Hehehe...z tym ze mowa o tym, ze jumpstyle gra sie na imprezach Q-Dance nie dziala raczej na jego korzysc...bo hardstyle to tez wiksa jest xD
Nie mowie, ze nie slucham bo lubie, ale jump to nieudolny hardstyle, a hardstyle to wiksa i to nie jest moj wymysl !!!
Cytuj:
Dziwne jest, ze jak juz komus sie cos nie podoba, to juz nazywa to vixa
Ja nazywam wiksa to co nia jest...no i jeszcze electro house nazywam wiksa choc nia nie jest :P
Cytuj:
bo fajnie jest cos umiec innego niz normalne wymachiwanie nogami i rekoma
Zgadzam sie...ale powiedz mi czy sluchajac Crazy Frog bedziesz fajny jako sluchacz czegos innego niz wszyscy tutaj sluchaja?
Umiec cos innego jest fajne pod warunkiem, ze to samo w sobie jest fajne bo Ja sie moge uczyc sikac przez ramie...ale co w tym fajnego...
Naucz sie breakdance, electro...to tak...na kurs tanca idz...ok...ale to?
Proste do opanowania i wymyslone wlasnie z mysla o takich co nie umia tanczyc :P
Cytuj:
I Rinth wszystko jest dla ludzi. Tobie sie nie podoba to trudno, jest duza rzesza ludzi, ktorym spodobala sie ta odmiennosc
Wiem o tym...i dlatego trzeba z tym walczyc poki czas...Bo to wiksa jest, a Wy mimo ze normalni ludzie to wydaje wam sie, ze jakis underground i jak to do nas przyjdzie to bedzie cool i trendy, a na dyskotece juz nikt nie bedzie tanczyl tylko podskakiwal jak kretyn...
UWAGA: Wyjatek od tego co pisze moze stanowic to:
http://www.jumpingisnotacrime.nl/index. ... PlVdID=745
Bylo miedzy cala reszta tych syfiastych podrygiwan...Jak nauczycie sie takich krokow na bazie moonwalk'a to ok ;) To jest fajne...