Register

Please register to see whole board

Post Napisane: 2007-07-24, 20:42 Upload: 0.00 MB

Na poczatku chcialbym wszystkich przywitac jestem tu nowy
Slucham Techno z techno Casteam, C-bool, Dj Kris, Dj Aligatro, East Clubbers, Alchemist Project, Tiesto, Dj Shog, 666, Black and Jones
Z rock Evenescence, The Fray, Blue October, POD, Nightwish, Linkin Park, Limp Bizkit, My chemical romance, System of down, The Bloodhound gang
Jeszcze to co wpadnie mi w uchu
Pozdrowienia dla wszystkich uzytkownikow forum i dla wladz i podziekowania za przyjecie

Post Napisane: 2007-07-24, 20:48 Upload: 0.00 MB

danhudio napisał(a):
Slucham Techno z techno Casteam, C-bool, Dj Kris, Dj Aligatro, East Clubbers, Alchemist Project, Tiesto, Dj Shog, 666, Black and Jones
Z rock Evenescence, The Fray, Blue October, POD, Nightwish, Linkin Park, Limp Bizkit, My chemical romance, System of down, The Bloodhound gang
Jeszcze to co wpadnie mi w uchu

ales sie rozpisal ..... he... he... :lol:
danhudio napisał(a):
dla wladz i podziekowania za przyjecie

nowy i juz sie podlizuje :D :P :lol:

Post Napisane: 2007-07-24, 20:48 Upload: 0.00 MB

Cytuj:
Na poczatku chcialbym wszystkich przywitac jestem tu nowy

napisz w dziale przedstaw sie :D

danhudio napisał(a):
System of down

tez lubie :)

a ja slucham najczescie Drum&Bass. od jungle, po techstep, przez breatcore :D ale nigdy nie liquidfunk xD
nie pogardze dobra electronica, housem i clubingiem :P
teraz juz zadziej slucham hip-hop; kasta sklad, gural, killaz group, hem gru, zip, molesta :D z zagranicznych to mobb deep, dmx, methodman, redman :P
i tak jak wspomniales SOAD uwielbiam xD

pozdro :D

Post Napisane: 2007-08-09, 15:59 Upload: 0.00 MB

Zaczynajac od reggae i sla, idac przez alternatywny rock, electro, trip-hop, ambiance, industrial, acidjazz a na muzyce klubowej konczac :D

Post Napisane: 2007-08-09, 17:47 Upload: 0.00 MB

danhudio napisał(a):

o matko..

danhudio napisał(a):
Slucham Techno

o matko..

:cry:

xD

Post Napisane: 2007-08-10, 02:33 Upload: 0.00 MB

Ogolnie starej muzyki slucham...

Eurodance, happy hardcore. Stara wiksa tez nie pogardze...scooter, 666, brooklyn, eiffel 65...a jak mi sie w glowie nie pierdoli to sie klimatyzuje oldschoolami...Westbamy, Marushe, Dr Motte itd.
Mauro Picotto bardzo lubie...

Czasem klimaty Flying Steps, Music Instructor, BOmfunk...

Drum and bass tylko komercyjnie...Pendulum...

...i jeszcze Lady Pank i Perfect...i Michaela Jacksona :D

Post Napisane: 2007-08-10, 17:16 Upload: 0.00 MB

Only - Trance/HardTrance/Vocal Trance/Hardstyle

Post Napisane: 2007-08-26, 19:01 Upload: 0.00 MB

Mozna powiedziec, ze lubie sluchac wszystkiego, glownie zalezy to od nastroju.

Klasyka i muzyka filmowa (Mozart, Beethoven, a z filmowej J.Williams i H.Zimmer)

Dance

Trance

Schranz (moj sposob na dola :P)

Stara muzyke (eurodance aaa, happy hardcore), troche klimatow disco typu Boney M., Bad Boys Blue, Modern Talking

Reggae (Bob Marley & The Wailers, Damian Marley, Scientist, Los Pericos, Manu Chao [choc nie wiem czy to takie czyste reggae jest])

Dobrym rockiem i metalem tez nie pogardze...Scorpions, Judas Priest, Iron Maiden :P

Post Napisane: 2007-09-07, 13:48 Upload: 0.00 MB

slucham przede wszystkim TRANCE ( nie przepadam ze vocalem ) Hard Trance i hard style (brachol slucha i mnie wciagnal)

Post Napisane: 2007-09-08, 00:26 Upload: 0.00 MB

ja sucham przede wszystkim HipHopu, RnB i House'u :) Czasem jakis tracne mi podejdzie ale tylko z vocalem :) muyka bez vocalu nie ma dla mnie wiekszego sensu :P

aa i jeszcze czasem lubie sobie jakies hiciory stare z klimatow Disco zapuscic 8)

Post Napisane: 2007-10-26, 22:20 Upload: 0.00 MB

Najczesciej to chyba Techno :D no i wiadomo: dance, pop, trance, house [tez czasami], jumpstyle :D ....duzo pisania by bylo :) To wszystko bylo ogolnie :D Pozdro

Post Napisane: 2007-11-14, 15:10 Upload: 0.00 MB

Trance! Trance! always Tarnce :D wszystkie jego odmiany ta muza jest po prostu boska :jupi: :super: :hiphip:

wunderbar... wundervoll... superschón und supertoll

Post Napisane: 2007-11-15, 00:31 Upload: 0.00 MB

Indios Bravos - Peace

Post Napisane: 2008-05-04, 17:21 Upload: 0.00 MB

1. Trance[ Glownie vocal trance]
2.Vocal House
3.D'n'B [ Tylko Polski np. Kriba, Maniac,...]

Post Napisane: 2008-05-06, 23:06 Upload: 0.00 MB

Ja slucham wszystkiego co do sluchania sie na daje. Przede wszystkim oczywiscie trance (glownie uplifting, hard, tech). Poza tym duzo polskiego hip-hopu ;]

Post Napisane: 2008-05-06, 23:26 Upload: 0.00 MB

Ja of course Trance. :serce: :zakochany: :serce: :zakochany:
I za nim dlugo dlugo nic, jesli chodzi o podgatunki to glownie Uplifying Classic i Progressive.
Ogolnie lubie tez R'n'B. :serce: Czasami zdarza sie tez jakas nuta House. Np. bardzo podobaja sie mi kawalki Prydy czy Klaas'a, Antoine Clamaran'a.
Rzadko, ale tez slucham cos w stylu soft rocka... Ale to glownie jak nie mam juz co. xD

P.S.
Nie ma czegos takiego jak Vocal Trance czy Vocal House. :wink:

Obrazek

Post Napisane: 2008-05-07, 16:48 Upload: 0.00 MB

ja ostatnio non stop mecze francuski HH. masakra.

soundkail \o/

/O grzechach daj zapomniec, to przez to zlo w miastach/

Post Napisane: 2008-05-08, 01:54 Upload: 0.00 MB

TRANCE- gatunek przewodni!! Pozniej jego odmiany. W malych ilosciach house. I od czasu do czasu rock.
Czasem tez dla wyciszenia spokojne lagodniejsze nuty(polskie i nie- a co do gatunku roznie to wychodzi wtedy :p).

Post Napisane: 2008-05-17, 21:08 Upload: 0.00 MB

hmm roznie to bywa ... latam sobie po odmianach muzyki klubowej
ale najbardziej kocham Trance i niech tak zostanie :P

Post Napisane: 2008-05-31, 12:19 Upload: 0.00 MB

a co z innymi gatunkami muzy...?

rock, hardrock, heavymetal, blues, jazz....ze tak wspomne...?

nikt...!!??

tylko hh i trance...to co to za jaskinia...??

Post Napisane: 2008-05-31, 12:20 Upload: 0.00 MB

kasza, jaskinia najlepszy muzyki na swiecie :]
Klubowa w najszerszym tego slowa znaczeniu :]
Dobrym rockiem nie pogardze, ale metalow, ze tak ladnie powiem, nie za bardzo :)

Post Napisane: 2008-05-31, 12:30 Upload: 0.00 MB

hmm troszke sie gubie...na wykladach w szkole mowil nam wykladowca ze najlepsza muzyka jest blues i jazz...a tu calkowite zaprzeczenie tej fazy....klubowa..??

cos blizej nt...?

Post Napisane: 2008-05-31, 12:33 Upload: 0.00 MB

kasza, Wykladowca ma wlasne zdanie, Polska wolny kraj :D
zapewne masz internet, wikipedia i te sprawy :)

Post Napisane: 2008-05-31, 20:54 Upload: 0.00 MB

Cytuj:
Nie ma czegos takiego jak Vocal Trance czy Vocal House. :wink:

rotfl nono znawco lepiej sie nie odzywaj jak nie wiesz bo wioche zrobiles teraz straszna! ;)

Ej soska meczysz france hiphope :/ ja szukam jakiegos mocnego juz z rok i nic z tego podziel sie! :<

Post Napisane: 2008-08-21, 19:36 Upload: 0.00 MB

HANDS UP! =>> Rob Mayth, Manian, Cascada, Alex Megane, Basslovers United, Clubbticket, Commercial Club Crew, Jens O., Franky B, Dan Winter, Tune Up! etc i Showetk
Ostatnio edytowano 2008-09-28, 00:47 przez globalny, łącznie edytowano 1 raz
Skocz do: