Post Napisane: 2008-03-26, 19:09 Upload: 0.00 MB

5 kwietnia w Hali Stulecia we Wroclawiu agencja MSM Events zorganizuje pierwsza polska edycje kultowej swiatowej imprezy halowej, jaka jest Godskitchen. Event organizowany jest pod haslem Heavenly Taste of Music. Godskitchen jest bardzo dobrze znana miedzynarodowa marka, ktora firmowane sa: imprezy klubowe, kluby w najwiekszych miastach Wielkiej Brytanii oraz plyty CD promujace mlodych, a takze dobrze znanych DJow. Obecnie marka ta firmowane sa rowniez najwieksze halowe imprezy na swiecie. Dosc interesujaca jest geneza nazwy Godskitchen. Otoz pomyslodawcy probujac wymyslic nazwe dla klubowych nocy zaobserwowali, ze najlepsze imprezy „orbituja” wokol kuchni. Bardzo szybko doszli do wniosku, ze zabawa wszechczasow organizowana jest w kuchni u Pana Boga.

Obrazek

Korzenie Godskitchen siegaja zlotej ery dla brytyjskiej muzyki rave, czyli wczesnych lat 90-tych. Promotor Chris Griffin juz wczesniej zaangazowany byl w ogromne projekty muzyczne, takie jak: Fantasta czy Vision realizowane w Wielkiej Brytanii. Wlasnie po ich sukcesach nie tylko w Anglii, lecz rowniez w Australii Chris wraz z przyjacielem Tyrole`m De Savery stworzyli marke Godskitchen. Pierwszy event pod ta nazwa zorganizowany zostal w Wielkiej Brytanii w slynnym klubie Junction Night w Cambridge. Impreza byla ogromnym sukcesem i zapowiedzia kolejnych organizowanych nie tylko w calej Anglii, lecz takze w Australii, Stanach Zjednoczonych, na Ibizie, w Chinach, na Filipinach oraz w Europie, gromadzac na nich kazdorazowo dziesiatki tysiecy zagorzalych klubowiczow. Latem 2001 roku pomyslodawcy marki Godskitchen zadecydowali o wypromowaniu wlasnego plenerowego eventu pod nazwa Global Gathering. Pierwsza z cyklu tych imprez zgromadzila 25 000 uczestnikow, a w kolejnych edycjach liczba ta ciagle rosla, by w roku 2007 zgromadzic 75 000 wiernych fanow.

Zgodnie z tradycja Godskitchen agencja MSM Events (organizujaca polska edycje imprezy) zaprosila na nia najwiekszych swiatowych artystow muzyki klubowej. W sobotnia noc we Wroclawiu wystapia:
20.00 – 20.50 DJ W
21.00 Oficjalne rozpoczecie Godskitchen (INTRO)
21.00 – 22.00 Daniel Kandi
22.00 – 23.00 Marcus Schossow
23.00 – 00.30 Dubfire (Deep Dish)
00.30 – 02.00 Fedde Le Grand
02.00 – 04.00 Above & Beyond
04.00 – 05.30 Sander Van Doorn
05.30 – 07.00 Marcel Woods

Organizatorzy planuja wystep 7 artystow na Main Stage. Kolejne nazwiska ujawnione zostana juz wkrotce. Oczywiscie jak przy kazdej swiatowej edycji Godskitchen nie zabraknie tak charakterystycznej dla tej imprezy aranzacji swietlnej, ekstrawaganckiego wystroju i wspanialych tancerzy. Na ten wieczor agencja MSM Events zaplanowala efekty specjalne, ktore nie byly dotad wykorzystywane przy tego typu imprezach organizowanych w Polsce. Na razie pozostana one tajemnica. Jedno jest pewne: przy takiej kombinacji najlepszych DJow, oprawie, oraz dbalosci o klubowiczow ta okolo 12-godzinna impreza bedzie niezapomnianym doswiadczeniem.
Bilety sa caly czas dostepne w cenie 109zl.

a teraz tak? kto jest pipa i nie rusza sie z przed kompa cale zycie to stfu!
kto jedzie na 100%? ja z om3ga napewno. jakis meeting? before w parku z vodka czy w srodku przy piwku. wpisywac sie, a nynek stawia (browar, a nie lody xDDD)

Post Napisane: 2008-03-26, 19:12 Upload: 0.00 MB

neurofunky napisał(a):
kto jedzie na 100%? ja z om3ga napewno. jakis meeting? before w parku z vodka czy w srodku przy piwku. wpisywac sie, a nynek stawia (browar, a nie lody xDDD)

+1

bedzie grubo ;D w parku to moge ciebie zruchac w karzakach albo w kinie na sofie rotfl xD

vodke to bedziemy walic juz w pociagu hehe :twisted:

widzimy sie za tydzien misiek :hyhy:

Obrazek

Post Napisane: 2008-03-26, 19:13 Upload: 0.00 MB

dodatkowa atrakcja bedzie masowe ruchanie sospecial xD

Post Napisane: 2008-03-26, 19:59 Upload: 0.00 MB

Ja z Mackiem i kumplem jedziem na 100% bilety juz sa
a vodke mozemy tam w parku na lawce zrobic xD kobitki jakies beda to na lawce tez cos porobi sie jeszcze rotfl dobra do 5 pozdro :wink:

Post Napisane: 2008-03-26, 20:04 Upload: 0.00 MB

Kamil napisał(a):
Ja z Mackiem i kumplem jedziem na 100% bilety juz sa

tej to dawaj jakis kontakt :D

Obrazek

Post Napisane: 2008-04-08, 13:06 Upload: 0.00 MB

Co to byl za bal ! Pelna hala ludu... Boski nastruj, pelna gala, plaza i w ogole ^^ Po pierwsze... Schossow zagral lipe[potrafi lepiej:)], a&b - nie ta impreza chyba ;D to by bylo na tyle zlych stron.

Dubfire - Podniosl poprzeczke na kolejnych "Aniolow" niesamowicie wysoko... Trzebabylo slyszec jego set :] Poprostu wyrwal wszystkich z butow !
Van Doorn - sie wie :D Nie zawiodl oczekiwan, ale i tak Dubfire mi sie bardziej podobal ! ;D
Co do pana Woodsa - nie dozylem... :D Tak wiec kto dozyl, ten niech pisze, na pochybel tym ktorzy nie byli i ktorzy teraz beda caaale zycie zalowac tak wypasionego ewentuuu ! :D

Widok sceny jeszcze sprzed calej imprezy, gdy prowadzone byly proby intro dla kazdego "Aniola", szczerze powiem ze po intro a&b spodziewalem sie czegos lepsiejszego :(

http://img138.imageshack.us/my.php?imag ... 071zi6.jpg

Jakby ktos chcial zobaczyc Vidsy, to mam kilka, nie sa najlepszej jakosci, bo to nie cam, ani cyfrowa acz bidna n81 :)

Pozdroooo do zobaczenia na Global Gathering w Poznaniu! ;))

Post Napisane: 2008-04-09, 18:19 Upload: 0.00 MB

ale bym sie spier*olila ze schodkow :lol: LOL. nie no ogolnie nice.nice.
gdyby nie jeden fakt, to moglabym uznac ta impreze za najlepsza. ale pol nie pamietam :smiech:

na globalu robimy jakis oficjalny zlocik . z paparazii itp. :roll: <tylko musi mnie ktos pilnowac zebym nie odwalila tak jak teraz 8) >>>>

/O grzechach daj zapomniec, to przez to zlo w miastach/

Post Napisane: 2008-04-09, 23:23 Upload: 0.00 MB

Ja jestem za :) Zrobimy sobie flage i bedzie "JAZDA JAZDA JAZDA JAZDA!!!" ;EEee heheh Ja pamietam cala impreze, procz Marcela, bo musialem do domu wybywac w polowie seta Van Doorna... Znaczy do pracy, nie domu :) heheh Ale wybailem sie... Poki co ewent roku jak dla mnie !

Krrr... zapial ^^ Wlaczylem sobie Dubfire - roadkill... i mnie od razu z krzesela podnosi ;E Najlepszy set imprezy w wykonaniu pana Dubfire :] i nie ma barta zeby ktos cos lepiej zagral, on mnie wyrwal z kapci i koniec ! ;DD Dubfire !

Post Napisane: 2008-04-10, 00:51 Upload: 0.00 MB

Immortal napisał(a):
Zrobimy sobie flage i bedzie

a bedzie moglo byc na niej moje zdjecie? :prooooooooooosi: xD

Post Napisane: 2008-04-10, 22:57 Upload: 0.00 MB

No nie wiem ^^ Jeesli masz w sobie to cos, co mi sie spodoba, to pozwole Ci wkleic na nia zdjecie ;D ale takie legitymacyjne :DDD Btw - dubfire - roadkill... PWNED!

Post Napisane: 2008-04-11, 02:47 Upload: 0.00 MB

a nie moze byc z dowodu? : D mam takie dlugie wlosy na nim :Szlocha:

Post Napisane: 2008-04-11, 11:06 Upload: 0.00 MB

Pewnie i moze byc ^^ Zapewne tez zaraz dostaniemy ostrzezenia za pisanie postow nie na temat
^^

Chociaz w sumie... Dupa, sam juz nie wiem ;ROTFL;

Ja juz chce Global Gathering... Chociaz nie!;D Ja juz chce jakis wyebany ewent w halu stulecia;DDDDDDDdd

That's what I'm talkin about :]

Post Napisane: 2008-04-11, 19:18 Upload: 0.00 MB

a na Spyglass do ?odzi sie Pan wybiera ? moglabym ugoscic :hyhy:

Post Napisane: 2008-04-11, 22:44 Upload: 0.00 MB

O prosze ;D Moze najpierw omowimy znaczenie slowa "ugoscic" ? :D A na Spyglassz checia bym zawital, choc jeszcze nie wiem co to jest:DDd Skoro juz mnie tak Pani chce ugaszczac ;D

Dzizyz... Zara wybuchne ! Czlek wraca z pracy, po 8 godzinach ciezkiego sciemniania i taki maly siedmio megowy programik... nie chce sie wlaczyc !! <BOMBA> !! i jak tu nie osiwiec w wieku 20 lat :] gygyfucker !!

Post Napisane: 2008-04-11, 23:00 Upload: 0.00 MB

aj bym chciala osiwiec, bo latwiej by mi bylo sie zrobic na blond.

a tak.. zanim sciagne ta czarna farbe, to bedzie to wieki trwalo :D

a Spyglass, to event w ?odzi :Durand gra ; D

Post Napisane: 2008-04-11, 23:02 Upload: 0.00 MB

Prosze moda o usuniecie tego postubo mi sie pomylilo i w ogole ^^ i o piwo tez prosze ;D
Skocz do: