Post Napisane: 2010-07-11, 00:36 Upload: 0.00 MB

FUUU :shock:

Post Napisane: 2010-07-11, 03:28 Upload: 0.00 MB

Omg :O

A kto widział Dziub Dziuba, gdzie się podział Dziub Dziub ?

Post Napisane: 2010-07-11, 11:52 Upload: 0.00 MB

mnie nie oszukala bo nie wygladala na tym filmiku w ogole dobrze :<

Post Napisane: 2010-07-11, 12:57 Upload: 0.00 MB

a potem człowiek całuje się z taką na dyskotece xD

Post Napisane: 2010-07-11, 18:59 Upload: 0.00 MB

wygląda jak pedał :/

Post Napisane: 2010-07-18, 18:24 Upload: 0.00 MB

wcale nie jest taka zła xD niektóre laski w xxx wygladaja gorzej a facetów to i tak kręci xD

Jak kobiety mają dużo makijażu to od razu wam sie nie podoba bo sztuczne i nienaturalnie, a jak jesteśmy niepomalowane to też wam sie nie podoba :< Sztuka polega na tym, żeby sie tak pomalować żeby wyglądało łądnie, ale żeby nie było widać ^^ hihi

Post Napisane: 2010-07-18, 18:30 Upload: 0.00 MB

lilu napisał(a):
wcale nie jest taka zła xD

jest wulgarna :<

Post Napisane: 2010-07-19, 16:28 Upload: 0.00 MB

lilu napisał(a):
a jak jesteśmy niepomalowane to też wam sie nie podoba :<

-1

jak ładne dziewczę to bez malowania tryska urodą. A jak komuś się nie podoba niepomalowana dziewczyna to widocznie juz nie tryska tak urodą. Fuck yea 8)

Post Napisane: 2010-07-20, 04:51 Upload: 0.00 MB

UcieX napisał(a):
lilu napisał(a):

-1

jak ładne dziewczę to bez malowania tryska urodą. A jak komuś się nie podoba niepomalowana dziewczyna to widocznie juz nie tryska tak urodą. Fuck yea 8)

bywa i tak :sweet: ale mój brat to na przykład mówi, że my kobiety z rana jesteśmy popsute i musimy sie wypaćkać i naprawić bo niewyraźnie jakoś wyglądamy :P

Post Napisane: 2010-07-20, 10:16 Upload: 0.00 MB

lilu napisał(a):
UcieX napisał(a):
lilu napisał(a):

-1

bywa i tak :sweet: ale mój brat to na przykład mówi, że my kobiety z rana jesteśmy popsute i musimy sie wypaćkać i naprawić bo niewyraźnie jakoś wyglądamy :P

A ja znów muszę nawiązać do swojej byłej :P (bo takie przykłady są chyba najbardziej wiarygodne) :D i sam powiem, ze uwielbiałem jak była hmm "zepsuta" rano gdy wstawała, zawsze mówiłem że wygląda jak amazonka, a ona że ma szopę na głowie i zawsze bebebe. Ale bądź co bądź w takim nieładzie artystycznym strasznie mnie pociągała i nigdy nie kazalem jej tego poprawiać :sweet: xD więc też tutaj się muszę niezgodzić :D chodź brat to też nie do końca dobra osoba do opiniowania, bo przecież raczej nie zakocha się w swojej siostrze ;D

Post Napisane: 2010-07-21, 15:54 Upload: 0.00 MB

Szeryf napisał(a):
lilu napisał(a):
wcale nie jest taka zła xD

jest wulgarna :<

rotfl :k:

Post Napisane: 2010-07-21, 22:47 Upload: 0.00 MB

UcieX napisał(a):
lilu napisał(a):
UcieX napisał(a):
lilu napisał(a):

-1

A ja znów muszę nawiązać do swojej byłej :P (bo takie przykłady są chyba najbardziej wiarygodne) :D i sam powiem, ze uwielbiałem jak była hmm "zepsuta" rano gdy wstawała, zawsze mówiłem że wygląda jak amazonka, a ona że ma szopę na głowie i zawsze bebebe. Ale bądź co bądź w takim nieładzie artystycznym strasznie mnie pociągała i nigdy nie kazalem jej tego poprawiać :sweet: xD więc też tutaj się muszę niezgodzić :D chodź brat to też nie do końca dobra osoba do opiniowania, bo przecież raczej nie zakocha się w swojej siostrze ;D

Tak, ale on to przeważnie mówi o swojej dziewczynie i jej siostrze :P Tylko, że to tak żartobliwie i zaczepnie :P

Post Napisane: 2010-07-22, 01:33 Upload: 0.00 MB

c**a i tak bedzie smierdziała serem :<

Post Napisane: 2010-07-22, 21:23 Upload: 0.00 MB

AKF napisał(a):
c**a i tak bedzie smierdziała serem :<

a co ty gejem jesteś, że tak sie wypowiadasz o damksich narządach płciowych ? Nie wiem z jakimi cipkami ty miałeś styczność, ale ja się jeszcze nie spotkałam z tym żeby c***a śmierdziała serem. Nie żebym wąhała, ale to by było i tak czuć. Po za tym faceci też się malują ale w tym przypadku wyglądają chyba gorzej niż niepomalowani xD Ja tam lubie naturalnych facetów a nie wytapetowanych metroseksualistów xD

Post Napisane: 2010-07-23, 09:55 Upload: 0.00 MB

'Nie żebym wąhała, ale to by było i tak czuć.'

ta jasne xD

Post Napisane: 2010-07-23, 15:42 Upload: 0.00 MB

codziennie se wÄ…cha paluchy ;/

Post Napisane: 2010-07-23, 23:38 Upload: 0.00 MB

c**a jebie śledziem nie serem amatorzy ;/

Post Napisane: 2010-07-24, 18:10 Upload: 0.00 MB

lol penisy też śmierdzą xd a macie!

Post Napisane: 2010-07-25, 15:06 Upload: 0.00 MB

jak się nie stosuje zasad higieny to z wszystkiego bedzie śmierdzieć nawet z ucha ;)

Post Napisane: 2010-07-25, 15:19 Upload: 0.00 MB

penisy rlz

Post Napisane: 2010-07-25, 16:08 Upload: 0.00 MB

UcieX napisał(a):
penisy rlz

dobrze by bylo gdyby to byla prawda niestety tak nie jest kazdy facet goni za jakas laska
to raczej one sa górą :dzizys:

Post Napisane: 2010-07-25, 16:47 Upload: 0.00 MB

.Emesto napisał(a):
UcieX napisał(a):
penisy rlz

dobrze by bylo gdyby to byla prawda niestety tak nie jest kazdy facet goni za jakas laska

a kobiety za mezczyznami nie gonia? ;)

Post Napisane: 2010-07-25, 22:21 Upload: 0.00 MB

.Emesto napisał(a):
UcieX napisał(a):
penisy rlz

w sumie widze że glębsza myśl Ci rpzyszła do głowy co jest oczywiście prawdą. W najczęstszym przypadku chopy ganiają za babami bo chcą poużywać i takie tam, a potem tak jest, że sa cięzko dostępne... bebe :(

Post Napisane: 2010-07-26, 21:31 Upload: 0.00 MB

Szeryf napisał(a):
.Emesto napisał(a):
UcieX napisał(a):
penisy rlz

kobiety też gonią ale rzadziej nie to co my :niepewny:
wstyd się przyznać ale taka prawda :taktak:
samiec widzi ładną laske i oooooo :slina:

i nie oszukujmy się każdy z was na imprezie zaliczyłby tą pipe z youtuba gdyby się tak odmalowała i siadła na was :taktak:

Post Napisane: 2010-07-26, 21:36 Upload: 0.00 MB

.Emesto napisał(a):
Szeryf napisał(a):
.Emesto napisał(a):
UcieX napisał(a):
penisy rlz

kobiety też gonią ale rzadziej nie to co my :niepewny:
wstyd się przyznać ale taka prawda :taktak:
samiec widzi ładną laske i oooooo :slina:

i nie oszukujmy się każdy z was na imprezie zaliczyłby tą pipe z youtuba gdyby się tak odmalowała i siadła na was :taktak:

nie każdy :coolguy:
Skocz do: