Register

Please register to see whole board

Post Napisane: 2009-10-27, 20:25 Upload: 0.00 MB

Jo.
Jaki konkurs moznaby zorganizowac i jakie nagrody do zdobycia moglyby byc zeby przybylo paru userow do nas ;>
macie jakies pomysly ? PISZCIE!

Autor postu: Buffalo otrzymał podziękowanie : gSt`

Post Napisane: 2009-10-28, 17:57 Upload: 0.00 MB

Pomysly na konkursy juz sa dawno ustalone, ofkoz nie znaczy to ze jestesmy zamknieci na nowe propozycje.
Jedyna przeszkoda jaka nas (mnie) powstrzymala przed tym ze jeszcze konkursow nie bylo to czas - nie mam go tyle zeby napisac jakis (conajmniej) polautomatyczny skrypt do zglaszania swoich odpowiedzi, ale cierpliwosci ;p
Typy konkursow beda takie:
1) Quiz
2) Track ID
3) Photo ID

Chyba wszystko jasne, a tematyka to juz sie zobaczy ;)

Post Napisane: 2009-10-28, 21:00 Upload: 0.00 MB

Mam kto najdluzej bedzie sie krecil na zoledziu xD xD xD

Autor postu: MusicTrance otrzymał podziękowanie : [K]r2y$_eQ

Post Napisane: 2009-10-28, 21:45 Upload: 0.00 MB

Bylem po zoledzie, probowalem sie zakrecic. Szczerze mowiac na kasztanie lepiej mi idzie. Pomysl z konkursem calkiem dobry ;)

Autor postu: gSt` otrzymał podziękowanie : [K]r2y$_eQ

Post Napisane: 2009-10-28, 21:48 Upload: 0.00 MB

[K]r2y$_eQ napisał(a):
1) Quiz
2) Track ID
3) Photo ID

dla mnie pasuje, tylko nr 2 niebardzo, bo ja sie nie znam na muzyce ;P :mg:

Post Napisane: 2009-10-28, 21:57 Upload: 0.00 MB

MusicTrance napisał(a):
Mam kto najdluzej bedzie sie krecil na zoledziu xD xD xD

gSt` napisał(a):
Bylem po zoledzie, probowalem sie zakrecic

To wtedy MusicTrance nie napisalby zoledziu lecz zoledziach.

Autor postu: MarcinC otrzymał podziękowanie : [K]r2y$_eQ

Post Napisane: 2009-10-29, 02:03 Upload: 0.00 MB

MusicTrance napisał(a):
Mam kto najdluzej bedzie sie krecil na zoledziu

Na mailnie lepiej brzmi xD

a kto sponsoruje nagrody?:D
Krzychu ?
to za zamawiam najnowszy standard konsolety Pioneera :D
eventualnie PSP xD na nudne wieczory lub jakis wyje...isty foniacz :D
albo poprostu 10 tys w gotowce albo rabata na jakis samochodzik lub zapas durexow na rok

Post Napisane: 2009-10-29, 09:42 Upload: 0.00 MB

Ja proponuje jako nagrode glowna Wyjazd do przepieknych parzymiechow dolnych i spedzenie niezapomniachych 2 dni w hotelu robotniczym xD xD xD

Post Napisane: 2009-10-29, 12:50 Upload: 0.00 MB

MusicTrance napisał(a):
parzymiechow dolnych

hahaha xD gdzie to?
a parza Cie miechy ?:D

Post Napisane: 2009-10-29, 13:47 Upload: 0.00 MB

Nie wiem czy cos takiego jak konkurs jest nam potrzebne. Duzo ludzi to do nas nie przyciagnie. No ale jesli juz by mialo cos takiego zaistniec to wypadaloby pomyslec o jakiejs nagrodzie. Ja osobiscie opcjonowalbym za np. kontem na RS na tydzien. Gra przynajmniej warta by byla swieczki.

Kr2y$_eQ napisał(a):
Typy konkursow beda takie:
1) Quiz
2) Track ID
3) Photo ID

Hmm... W zasadzie pomysl dobry, gdyby nie fakt, ze na innych forach takie rzeczy tez sa. Nie jestem na tyle kreatywny by wymyslic cos oryginalnego, ale mozna by sie wysilic i dac cos konkretnego. Gdyby jednak wiekszosc osob postanowila, ze zostajemy przy tym co podal [K] to dobrze byloby wybrac pare osob, ktore by sie tym zajely. Dlaczego pare? No zeby nie bylo monotematycznosci w w/w konkursach. Wiadomo, ze przewazaja Trance'owcy. Sa tez liczni fani Old'ow. Poza tym wiadomo, ze taka osoba, ktora pomaga przy konkursie nie moglaby brac w nim udzialu.
Ostatnio edytowano 2009-10-29, 13:54 przez Daniel Craft, łącznie edytowano 1 raz

Obrazek

Post Napisane: 2009-10-29, 15:55 Upload: 0.00 MB

to ja moge zaoferowac nagrode typy premium na rs lub hf , st ; D

Post Napisane: 2009-10-29, 16:38 Upload: 0.00 MB

Buffalo napisał(a):
to ja moge zaoferowac nagrode typy premium na rs lub hf , st ; D

zaoferowac w sensie pomysl na nagrode? jak tak to dupa, bo takie nagrody sa przewidziane jako podstawa :P o rzeczowych na razie myslalem jako nierealne :P
a jak zaoferowac w sensie zasponsorowac to spoko xD

Daniel napisał(a):
Ja osobiscie opcjonowalbym za np. kontem na RS na tydzien.

miesiac chyba :D

Daniel napisał(a):
Hmm... W zasadzie pomysl dobry, gdyby nie fakt, ze na innych forach takie rzeczy tez sa. Nie jestem na tyle kreatywny by wymyslic cos oryginalnego, ale mozna by sie wysilic i dac cos konkretnego. Gdyby jednak wiekszosc osob postanowila, ze zostajemy przy tym co podal [K] to dobrze byloby wybrac pare osob, ktore by sie tym zajely. Dlaczego pare? No zeby nie bylo monotematycznosci w w/w konkursach. Wiadomo, ze przewazaja Trance'owcy. Sa tez liczni fani Old'ow. Poza tym wiadomo, ze taka osoba, ktora pomaga przy konkursie nie moglaby brac w nim udzialu.

o to sie nie boj, dlatego nie ma konkursow bo nie ma skryptu, bo nie mam czasu zeby go napisac, ale jakies wersje beta czy tam alfa juz na dysku mam, po prostu musze to zgrac z baza forum (zeby jeden user nie mogl kilku zgloszen wyslac itd) i wrzucic, bedzie formularz w ktorym sie bedzie wysylac zgloszenia, jakis tam czas na wyslanie go i tyle, osoby z grup jr admin i admin bylyby odgornie zdyskwalifikowane ofkoz ;p
nie widze w sumie powodu zeby ciagnac temat, bo wszystko ejst ustalone tylko czasu nie mam i tyle
ale zeby nie bylo ze mamy komune na forum to zostawiam topic otwarty ;p

Post Napisane: 2009-10-29, 16:40 Upload: 0.00 MB

w sensie ze zasponsorowac :)

a jezeli wsio ustalone to mogles dac jakies info :<

Post Napisane: 2009-10-29, 16:41 Upload: 0.00 MB

jakie info? po co? przeciez nie organizujemy nic, bedzie konkurs, bedzie info ;p
a ustalone wsio w a-team jest wiec nikt nie iwdzi procz adminow tego;p
Ostatnio edytowano 2009-10-29, 16:42 przez [K]r2y$_eQ, łącznie edytowano 1 raz

Post Napisane: 2009-10-29, 17:47 Upload: 0.00 MB

MusicTrance napisał(a):
Ja proponuje jako nagrode glowna Wyjazd do przepieknych parzymiechow dolnych i spedzenie niezapomniachych 2 dni w hotelu robotniczym xD xD xD

hotel robotniczy :zakochany: nigdy w takim nie bylem, wiec byloby bardzo milo z jakims kumplem tam chlac cale 2 dni, bo mam nadzieje, ze nagroda jest przewidzania dla dwoch osob :oops: rotfl

Daniel napisał(a):
Ja osobiscie opcjonowalbym za np. kontem na RS na tydzien. Gra przynajmniej warta by byla swieczki.

a ja bylbym za 1-dniowe premium na RS. Wtedy zwyciezca meczylby sie caly dzien przy kompie, zeby jak najwiecej zassac w ten jeden lichy dzien :yay:

a kiedys byl taki konkurs, ze user dawal sie zdjecie slawnego zizeja i ten kto zgadl co to za gosc to mial punkt i on dawal kolejne zdjecie. Mozna by zrobic taki konkurs z ograniczona liczba zdjec i ten kto bedzie mial najwiecej punktow ten wygra ;] ... na razie tylko to mi przychodzi do glowki :roll:
Ostatnio edytowano 2009-10-29, 17:48 przez UcieX, łącznie edytowano 1 raz

Post Napisane: 2009-10-29, 18:26 Upload: 0.00 MB

Buffalo napisał(a):
to ja moge zaoferowac nagrode typy premium

oka ;) wezme udzial jezeli bedzie krata Lecha Premium :D

Post Napisane: 2009-10-29, 19:12 Upload: 0.00 MB

pfff dostaniesz tylko etykiete z butelki :<
Skocz do: