Post Napisane: 2007-08-21, 16:13 Upload: 0.00 MB

czesc jestem kaciun,tak na mnie wszyscy mowia wiec imie niepotrzebne...i co ja mam sie tutaj lansowac? :)

no wiec znajdziecie mnie na bardzo wielu forach(na niektorych jestem nawet modem).Wszystkie dotycza szerokopojetej muzyki elektronicznej jednak w tej bardziej ambitnej odmianie gdzie wszelkie przejawy wixy byly zawsze brutalnie tepione i tak tez jestem przyzwyczajony co nie jest absolutnie grozba tylko informacja dla osob ktore taka 'subkulture' preferuja by po prostu nie wszczynaly ze mna dyskusji :P tak,jestem rasista muzycznym ale uwazam ze mam prawo,obcuje z muzyka od wielu wielu lat i to nie tylko na zasadzie winamp-czlowiek mam nadzieje ze rozumiecie o co chodzi. Slucham glownie jakiegos oryginalnego hardtechno,mocniejsze odmiany techno typu pounding czy pumpin,do tego dochodzi ciutke electro i industrial hardcore :) a tak poza tym to jestem czlowiekiem,mam 20 lat,mixuje (na sprzecie ofcoz),lubie fazowac itd itp :P a i na komputerach tez sie troche znam :P

Post Napisane: 2007-08-21, 16:20 Upload: 0.00 MB

wow hardtechno i schranz :D to to co osobiscie kocham :D na 4um znajdziesz specjalne dzialy z taka muzyka :hyhy:
Zycze milej zabawy na 4um :hyhy: :mg:

Post Napisane: 2007-08-21, 16:28 Upload: 0.00 MB

mam okolo 70gb setow i vinyli hardechno takze cos moge wrzucac :) wiem ze od 5 postow :P mam tu wtyki 8)

Post Napisane: 2007-08-21, 16:29 Upload: 0.00 MB

kaciun napisał(a):
mam okolo 70gb setow i vinyli hardechno takze cos moge wrzucac :) wiem ze od 5 postow :P mam tu wtyki 8)

acha spoko :mg: a od kogo? rotfl

Post Napisane: 2007-08-21, 16:57 Upload: 0.00 MB

kaciun napisał(a):
mixuje (na sprzecie ofcoz)

to ciekawe :P potrzebuje kogos do konsultacji na etmat zakupu sprzetu :P
a tak w ogóle to vinyl czy audio?

witam cie na forum i baw sie dobrze :P
tyle :D

Post Napisane: 2007-08-21, 17:30 Upload: 0.00 MB

Witam ale skoro masz wtyki to nie znaczy, ze REGULAMIN Ciebie nie obowiazuje, bo jak na razie widze, ze nie wiesz jak tagowac tematy i ze sie linki ukrywa za pomoca funkcji 'hide'

Wiec nadrob czym predzej zaleglosci i milego pobytu zycze :)

Post Napisane: 2007-08-21, 17:36 Upload: 0.00 MB

czytajac twoj opis widze ze bardzo interesujaca osobka zawitala w nasze progi :) takich ludzi najbardziej lubie.. ktorzy interesuja sie malo popularnymi odmianami muzyki elektronicznej :) baw sie dobrze i zostan z nami jak najdluzej! ;)

Post Napisane: 2007-08-21, 19:19 Upload: 0.00 MB

tagowac a po kiego? niezly odstraszacz na uploaderow,muzyka jest do sluchania a nie czytania. hide tez nie wiem po co,ja chce zeby moje linki byly jawne :P

co do konsultancji sprzetu to sluze ;) pozdro

Post Napisane: 2007-08-21, 19:23 Upload: 0.00 MB

kaciun napisał(a):
tagowac a po kiego? niezly odstraszacz na uploaderow,muzyka jest do sluchania a nie czytania. hide tez nie wiem po co,ja chce zeby moje linki byly jawne :P

bo takie ustalilismy zasady. jak nas szanujesz to ich przestrzegaj ;)

BTW wybierasz sie do/byles juz w Crossed? :mg:

Post Napisane: 2007-08-21, 19:55 Upload: 0.00 MB

szanowac was czy regulamin? nie bylem w crossed, mieszkam na drugim koncu polski :P
ale wiem co za muzyka tam smiga, mam pare setow

dobra co do hide to moge to robic ale tagow mi sie nie chce, czasem w ogóle nie mam opisu vinyla bo po co mi

Post Napisane: 2007-08-23, 01:44 Upload: 0.00 MB

Kikyo napisał(a):
Witam ale skoro masz wtyki to nie znaczy, ze REGULAMIN Ciebie nie obowiazuje

Kikyo co Ty tak od razu wszystkich atakujesz? :D wali z grubej rury, uwielbiam takie :D :D

Witam Cie Kaciun'ie ;]
Skocz do: