to napisal rotfl) darkraider za to, ze miluje stara muzyke podobnie jak i ja, wrzucil nam duzo dobrych releasow na forum i widzialem czesta pomoc z jego strony w request.

Jak ktos juz napisal - 5 typow to za malo ;)
Typujac swoich ludkow bralem pod uwage nie to jak sie z nimi gada na gg tylko jak zachowuja sie na forum itd ;) Jakbym mial pisac o gg to bylby tam Szeryf, nighstorm, lilu, Rinth, Kozak, kLoNiK_ (ostatnio moze nie gadamy czesto, ale jakby nie patrzec to osoba, ktora znam najdluzej przez internet - poznalem go chyba w 3dzien jak podlaczylem sobie neo, po czesci dzeiki niemu tu jestem :) ).

Nie bralem pod uwage ludzi z administracji, bo wklad w forum to jakby nie patrzec ich obowiazek (pomimo, ze wykonywany za free :P). Wybieralem po prostu ludzi spoza zarzadu, kroto mowiac 'userow' :P

Reszty nie lubie i o ;/ ;/ ;/

Autor postu: [K]r2y$_eQ otrzymal za niego - 3 podziekowan: Daniel Craft, MarcinC, Szeryf

Post Napisane: 2009-08-05, 22:02 Upload: 0.00 MB

Kr2y$_eQ -tak jakos pilnuje tego bajzlu

Szeryf - tutaj za pomoc i chyba dzieki niemu jakos powrocilem

Thomass - sadze, ze potrafi "rozbujac" to towarzystwo.

kenzo300 - fajnie, ze jest dla kogo robic upki (i nie tylko dla niego)

Ktos inny (napisz kto) - tu chce dodac wszelakie Kobiety :wink: , zagranicznych userow, wszystkich z ranga powyzej moderatora. adminow jr adminow itd itp oraz wszyscy userzy nawet Ci nie zarejestrowani.

Autor postu: MarcinC otrzymal za niego - 4 podziekowan: [K]r2y$_eQ, kenzo300, Szeryf, Thomass

Post Napisane: 2009-08-06, 10:05 Upload: 0.00 MB

Krzysio napisal: xD
Cytuj:
kLoNiK_ (ostatnio moze nie gadamy czesto, ale jakby nie patrzec to osoba, ktora znam najdluzej przez internet - poznalem go chyba w 3dzien jak podlaczylem sobie neo, po czesci dzeiki niemu tu jestem ).

:D :oops:
Ostatnio edytowano 2009-08-06, 10:11 przez kLoNiK_, łącznie edytowano 3 razy

Autor postu: kLoNiK_ otrzymal za niego - 2 podziekowan: [K]r2y$_eQ, Szeryf

Post Napisane: 2009-08-06, 12:25 Upload: 0.00 MB

Krzyztow napisał(a):
Nie bralem pod uwage ludzi z administracji, bo wklad w forum to jakby nie patrzec ich obowiazek (pomimo, ze wykonywany za free :P ). Wybieralem po prostu ludzi spoza zarzadu, kroto mowiac 'userow' :P

Rinth napisał(a):
Dobrze ze lider klasyfikacji sam wie na czym polega problem tej zabawy.
"Wybralem Krzyska i SzeryFa bo wiadomo"
Na miejscu Adama czulbym sie troche dziwnie zakladajac temat i pozniej czytajac w kazdym poscie jak mnie liza po kolanach.

Ja nie bede robil zadnego TOP5 bo to nie ogame. Najlepszy uzytkownik forum to chyba taki co duza wrzuca i duzo pisze. Problem w tym, ze Ja malo sciagam, a nie bede wypisywal kogo lubie bo ostatnimi czasy za duzo tu calowania sie po dupach i tych slodkich wspomnien czar. Ktos tez to zauwazyl?

Skippy napisał(a):
Fajna zabawa. Typuje:
1. [K] no bo wiadomo
2. Rinth bo lubie gadac z inteligentnymi ludzmi bez szkoly
3. Damian bo byl w woju, a mnie sie ujebalo
4. Brooklyn za wspomnien czar
5. Andre za wspomnien czar

Rinth napisał(a):
Nie typuje SzeryFa bo za pare lat bedzie czytal gazete, podnosil reke, naciskal guzik i marnowal moje pieniadze. To go wyklucza nawet z rankingu na forum.
Tribarta tez nie typuje bo....bo nie.

Autor postu: Rinth otrzymal za niego - 2 podziekowan: [K]r2y$_eQ, Szeryf

Post Napisane: 2009-08-06, 14:25 Upload: 0.00 MB

lilu

za to ze zaglosowalam tylko na siebie

Autor postu: lilu otrzymal za niego - 2 podziekowan: [K]r2y$_eQ, Szeryf

Post Napisane: 2009-08-09, 10:17 Upload: 0.00 MB

* omega - ojciec moich dzieci (feif i drador). Chociaz w sumie za to, ze wczoraj lezal niezywy na plazy, moglabym na niego nie glosowac. Hm. ; / Ale ogolnie za caloksztalt i za muzyke, ktora mi nieraz podrzuca :oops:
* seen - swietny kumpel, moderator, admin itp. <PAMIETAJ, wiecej z Toba nie pije !!11!!!1> :*
* feife - za jego posty w ostatniej dekadzie obecnosci na forum. ;]
* kozak - pomimo zgrzytow, chlopak jest gut ;)
* Armin83 !1!!!11 za to, ze ma taki nick. :lol: :lol: :lol: :lol:

/O grzechach daj zapomniec, to przez to zlo w miastach/

Autor postu: Nynka otrzymal za niego - 3 podziekowan: [K]r2y$_eQ, Kozak, Szeryf

Post Napisane: 2009-08-09, 20:15 Upload: 0.00 MB

[K]r2y$_eQ - za to ze jest silnikiem tego forum i dzieki niemu ta nasza rodzina fmf trzyma sie jeszcze przy zyciu + terrrrraaabajty wszystkiego
Szeryf - za to ze tak jak ja zyje tym forum i ze zarazil mnie techniczna muzyka, nie wyobrazam sobie fmf bez niego
Radek - jesli potrzebna jakas grafika dla forum zawsze pomaga
Daniel - mozna by napisac z czystym sumieniem ze to czlowiek bez skazy nienaganne zachowanie na forum swieci przykladem
Nynka - dawniej mialem ochote ja zgwalcic a potem zabic za nasze spory - ale po pewnym czasie inaczej patrze na ta osobe - chociaz czasami zgadzam sie z nia w 100% i imponuje mi bardzo innym razem kompletnie jej nie rozumie - ale jakby nie bylo nie banalna dziewczyna - reprezentuje wiernie mniejszosc naszego forum

Autor postu: Kozak otrzymal za niego - 2 podziekowan: [K]r2y$_eQ, Szeryf

Post Napisane: 2009-08-10, 11:03 Upload: 0.00 MB

Pod spodem jest prawidlowa tresc, zdublowalo mi sie :<
Ostatnio edytowano 2009-08-10, 11:07 przez s8n, łącznie edytowano 1 raz

Koniec swiata, deszcz ognia i siarki,
wojna, glod i zarazy. Wreszcie pojawia sie Bestia.
Rozglada sie na lewo i prawo, po czym mowi:
- Przyszlem.

Obrazek

Obrazek

Post Napisane: 2009-08-10, 11:04 Upload: 0.00 MB

Jak juz ktos napisal, wybor tylko pieciorga uzytkownikow z calego forum to stanowczo za malo - ja podpisuje sie pod tymi slowami. Mialem przyjemnosc poznac sporo osob z wymienionej listy osobiscie, z wieloma utrzymuje staly kontakt, mniej lub bardziej zazyly. FMF po tylu latach i tylu perypetiach jest czescia mnie, Wy tez. Szczerze nie pamietam na kogo zaglosowalem ale pozdrowienia leca w kierunku: [K], Adasia, Daniela, Damiana, Nadi, Klonika, Buffalo, Nynki. om3gi. Kozaka, Thomassa, Kamila, Fersona i wielu wielu innych o ktorych moze w tym momencie zapomnialem ;)

Koniec swiata, deszcz ognia i siarki,
wojna, glod i zarazy. Wreszcie pojawia sie Bestia.
Rozglada sie na lewo i prawo, po czym mowi:
- Przyszlem.

Obrazek

Obrazek

Autor postu: s8n otrzymal za niego - 4 podziekowan: Buffalo, Daniel Craft, Ferson, Szeryf

Post Napisane: 2009-08-11, 21:55 Upload: 0.00 MB

Tomikus [*]

Autor postu: Tomikus otrzymał podziękowanie : Szeryf

Post Napisane: 2009-08-11, 21:58 Upload: 0.00 MB

Tomikus napisał(a):
Tomikus [*]

O co chodzi :| ??

Post Napisane: 2009-08-18, 21:34 Upload: 0.00 MB

proste ze ktos inny... kto jak kto ale ja to pewne ze ejstem najlepszym uzytkownikiem hehehe nie no zart pozdrawiam stara ekipe FMF.

Autor postu: revolution otrzymał podziękowanie : Szeryf

Post Napisane: 2009-08-18, 23:34 Upload: 0.00 MB

a jutro wyniki aaa xD
a zwyciezcy dam kwiatka :mg:

Post Napisane: 2009-08-19, 11:31 Upload: 0.00 MB

14 godzin jeszcze :szczesliwy:

Post Napisane: 2009-08-19, 13:35 Upload: 0.00 MB

mam taka mala sugestie zeby Krzysiek sie nie liczyl, bo i tak wiadomo, ze wygra, jako ze jest adminem ;)
wiec niech wygra ten kto bedzie mial drugie miejsce czyli szeryf :P
Ostatnio edytowano 2009-08-19, 13:35 przez UcieX, łącznie edytowano 1 raz

Post Napisane: 2009-08-19, 13:36 Upload: 0.00 MB

UcieX napisał(a):
wiec niech wygra ten kto bedzie mial drugie miejsce czyli szeryf :P

tak byc nie moze bo
Szeryf napisał(a):
a zwyciezcy dam kwiatka :mg:

sam sobie dac kwiatka nie moze ;x

Post Napisane: 2009-08-19, 13:39 Upload: 0.00 MB

[K]r2y$_eQ, ja i tak dam ci kwiatka :oops: xD
Skocz do: