kwardinho napisał(a):jeszcze zaden polski zespol/wykonawca/itp nie zdobyli swiatowej slawy, niech przynajmniej im sie to uda...
Nitrous Oxide, Kai Del Noi oraz te osoby, ktore wypisal Gulu... kiedys zanim jeszcze mialem dostep do internetu mialem sporo ich utworow i bylem przekonany, ze sa to zagraniczni wykonawcy (baaaardzo dobre produkcje) :> na pewno jeszcze sporo by sie znalazlo jakby tak pogrzebac ;) Wiec nie mowcie, ze KiR sa pierwsi.... wg mnie sa pierwszymi sk****synami w swiecie muzyki na skale swiatowa... gowno zrobili, a zgarniaja tyle co kilka innych osob razem
Co do tych wspolnych wystepow to moze nie jest tak jak myslimy... moze wszyscy najlepsi zapraszani sa jako pierwsi... ktos odmawia... zostaje jedno miejsce wolne... organizator mysli... "hmmm kurwa... kogo by tu wziac...tyle kasy mi ucieknie jak kogos nie zalatwie... a wezme tych pajacow z Polandu co mysla, ze sa super"... kilka telefonow... KiR sa zaproszeni, a ci ktorzy zostali zaproszeni wczesniej jako, ze podpisali juz umowe nie moga sie wycofac i chcac nie chcac musza grac "obok" KiR :>
Takie moje (niewiemjaktosienazywa... tzn mam na koncu jezyka i zapomnialem ;))