Post Napisane: 2006-08-30, 00:54 Upload: 0.00 MB

Kalwi & Remi z Blank & Jones
Najpopularniejszy polski duet klubowy Kalwi & Remi podjal wspolprace z Blank & Jones, swoim slynnym odpowiednikiem z Niemiec, od wielu lat obecnym na arenie miedzynarodowej. Ich drogi skrzyzowaly sie podczas wystepow na tegorocznym wydaniu imprezy Beach Party w Gdyni.
Cytuj:

Kalwi & Remi z Blank & Jones

Najpopularniejszy polski duet klubowy Kalwi & Remi podjal wspolprace z Blank & Jones, swoim slynnym odpowiednikiem z Niemiec, od wielu lat obecnym na arenie miedzynarodowej. Ich drogi skrzyzowaly sie podczas wystepow na tegorocznym wydaniu imprezy Beach Party w Gdyni.

KALWI & REMI Z GALERII ZDJÄ?Ä?

Energetyczna transowa muzyka w wykonaniu obu duetow to nie jedyna ich wspolna cecha. Podobnie jak Kalwi i Remi, Piet Blank i Jaspa Jones sa prezenterami radiowymi a ich prestizowe programy od dawna kreuja nowe trendy muzyki klubowej w Europie (DI.fm,N-Joy Radio).

W jednym z ostatnich show po raz pierwszy w historii, Blank & Jones zagrali polska muzyke, wlasnie autorstwa duetu Kalwi & Remi. Pierwszy z zaprezentowanych utworow "Revolution" pochodzi z albumu "Always In Trance", drugi "From Poland To Brasil" jest fragmentem nowej plyty, ktora ukaze sie jeszcze pod koniec tego roku.

Kalwi & Remi przygotowuja nowy radiowy projekt, ktory tym razem bedzie dostepny dla odbiorcow niemal w calym kraju. Szczegoly na razie pozostaja tajemnica, wiadomo jednak, ze nie zabraknie w nim eksluzywnych wystepow Blank & Jones.

(UMC Records)

zrodlo: wp.pl

ale wiocha :]
w sumie nic dziwnego bo B&J ostatnio tworza POP (Catch <zygi>) to co to dla nich zwiazac sie z wiksiarzami ;)

Post Napisane: 2006-08-30, 01:01 Upload: 0.00 MB

po pierwsze to chyba nie duet, przeciez wspoltworzy z nimi jeszcze Andy Kaufold (Kaufland) czy jak mu tam (znaczek & w Blank & Jones)... a co do tej fuzji (sca-le-nie)...
Blank & Jones spadli wlasnie na dno... gorzej moze byc tylko jesli Jonas (Janas ;P) Steur podejmie wspolprace z C-Boolem, albo Mbrother feat. Paul Van Dyk...

litosci mam nawet propozycje tytulu:
Blank & Remi vs. Kalwi & Jones - Beyond the explosion / Imaginations of wonderfull

Z niecierpliwoscia oczekuja na kolejne fuzje - moze Kamil Polner i Maryla Rodowicz ?

Post Napisane: 2006-08-30, 01:08 Upload: 0.00 MB

Cytuj:
Energetyczna transowa muzyka w wykonaniu obu duetow to nie jedyna ich wspolna cecha.

Jop :D Energetyczne trance'owe imadzinejszyns rotfl rotfl
Wiocha jak u mnie na miescie rozjebales mnie tym xD
Teraz bede czekal, az ktos poprosi tmej o wspolprace rotfl :P

Czekam na wpolne produkcje i przestaje szanowac B&J.
Straca wielkiego fana !
Przestane SCIAGAC ich muzyke !!

Post Napisane: 2006-08-30, 01:47 Upload: 0.00 MB

Jak Tak To ja B&J pierdziele :/ madafaka moze to jest joke mam nadzieje bo jak naprawde to ktos tu nie kompetentny pisal xD bo tak jak tribart pisal ich jest trzech a trzech to nie udet chyba ze Kalwi & Remi to te & to jest C-Bool lub L-Project

Post Napisane: 2006-08-30, 17:45 Upload: 0.00 MB

Cytuj:
Kalwi & Remi przygotowuja nowy radiowy projekt, ktory tym razem bedzie dostepny dla odbiorcow niemal w calym kraju.

Mam nadzieje ze do slupska to nie doleci :P

Kod: Zaznacz cały
Szczegoly na razie pozostaja tajemnica, wiadomo jednak, ze nie zabraknie w nim eksluzywnych wystepow Blank & Jones.

Wabik na ludzi? :lol:
beda sie wszyscy razem kutasami stukac? :zabawa: :lol:

Post Napisane: 2006-08-30, 19:47 Upload: 0.00 MB

Szeryf napisał(a):
Najpopularniejszy polski duet klubowy Kalwi & Remi

litosci ;/ klubowy duet rotfl

Szeryf napisał(a):
Energetyczna transowa muzyka w wykonaniu obu duetow to nie jedyna ich wspolna cecha.

noo explolrzyn jest transowy,ale tylko Gula rmx xD

Szeryf napisał(a):
Blank & Jones zagrali polska muzyke, wlasnie autorstwa duetu Kalwi & Remi.

zaszaleli chlopacy,napewno bobija serca fanow na calym swiecie xD jak tak bedzie to ja wyjerzdzam xD

Generalnie widac,ze nie tylko w polsce maja w glowach napierdolone,zeby B&J znizyli sie do takiego poziomu,to sie w pale nie miesci.ale jednak kasa warzniejesza.niedlugo bedzie tak ze Tiesto bedzie z Hazelem gral, bedzie Adagio For Sprezynka xD, zreszta oni to pasuja do siebie nawet xD :P

Post Napisane: 2006-08-30, 19:57 Upload: 0.00 MB

djmaciek napisał(a):
noo explolrzyn jest transowy,ale tylko Gula rmx xD

Remix Gula to Tmej a nie trance :|
djmaciek napisał(a):
Adagio For Sprezynka

Sprezynki for Strings :<

Post Napisane: 2006-08-30, 20:08 Upload: 0.00 MB

Widac my jush mamy fanow co nie [K]r2y$_eQ, ;) wiadomo TMEJ roxx a plyta wkrotce :) a wracajac do B&J skoro chca robic syf z K&R to prosze ale ja ich jush sluchac nie bede :/

Post Napisane: 2006-08-30, 21:09 Upload: 0.00 MB

Dj Gulu napisał(a):
skoro chca robic syf z K&R to prosze ale ja ich jush sluchac nie bede :/

A ja bede ;) Stare produkcje oczywiscie B) a nowe z KiR sobie sprawdze :) jak beda dobre to wiadomo B&J robili KiR siedzieli i badali co i jak :lol:

Post Napisane: 2006-08-30, 21:14 Upload: 0.00 MB

To tesh ale mowie ze ich nowszych nut nie bede sluchal chyba ze z K&R zrobia dobry Tance choc w to watpie xD

Post Napisane: 2006-08-30, 22:09 Upload: 0.00 MB

djmaciek napisał(a):
Adagio For Sprezynka
:lol:

moja propozycja to "Adagio for nie ma bialego"

Post Napisane: 2006-08-30, 22:41 Upload: 0.00 MB

tribart napisał(a):
"Adagio for nie ma bialego"

A moja to

"Adagio for bialy w stringach" :< :< :<

Post Napisane: 2006-08-30, 22:52 Upload: 0.00 MB

rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl

[ Dodano: Sro 30 Sie, 2006 22:59 ]
ale nie moge,kurwa nie wiem co sie z tymi ludzmi dzieje,jeszcze za pare lat K7R beda mieli swoja platforme na Love Parade :< masakra :< xD

Post Napisane: 2006-08-30, 23:39 Upload: 0.00 MB

...i pomyslec ze oni maja sie na Mayday pojawic...

Nie dosc ze Mayday sie robi trance'owy to jeszcze takie cos...Moze za rok zobaczymy Kalwi & Remi?

No coz...ja tam i tak mam swoje ulubione kawalki B & J ktore zaliczam do grona tych wiecznych...i tak zostanie...

Moja propozycja na tytul :P : The Hardest Explosion - brzmi energetycznie co?:P

Post Napisane: 2006-08-31, 00:27 Upload: 0.00 MB

nie mozna oczywiscie pominac hitu ktory pomimo delikatnego tytulu kryc bedzie w sobie prawdziwa mega-jazde - Perfect Imagination :rockon:

Post Napisane: 2006-08-31, 10:20 Upload: 0.00 MB

WITAM
mozecie mnie zbanowac za moja wypowiedz ale co tam

widze tu po wypowiedziach ze KALWI & REMI to dla was shit

ale powiedzmy sobie prawde jesli wyjdzie ich wspolny numerek i pojawi sie na forum to zpewnoscia sobie wszyscy zrobicie DOWNLOAD
takze narazie widze ze wiekszosc sie tylko popisuje ze tak napisze
ale zaloze sie ze kazdy was posiada EXPLOSION NA DYSKU
panowie nie zachowujcie sie jak przedszkolaki ja tego nie bede sluchal bo moj kolega tez tego nie slucha!!!
djmaciek napisał(a):
zaszaleli chlopacy,napewno bobija serca fanow na calym swiecie xD jak tak bedzie to ja wyjerzdzam xD

no jestem ciekaw gdzie kolego wyjedziesz!!!
takze niektore wypowiedzi mnie wasze smiesza!!!

Post Napisane: 2006-08-31, 19:50 Upload: 0.00 MB

deejayfish napisał(a):
WITAM
mozecie mnie zbanowac za moja wypowiedz ale co tam

widze tu po wypowiedziach ze KALWI & REMI to dla was shit

ale powiedzmy sobie prawde jesli wyjdzie ich wspolny numerek i pojawi sie na forum to zpewnoscia sobie wszyscy zrobicie DOWNLOAD
takze narazie widze ze wiekszosc sie tylko popisuje ze tak napisze
panowie nie zachowujcie sie jak przedszkolaki ja tego nie bede sluchal bo moj kolega tez tego nie slucha!!!
djmaciek napisał(a):

no jestem ciekaw gdzie kolego wyjedziesz!!!
takze niektore wypowiedzi mnie wasze smiesza!!!

Oczywiscie , ja nie posiadam na dysku tego utworu !!!! i co teraz ??
Nigdy go nie mialam i nie bede miala.
Zero szacunku dla tych dwoch klaunow za to co robia.
Co do tego artykulu podeszlabym z ogromnym dystansem bo jest on tak napisany aby zrobic tylko szum wokol K&R
A co do ukladow z B&J to tez trzeba przymknac oko , oni nie daja sie przekupic za ich pieniadze , ale jak dotad Kalwi Remix kupowali wszystko co popadlo( kupowali uklady , muzyke itd. Itd. Itd. ). Mam nadzieje ,ze to sie skonczy juz niebawem.

Post Napisane: 2006-08-31, 19:56 Upload: 0.00 MB

deejayfish, ja ci dam mash wonty do macka to od razu warny poleca !! ja mam to na dysku ale to moja siostra slucha i jakbym to wyrzucil to bym mial sajgon lub anwet vietnam w domu :/ powiem krotko jestes bebebe

Post Napisane: 2006-08-31, 20:01 Upload: 0.00 MB

B&J maja u mnie wiecznego respecta
Tyle ode mnie na ten temat
Nawet wspolpraca z kutaskami nic nie zmieni
Pzdr

Post Napisane: 2006-08-31, 20:21 Upload: 0.00 MB

A ja to mam (na cd gdzies) i sie przyznaje ;) Bo gdybym nie mial nie mowilbym ze shit ;) i to jest najlepsze kazdy mowi "gowno" "be" "smierdzi" itp ;) A wiekszosc slyszala gdzies kawalek ;) ja go mam i wiem ze shit bo przesluchalem :) Trzymam tylko dlatego ze nie wyrzucam nic :> W zyciu wywalilem z 3 nuty moze :> (Nie liczac ok 1gb Infected Mushroom - goa gdzie wiekszosc nut trwala 8-9 min a czasem po 11 nie chcialo mi sie sluchac i za duzo bylo zeby wypalic rotfl tera zaluje i odzyskam to :< ) ;p

Kazdy mowi ze wiksa wali itp a wiekszosc nie wie o czym mowi a robi to tylko dlatego ze jest taka moda. Zaczeli sie interesowac muzyka niedawno, nie rozpoznaja tego syfu tylko gadanie KiR smierdzi a jakby gdzies kawalek lecial i by sie im spodobal to bybylo ze super dopoki nie dowiedzieliby sie kto go wykonuje :>
deejayfish napisał(a):
zpewnoscia sobie wszyscy zrobicie DOWNLOAD

Tak zrobie download i nawet post napisze jesli takie cos sie ukaze. Bo jesli tego nie zrobie to dolacze do tych ktorzy mowia ze KiR to dziady tylko dlatego ze to modne. Ja zassam, poznam i bede wiedzial :>
Pewnie za kilka lat bedzie moda na jechanie AvB lub innego producenta Trance tylko dlatego, ze stal sie slawny (podobnie jak teraz jest z Tiesto)
Ich (KiR) osob nie lubie i nie szanuje jesli chodzi o muzyke to tak samo :> Inne C-boole i syfy wiksiarskie to to samo i nie mowie tak bo moda tylko dlatego ze slyszalem wiekszosc ich nut :> i wiem co to jest i ile produkcja takich utworow trwa :> Mozna to zrobic w kilka h a nie tak jak te produkcje z wyzszych polek ktore "robia sie" kilka tygodni czy miesiecy.

Agata33 napisał(a):
Co do tego artykulu podeszlabym z ogromnym dystansem bo jest on tak napisany aby zrobic tylko szum wokol K&R

I tak pewnie jest ;) Przynajmniej mam nadzieje :>

Post Napisane: 2006-08-31, 21:00 Upload: 0.00 MB

no to teraz ja :]
deejayfish napisał(a):
KALWI & REMI to dla was shit

tak :P
deejayfish napisał(a):

a zrobie, podobnie jak [K]r2y$_eQ , bo zawsze wole wiedziec o czym mowie,
a nie robic cos tylko dlatego ze kilka osob tak uwaza :|
deejayfish napisał(a):
kazdy was posiada EXPLOSION NA DYSKU

na dysku nie mam ale na DVD mam :P
calego singla nawet, i to wcale nie oznacza ze ich lubie :?
nagrywam wszystkie rele jakie zassam z netu,
chyba ze nie mam akurat plyt a potrzebuje miejsca na hdd
to wywalam jakis shit :P
a co do B&J to nic do nich nie mam
za ich muzyka jakos nigdy nie szalalem i raczej nie bede :P
a co z tej wspolpracy wyjdzie niedlugo sie dowiemy :|

Post Napisane: 2006-08-31, 23:50 Upload: 0.00 MB

-
Cytuj:
ale powiedzmy sobie prawde

- Ok :>
-
Cytuj:
wspolny numerek

- Jestem hetero...
-
Cytuj:
na forum to zpewnoscia sobie wszyscy zrobicie

- Nikt se nic nie bedzie robil...wszyscy sa hetero chyba :>

-
Cytuj:

- Jak juz przegrales zaklad to napisz co wygralem :> Sciagnalem, przesluchalem i usunalem...Proste...

...a tak powaznie to ciesze sie z odzewu tej drugiej strony...Jestes pierwszym ktory sie ujawnil (nie nie! nie mowie o homoseksualistach)

Pozdro :wink:

Post Napisane: 2006-09-01, 00:07 Upload: 0.00 MB

Skippy napisał(a):
- Nikt se nic nie bedzie robil...wszyscy sa hetero chyba :>

Gulu jest bi ;)

Post Napisane: 2006-09-01, 00:11 Upload: 0.00 MB

Wlasnie aj jestem Bi i tak jest spoko teraz to jest modne bo bycie pedalem jsuh wyszlo z mody xD

Post Napisane: 2006-09-01, 00:45 Upload: 0.00 MB

deejayfish napisał(a):
wszyscy zrobicie DOWNLOAD

uwazaj kiedy mowisz "wszyscy", bo wiesz jak to moze zabrzmiec... Wszyscy to wszyscy bez wyjatku... a ja nie zrobie downloadu bo wiem ze i tak ta piosenka bedzie mnie katowala z kazdej stacji radiowej i z kazdej dyskoteki w ktorej sie pojawie... poza tym troche za duzo czasu slucham trance'u zeby przejmowac sie jakims syfilisem

deejayfish napisał(a):

podobnie jak poprzednio, KA??DY Z WAS to KA??DY Z NAS, a ja nie mam Explosion... i znowu pudlo ;) nie mam bo nie potrzebuje, bo nie sciagnalem... z takich samych powodow dla ktorych nie mam C-Boola ani MBrother na dysku... po co sciagac cos, co mi nie odpowiada...

pozdrawiam
Skocz do: