a wiec zaczne bardzo schematycznie: mam na imie Kamil, mam 20 lat i mieszkam w Slupsku (to taka mala wysepka na Karaibach), zyje mi sie tutaj calkiem niezle, chociaz w niedalekiej przyszloci przeprowadze sie do Poznania, gdzie zamierzam studiowac na WSHT&N (wyzsza Szkola House'u, Trance'u i Nierobstwa). Zaocznie oczywicie ;)
Na forum jestem juz nieco ponad rok, ale przedstawiam sie szerszemu gronu dopiero teraz, gdyz wczesniej nie bylem gotowy psychicznie na takie publiczne obnazenie ^^
Moje zainteresowania ograniczaja sie do sportu (pilki noznej), muzyki(glownie house, trance, a jak juz zaczyna od tego bolec glowa to troche HH czy tez jakiejs milej komerchy [pussycat dolls - buttons]), motorow (Kawasaki Ninja :sweet:) i picia :)
Chcialbym napisac o tym czego ninawidze, ale za duzoby mi to zajelo, wiec w telegraficznym skrocie oswiadcze, ze: ROCKOWCOW, METALOWCOW, KSIEZY, POLICJANTOW, LEKARZY, NAUCZYCIELI i PARIS HILTON nie zniesie.
Wprowadzajac troche optymizmu dodam ze lubie poszerzac horyzonty i karmic umysl zaglebiajac sie w odmetach FmF, grac na ps2, spac, jesc i grac w pilke :)
a jesli przeboleliscie ten sucharski opis, to na dole czeka was kolejna przykra niespodzianka w postaci fotki ;)
Hidden text. Registration required.
Pozdro :)
PS.
jakby ktos chcial mnie dofinansowac, to w watku moge podac numer konta :hyhy:
PS.2
A niech mnie tylko ktos do zapoznania sie z regulaminem zaprosi :twisted: ZASTRZELE! :twisted: