Post Napisane: 2006-09-04, 20:59 Upload: 0.00 MB

a wiec zaczne bardzo schematycznie: mam na imie Kamil, mam 20 lat i mieszkam w Slupsku (to taka mala wysepka na Karaibach), zyje mi sie tutaj calkiem niezle, chociaz w niedalekiej przyszloci przeprowadze sie do Poznania, gdzie zamierzam studiowac na WSHT&N (wyzsza Szkola House'u, Trance'u i Nierobstwa). Zaocznie oczywicie ;)

Na forum jestem juz nieco ponad rok, ale przedstawiam sie szerszemu gronu dopiero teraz, gdyz wczesniej nie bylem gotowy psychicznie na takie publiczne obnazenie ^^

Moje zainteresowania ograniczaja sie do sportu (pilki noznej), muzyki(glownie house, trance, a jak juz zaczyna od tego bolec glowa to troche HH czy tez jakiejs milej komerchy [pussycat dolls - buttons]), motorow (Kawasaki Ninja :sweet:) i picia :)

Chcialbym napisac o tym czego ninawidze, ale za duzoby mi to zajelo, wiec w telegraficznym skrocie oswiadcze, ze: ROCKOWCOW, METALOWCOW, KSIEZY, POLICJANTOW, LEKARZY, NAUCZYCIELI i PARIS HILTON nie zniesie.

Wprowadzajac troche optymizmu dodam ze lubie poszerzac horyzonty i karmic umysl zaglebiajac sie w odmetach FmF, grac na ps2, spac, jesc i grac w pilke :)

a jesli przeboleliscie ten sucharski opis, to na dole czeka was kolejna przykra niespodzianka w postaci fotki ;)

Hidden text. Registration required.

Pozdro :)

PS.
jakby ktos chcial mnie dofinansowac, to w watku moge podac numer konta :hyhy:

PS.2
A niech mnie tylko ktos do zapoznania sie z regulaminem zaprosi :twisted: ZASTRZELE! :twisted:
Ostatnio edytowano 2006-09-19, 22:25 przez Kamoza!, łącznie edytowano 3 razy

Post Napisane: 2006-09-04, 21:01 Upload: 0.00 MB

Dobra nie chce mi sie czytac pozniej to zrobie :P poki co witam Cie spoko panie kolorowy :D
PEwnie napisales to bo sie na "frienda" (tribarta) napaliles xD ktorego ja to bym Ci dal :<
Pozdro 3m sie kiedys moze cos dopisze ;p

Post Napisane: 2006-09-04, 21:03 Upload: 0.00 MB

Fajna fota prosto jak z magazynu p.t WAMP
ej witam i zapoznaj sie z regulaminem

Hidden text. Registration required.

Post Napisane: 2006-09-04, 21:05 Upload: 0.00 MB

kamoza napisał(a):
Moje zainteresowania ograniczaja sie do sportu (pilki noznej), muzyki(glownie house, trance,[...]

O TMEJ zapomniales :> bo Tmej to nowy gatunek xD

kamoza napisał(a):
i PARIS HILTON nie zniesie.

:brawo: :brawo:

kamoza napisał(a):
karmic umysl zaglebiajac sie w odmetach FmF

Zglos sie do mnie na moderatora to Ci sie odkryje "Kosz" tam jest wszystko :D :P

aha PS:

Zapoznaj sie z regulaminem bo kiedys cala niedziele na niego poswiecilismy :< rotfl :P

[ Dodano: Pon 04 Wrz, 2006 21:06 ]
i tym sposobem mam dwa posty wiecej :D

[ Dodano: Pon 04 Wrz, 2006 21:07 ]
Kikyo napisał(a):
Fajna fota prosto jak z magazynu p.t WAMP

OMFG a Ty skad wiesz jak tam wygladaja zdjecia ? :>

Post Napisane: 2006-09-04, 21:08 Upload: 0.00 MB

ehehe jaki przystojniaka XD czyzby to kolczyk?? jak tak to:
-1
kamoza napisał(a):
Szkola House'u, Trance'u i Nierobstwa

+1
kamoza napisał(a):
nie bylem gotowy psychicznie na takie publiczne obnazenie

+1
Cytuj:
Moje zainteresowania ograniczaja sie do sportu (pilki noznej), muzyki(glownie house, trance, a jak juz zaczyna od tego bolec glowa to troche HH czy tez jakiejs milej komerchy [pussycat dolls - buttons]), motorow (Kawasaki Ninja :sweet: ) i picia :)

+1
Cytuj:
Chcialbym napisac o tym czego ninawidze, ale za duzoby mi to zajelo, wiec w telegraficznym skrocie oswiadcze, ze: ROCKOWCOW, METALOWCOW, KSIEZY, POLICJANTOW, LEKARZY, NAUCZYCIELI i PARIS HILTON nie zniesie.

+5
kamoza napisał(a):
Wprowadzajac troche optymizmu dodam ze lubie poszerzac horyzonty i karmic umysl zaglebiajac sie w odmetach FmF, grac na ps2, spac, jesc i grac w pilke :)

+2
kamoza napisał(a):
mam na imie Kamil,

+3
w skrocie
kamoza napisał(a):
a wiec zaczne bardzo schematycznie: mam na imie Kamil, mam 20 lat i mieszkam w Slupsku (to taka mala wysepka na Karaibach), zyje mi sie tutaj calkiem niezle, chociaz w niedalekiej przyszloci przeprowadze sie do Poznania, gdzie zamierzam studiowac na WSHT&N (wyzsza Szkola House'u, Trance'u i Nierobstwa). Zaocznie oczywicie ;)

Na forum jestem juz nieco ponad rok, ale przedstawiam sie szerszemu gronu dopiero teraz, gdyz wczesniej nie bylem gotowy psychicznie na takie publiczne obnazenie ^^

Moje zainteresowania ograniczaja sie do sportu (pilki noznej), muzyki(glownie house, trance, a jak juz zaczyna od tego bolec glowa to troche HH czy tez jakiejs milej komerchy [pussycat dolls - buttons]), motorow (Kawasaki Ninja :sweet: ) i picia :)

+12 ( moj numerek w dzienniku xD )

hmmm...niby nic od zarzucenia...czy aby na pewno nie jestes gejem??

Post Napisane: 2006-09-04, 21:09 Upload: 0.00 MB

kolejny imigrant ze Slupska na fmf :D witam

oczywiscie o pozycji ktora ja osiagnalem na fmf nie masz co liczyc nawet, zapomnij juz stary, nie bedzie twojej podobizny wyrzeznionej w skale...

zapomnij o tych tlumach fanek, o laskach wbijajacych Ci sie do domu... ;)

sporo lat przed Toba, a narazie zycze milej zabawy...

Post Napisane: 2006-09-04, 21:11 Upload: 0.00 MB

[K]r2y$_eQ napisał(a):
O TMEJ zapomniales :> bo Tmej to nowy gatunek xD

Przepraszam, najmocniej, ja wiedzialem ze TMEJ to przelom w branzy muzycznej, ale nawet ja... nawet ja nie bylem w stanie uswiadomic sobie ze to stalo sie tak szybko, ze jedna wpaniala plyta, potrafila na zawsze odmnienic muzyke TECHNO... tak, teraz to widze... musze pojsc pomedytowac troche z tym nowym albumkiem....

[K]r2y$_eQ napisał(a):
Zapoznaj sie z regulaminem bo kiedys cala niedziele na niego poswiecilismy :< rotfl :P

zapoznalem sie 384 dni temu, ale teraz, podczas medytacji zrobie to jeszcze raz... przy tej boskiej muzyce ... :)

Post Napisane: 2006-09-04, 21:14 Upload: 0.00 MB

Cytuj:
zapoznalem sie 384 dni temu, ale teraz, podczas medytacji zrobie to jeszcze raz... przy tej boskiej muzyce ...

Tylko ze nowy regulamin jest od PenisWieIluDni, bo nie chce mi sie liczyc ale na pewno nie 384 xD Wyslany: Wto 02 Maj, 2006 < - data opublikowania Regulaminu forum 8)
Ale tak przy tej muzyce mozna robic wszystko :D
Pozdro :beer:

Post Napisane: 2006-09-04, 21:15 Upload: 0.00 MB

a i Kamilu ten noooo...jak to sie nazywa....aaa juz wiem....regulamin przeczytaj :D

i nie fyraj bo ja mam wiatrowke wiec spokojnie moge mowic o regulaminie :cwaniak:

Post Napisane: 2006-09-04, 21:18 Upload: 0.00 MB

Tysia napisał(a):
czyzby to kolczyk?? jak tak to:
-1

tak, to kolczyk, ale maly, zgrabny, delikatny, lewnie widoczny, subtelny i zloty :)

Tysia napisał(a):
hmmm...niby nic od zarzucenia...czy aby na pewno nie jestes gejem??

gejem?! :P wtf? co Ty tu gejowskiego znalazlas? :P

tribart napisał(a):
bedzie twojej podobizny wyrzeznionej w skale...

nie szkodzi, wystarczy mi drewniana figurka :)

Post Napisane: 2006-09-04, 21:21 Upload: 0.00 MB

kamoza napisał(a):
gejem?! :P wtf? co Ty tu gejowskiego znalazlas? :P

znasz to:
faceci sa albo zasrani albo zajeci albo sa pedalami
lub ''nie ma idealnych facetow no chyba ze homoniewiadomo'' xD

Post Napisane: 2006-09-04, 21:23 Upload: 0.00 MB

ta ja juz wole byc zasrany :D

prawidlowy wybor ;)/ TYSIA

Post Napisane: 2006-09-04, 21:45 Upload: 0.00 MB

a ja wolalbym byc zajety (ale przypal co nie :oops: )

Post Napisane: 2006-09-04, 21:49 Upload: 0.00 MB

[K]r2y$_eQ napisał(a):
OMFG a Ty skad wiesz jak tam wygladaja zdjecia ? :>

rotfl od tego sie ma braci xD rotfl

kamoza napisał(a):
PARIS HILTON nie zniesie

to dodam jeszcze od siebie :mg:
+1000(...) :mg:

Post Napisane: 2006-09-04, 22:04 Upload: 0.00 MB

Eehh witanko, po tylu dniach w koncu cos o sobie nasmarowales... ;]
Generalnie tez mi sie nie chcialo za bardzo tego czytac, wiec po fotkach sobie wymysle, jaki jestes real... Tylko zadziwia mnie, czemu nie lubisz ksiezy ;) ? To takie spoko cwaniaki w sutannach czy jak to tam sie nazywa, co rozbiajaja sie kiepskimi samochodami (w parafii, z ktorej pochodze ksieza maja bzika na punkcie Opli Vectr 2.0, takie dupiate auto :P , biskup ma natomiast Audiczke A8 4.2, wersje wydluzona), troche lubia sobie poruchac (bo maja gdzie i maja co/kogo ;] ) i obzeraja sie na maxa (qrde 80% ksiezy przejawialo symptomy nadwagi) :p
To tyle... no i przejde sobie do fotek ;]

Pozdro :)

Post Napisane: 2006-09-05, 09:12 Upload: 0.00 MB

siemandero ziomus
ja tez z tej samej wysepki na karaibah pohodze j0. :D
Na mnie wolaj0 czarek baczkie
pozdro

Post Napisane: 2006-09-05, 20:13 Upload: 0.00 MB

no rwniz witam,sttarszy jestes na ty forum odemnie ale co tam :wink: tez ide na takie studia bo to jedyny wlasciwy wybor :P jeszcze dluzszego pobytu zycze i pozdrawiam :wink:

Post Napisane: 2006-09-06, 11:02 Upload: 0.00 MB

tribart napisał(a):
kolejny imigrant ze Slupska na fmf :D witam

+1 im wiecej ekipy z naszych stron tym lepiej :D hehe
kamoza napisał(a):
WSHT&N (wyzsza Szkola House'u, Trance'u i Nierobstwa).

hehe gdyby bylo takie cos to oczywiscie rowniez + 1 ;)

kamoza napisał(a):
Wprowadzajac troche optymizmu dodam ze lubie poszerzac horyzonty i karmic umysl zaglebiajac sie w odmetach FmF, grac na ps2, spac, jesc i grac w pilke

Mam podobnie (mam dostep do kosza na FMF hehehe) grac na kompie ale ps2 tez moze byc ;)

No a reszta to oczywiscie +1 :mg:
kamoza napisał(a):
Moje zainteresowania ograniczaja sie do sportu (pilki noznej), muzyki(glownie house, trance, a jak juz zaczyna od tego bolec glowa to troche HH czy tez jakiejs milej komerchy

Tutuaj to moge dodac + 20000 :D hehe

No a co do formalnosci to milo powitac nowego zioma na forum ;)
Tak jak pisali jr. admini zapoznaj sie z regulaminem i pozdro :mg:

Post Napisane: 2006-09-12, 17:39 Upload: 0.00 MB

witam cie serdecznie kamoza,

pozdro :P

[url]http://img517.imageshack.us/img517/2325/dsc02537400x400.jpg[/url]

Post Napisane: 2006-09-12, 20:36 Upload: 0.00 MB

kamoza, radze poznac regulamin xD a tak powaznie witam cie na FMF i w Green People ;) pozdro i dzieki za foty

[ Dodano: Wto 12 Wrz, 2006 20:38 ]
przystojniaczek z ciebie ;) a tak powaznie to nie znam sie na meskiej urodzie bo jestem dzieckiem(jak to ludzie tutaj mowia) xD

Post Napisane: 2006-09-12, 20:47 Upload: 0.00 MB

hej kamoza badz grzecny przeczytaj regulamin bla bla bla bla etrc xD ogolnie pozdro :]

Post Napisane: 2006-09-16, 17:42 Upload: 0.00 MB

:arrow: witka Kamoza, niezly opis strzeliles :> no to badamy kolego twoje fotki :arrow:

Post Napisane: 2006-09-16, 18:00 Upload: 0.00 MB

zapomnial bym o jednej sprawie :D

nie chodzisz na baszte, ale fuck - POWIEDZ ??E PIJESZ SAMBORA... tfu EXPORTA JU?? :D

no powiedz ze piiiijesz :D

Post Napisane: 2006-09-16, 18:11 Upload: 0.00 MB

pije jak mam malo kasy, a chce duzo picia xD

a na baszte czasem chodze, ale rzadko bo zazwyczaj nie chce mi sie dupy ruszyc z rejonu :D

Post Napisane: 2006-09-19, 19:33 Upload: 0.00 MB

Ja mieszkam na Ibizie :D He pozdrawiam i zycze milej zabawy aaa
Skocz do: