Post Napisane: 2008-03-03, 21:36 Upload: 0.00 MB

Obrazek

Cytuj:
Juz 7 czerwca polscy fani muzyki klubowej i elektronicznej beda mieli okazje uczestniczenia w najwiekszym na swiecie festiwalu muzyki klubowej jakim jest Global Gathering. Agencja MSM Events organizuje pierwsza polska edycje tego kultowego wydarzenia muzycznego na poznanskim torze wyscigow samochodowych.

Kazdy fan muzyki elektronicznej chcialby uczestniczyc w najwiekszym na swiecie festiwalu muzyki klubowej. Nie trzeba juz w tym celu leciec do Stratford-upon-Avon w Anglii. Mozesz posluchac dj-ow, ktorych nigdy wczesniej nie miales okazji uslyszec, no i oczywiscie najlepszych z najlepszych. W Poznaniu 7 czerwca czeka wszystkich wiele niespodzianek i niezapomniana noc: scena glowna, namioty muzyczne, sety najwiekszych gwiazd swiatowych, swiatla, lasery, pirotechnika, lunapark, kino i wiele, wiele innych. Na Torze Poznan powstanie muzyczne miasteczko, jakiego w Polsce jeszcze nie bylo!

Global Gathering jest najwieksza na swiecie impreza plenerowa przyciagajaca tysiace fanow muzyki klubowej i elektronicznej. Haslo, ktore przyswieca temu projektowi to: MUZYKA, TOLERANCJA, BEZPIECZE??STWO. Festiwal laczy wszystkich milosnikow muzyki klubowej i elektronicznej niezaleznie od rodzaju muzyki, ktora preferuja, przelamujac wszelkie stereotypy.

Obrazek

Cytuj:
Festiwal jest najwazniejszym wydarzeniem nie tylko brytyjskiej sceny muzycznej, lecz jednym z wazniejszych eventow muzyki klubowej na swiecie. Renoma marki jaka jest Global Gathering przyciaga nie tylko mieszkancow wysp Wielkiej Brytanii, ale rowniez fanow z calego swiata: Francji, Niemiec, Holandii, Hiszpanii, Wloch, Wegier, Czech, Slowacji, Rosji, Ukrainy, a takze Polski(!).

Sukces jaki odniosl projekt Global Gathering spowodowal, ze festiwal odbywa sie rowniez w takich krajach, jak: Stany Zjednoczone (Miami, Las Vegas), Turcja, Ukraina, Malezja, Rosja. W tym roku zagosci po raz pierwszy w Polsce. MSM Events zrobi wszystko, aby przeniesc klimat oraz rozmach, z jakim Global Gathering organizowany jest na wyspach brytyjskich, do naszego kraju. Jestesmy przekonani, ze pierwsza polska edycja najwiekszego na swiecie festiwalu Global Gathering bedzie ogromnym wydarzeniem nadchodzacego sezonu letniego.

Kod: Zaznacz cały
[b]
MAINSTAGE[/b]

Ferry Corsten Holandia
David Guetta Francja
Eric Prydz Szwecja
ATB Niemcy
Sander Kleinenberg Holandia
?
?

[b]TRANCE ARENA[/b]

Sander Van Doorn Holandia
Sean Tyas Szwajcaria
Johan Gielen Holandia
Filo & Peri Stany Zjednoczone
Daniel Kandi
Bart Claessen Holandia
Mark Eteson Wielka Brytania
Breakfast Stany Zjednoczone

[b]
HOUSE ARENA
[/b]
Nic Fanciulli Wielka Brytania
Sebastien Leger Francja
Sandy Rivera Wielka Brytania
Deadmau5 Kanada
Micky Slim Wielka Brytania
Skylark live Wielka Brytania
?

[b]TECHNO ARENA[/b]

Chris Liebing Niemcy
Monika Kruse Niemcy
Felix Kroecher Niemcy
Jacek Sienkiewicz Polska
Shee La Niemcy
Brian Sanhaji Niemcy

[b]HARDSTYLE ARENA[/b]

Lady Dana Holandia
Luna Holandia
Showtek Holandia
Pila Holandia
MC Mouth of Madness Holandia
Max B Grant Szwajcaria
?

ja moze i pojade jak sie zalapie na kolejna pule biletow :D
ktos by jechal jeszcze z forum ?

P.S wiecej .nfo na ftb.pl

Post Napisane: 2008-03-03, 21:37 Upload: 0.00 MB

ja bede bankowo ;)

Post Napisane: 2008-03-03, 23:59 Upload: 0.00 MB

Cytuj:
ja bede bankowo ;)

ha! ja jestem rowniez :P

[ Dodano: Pon 03 Mar, 2008 23:00 ]
btw gruby i szeroki balet sie szykuje o)

Obrazek

Post Napisane: 2008-03-25, 12:42 Upload: 0.00 MB

ruski znasz plan? xD

Post Napisane: 2008-03-25, 18:11 Upload: 0.00 MB

Cytuj:
ruski znasz plan?

no kurwa plan prze xD robimy tak ;D

Obrazek

Post Napisane: 2008-04-11, 11:31 Upload: 0.00 MB

Ja tez zamelduje swoja obecnosc! :D tylko jeszcze bilecik zakupie, ale to potwierdze editem.

Post Napisane: 2008-04-11, 15:24 Upload: 0.00 MB

Ja tez mam juz bilecik zamowiony, tylko trzeba go teraz splacic.

Bedzie sie dzialo :D

Post Napisane: 2008-04-11, 22:31 Upload: 0.00 MB

ja w sumie tez moge zawitac, skoro juz mam cos tak fajnego pod nosem 8)

Post Napisane: 2008-04-11, 23:01 Upload: 0.00 MB

a ja wejsciowke juz mam {Buzi Damianq :* } .. :D to sie widzimyyyyyyyy

/O grzechach daj zapomniec, to przez to zlo w miastach/

Post Napisane: 2008-04-12, 12:55 Upload: 0.00 MB

To moze jakas grupa sie zbierzmy?:D Bo ja mysle jechac pociagiem;D Ktos cos jakies sugestie;> Anita Wroclawianko, moze zmotamy jakas grupke ;>:Djbc. ja bede wieczorkiem to odpisze;) Praca czeka

Post Napisane: 2008-04-12, 22:16 Upload: 0.00 MB

Ja na pewno bede jechac z kims z DMC maniaczkow,ale ilu nas bedzie i o ktorej ..nic nie wiem.

Ostatnio do Poznania jechalismy pociagiem bodajze cos kolo 15:40.

Immortal dam znac co i jak blizej 7 czerwca oki:) I oczywiscie co do zmotania grupki jestem ZA! :) Im wiecej krejzoli tym lepiej xD

Post Napisane: 2008-04-13, 17:52 Upload: 0.00 MB

to jedzcie przez ?odz.dolacze do Was xD

Post Napisane: 2008-04-14, 14:39 Upload: 0.00 MB

grupka grupka ;D trzebabedzie zmotac jeszcze cos dla wzmocnienia ^^Anita - trzymam za slowo ;> Do zobaczenia na global gathering !

Post Napisane: 2008-04-16, 12:34 Upload: 0.00 MB

dobra ludzie tez jade 8) dzis tickety zamawiam :P
bedzie gruba biba :wink: i moze z omega w koncu sobie zrobie zdjecie xD

Post Napisane: 2008-04-16, 20:51 Upload: 0.00 MB

Immortal napisał(a):
grupka grupka ;D trzebabedzie zmotac jeszcze cos dla wzmocnienia ^^Anita - trzymam za slowo ;> Do zobaczenia na global gathering !

Hehe dla wzmocnienia :D
Ok, jesli o mnie chodzi to mozesz na mnie liczyc :) Cos czuje, ze niezla paczka moze sie uzbierac :)

P.S> Kamil a co ..Om3ga to Twoj idol ?? xD

Post Napisane: 2008-04-16, 22:55 Upload: 0.00 MB

anita napisał(a):
Kamil a co ..Om3ga to Twoj idol ?? xD

zaden Idol co najwyzej moja bicz 8)
A na serio: to sie umawialem z nim na godskitchen, 2 metry od niego stalem i go nie rozpoznalem rotfl a potem sie nie widzielismy :cry: dlatego na global bedzie nasz pierwszy raz :D

Post Napisane: 2008-04-17, 12:42 Upload: 0.00 MB

Kamil napisał(a):
anita napisał(a):
Kamil a co ..Om3ga to Twoj idol ?? xD

A na serio: to sie umawialem z nim na godskitchen, 2 metry od niego stalem i go nie rozpoznalem rotfl a potem sie nie widzielismy :cry: dlatego na global bedzie nasz pierwszy raz :D

Haha Kamil najwyrazniej om3ga to wlasnie TAKA Twoja bicz xD Skoro Go nie rozpoznales, to pewnie miales ciekawszy obiekt do obserwacji. Chyba nie jestescie sobie pisani :p

Post Napisane: 2008-04-17, 18:57 Upload: 0.00 MB

Pewnie ze dla wzmocnienia ^^ A co do Godskitchen - sospecial mnie tam widziala, wiec pewnie om3ga i Kamil tez mnie tam widzieli, ale nie zwracli uwagi ;D Do zobaczycha na Globalu ludzie ;D "Jazda Jazda jazda" WIXA wixa wixa... blech ^^

3 minuty temu zakupilem ticket na Global :] <cwaniak2> Teraz tylko czekac na Poznan ! i na Anitke ;D

Post Napisane: 2008-04-17, 21:37 Upload: 0.00 MB

Immortal napisał(a):

3 minuty temu zakupilem ticket na Global :] <cwaniak2> Teraz tylko czekac na Poznan ! i na Anitke ;D

To MOCNO czekaj, zeby nic nie popsulo mi planow bo zwariuje i ktos bedzie biedny :lol:

ODLICZAMY!! :)

Post Napisane: 2008-04-18, 11:34 Upload: 0.00 MB

moze i bym was rozpoznal gdybym wcziesniej widziakl chociaz jakies foto i wiedzial czego (kogo) szukac i na zwacac uwage :| xD

odbijamy na globalu \o/

btw ja tez bede obciagiem jechac i to prawdobodobnie z wro bo z lubina nie mam polaczenia chyba :/
Cytuj:

:sex:

Immortal napisał(a):
rzebabedzie zmotac jeszcze cos dla wzmocnienia ^^

heheh widomix men ;) nie pamietam kiedy jechalem gdzies z pustymi gripami ^_^

Obrazek

Post Napisane: 2008-04-18, 15:43 Upload: 0.00 MB

om3ga napisał(a):
moze i bym was rozpoznal gdybym wcziesniej widziakl chociaz jakies foto i wiedzial czego (kogo) szukac i na zwacac uwage :| xD

Tego Ci nie wybacze xD STary wiadomo, biale skarpetki, brylantyna i mokasyny, wszystko jasne, co ?:D heheh jedz przez Wrocko, bedzi nas wiecej:D ja juz swoj bilet zakupilem wczoraj!! Hahhh:D Teraz tylko czekam na impreze i buzi od Anity ;Dddd Btw - przed sama impreza jakos sie powymieniamy fotkami, komorami czy czyms tam, Fernszteje ?:D

Mam dzis maly dol ^^ Bo zlamalem w robocie 7 tonowa kolumne :| i szef na mnie krzyczal;D i w ogole sie tym bardzo przejalem ;DDdd

Post Napisane: 2008-04-18, 19:13 Upload: 0.00 MB

Immortal napisał(a):
STary wiadomo, biale skarpetki, brylantyna i mokasyny, wszystko jasne, co ?

madafaka nie odgapiaj ode mnie :<

Immortal napisał(a):
heheh jedz przez Wrocko, bedzi nas wiecej:D

jesli juz przez wro to razcej dobrze by bylo sie wczesniej ustawic itp ;)

Immortal napisał(a):
Teraz tylko czekam na impreze i buzi od Anity

tez chce :oops: xD

Immortal napisał(a):
Fernszteje ?

da

Immortal napisał(a):
zlamalem w robocie 7 tonowa kolumne :| i szef na mnie krzyczal;D i w ogole sie tym bardzo przejalem ;DDdd

to gdzie ty kurwa pracujesz xD ? operator dzwigu czy co :> bo nie wiem jak mozna zlamac cos takiego :?

Obrazek

Post Napisane: 2008-04-18, 19:55 Upload: 0.00 MB

[quote="Immortal"Teraz tylko czekam na impreze i buzi od Anity ;Dddd Btw - przed sama impreza jakos sie powymieniamy fotkami, komorami czy czyms tam, Fernszteje ?:D
[/quote]

Jejku czemu nikt mnie nie uprzedzil, czemu ja zawsze o wszystkim dowiaduje sie ostatnia?? Przeciez musze sie jakos przygotowac TAK??!! oooch.....
Jeszcze jakies niespodziewajki?? :lol:

Post Napisane: 2008-04-18, 20:03 Upload: 0.00 MB

to jedzcie tez przez ?odz xD

Post Napisane: 2008-04-19, 15:14 Upload: 0.00 MB

Drogi panie kolega om3ga Pracuje w firmie gdzie sa wtryskawki wysokocisnieniowe, scislej mowiac zajmuje sie utrzymaniem ruchu, czyli jestem mechanikiem heheh Odrobina robotyki, elektroniki, elektryki, duzo hydrauliki, pneumatyki a jak juz nic nie pomaga to przecinak i mlotek, ewentualnie tlen i acetylen :Dddd a co do kolumny... Nie bede CI prawil jezykiem technicznym, powiem po polsku [tak jak tlumaczylem szefowi^^] maszyna jest zje*anie krzywa, przez co zlamala sie kolumna ;D Dzis rano przywiezli z wloch nowa, zamontowana, maszyna smiga, ale kolumne i tak uj strzeli za jakies 2 lata, bo maszyna jest krzywa ;DDD

[b]anita[/b[ SPrawa wyglada tak - musimy sie zgrac, bo jak wiadomo w kupie razniej, mamy jeszcze troche czasu... Ale trzeba bedzie zaczac sie streszczac, co by nas poczatek czerwca nie zastal!

Ja teraz ide zjesc pierozki, bo glodny z tyry wrocilem jak wilk, potem bede pil, w koncu siostra ma 18 :] a na koncu przelece conajmniej jedna jej kolezanke ^^ ale pewnie jeszcze zagladne.

Pozdroo Global Gathering is comming !
Skocz do: