Post Napisane: 2010-05-08, 12:51 Upload: 0.00 MB

Ponieważ raz że nic mi się nie chce, a drugi raz że mi się nudzi to napiszę co nie co o FMF z meetingu i dam pare zdjęć póki jeszcze mam :D
Tak więc od razu mówie że się spóxniłem z tego powodu, że komunikacja ze Wrocławiu to koszmar, zeby na halę dojechac to naprawdę trzeba czasem zafarcić. Oczywiście wszyscy czekali na mnie, bo nie mogłem się w tym wszytskim połapać xD Koło 19:30 predatorek do mnie zadzwonił i darl morde że ledwo rozumialem i śpiewal obcym 100 lat, ale potem przyznal że obalił spiryta wcześniej więc zachowanie jak najbardziej w normie xD Potem poszliśmy wszyscy już po browara do pobliskiego sklepu koło hali gdzie było 398494 osób, kupiliśmy piwca, wypiliśmy w parku tu też pierwsze foto było :D

Obrazek
tu ja modelowałem pod gościa electro-house zuo xD

&

Obrazek

wszyscy tugeder forezer w parku. Ofkors thomassowi już pannę wyrywałem xD prawie że :P Po lewej wieśniak Drador xD nad nim adax, po prawej daniel craft i thomass

Predator zawalił mordą do lasek siedzących obok na ławce i zaraz jedna fotę zrobiła xD

Potem foto przy iglicy bo to jak to iśc na halę i foty przy iglicy sobie nie zrobić!!!!!! ;x

Obrazek

a potem jak to impreza...

Obrazek

Chłopaki się bardzo wsłuchiwali czy poleci "Gdzie jest Ola?"

i

Obrazek
Vixa Team :dance: z Craftem i Adaxem

Obrazek
Tu Drador juz najeb*** jak szpak :/ Craft go trzyma jeszcze jakoÅ› :dzizys:

Obrazek
a tej majty widać xD

Obrazek
Foto w przerwie na papierosa :D

Obrazek
Tu też chopoki fajnie wyszli to niech mają ;D
Daniel Craft, Drador, Thomass

Obrazek
ruszaj dupskiem!

no i ofkors na koniec Markusik musi być \o/

Obrazek

Ogólnie spoko loko, mieliśmy dogadać się z kamilem ale nie dało rady. Mimo wszystko meeting jak najbardzej udany, nie chopacy? aaa xD

http://www.myspace.com/rafalsentiel

Autor postu: UcieX otrzymal za niego - 5 podziekowan: [K]r2y$_eQ, Buffalo, Drador, Szeryf, Thomass

Post Napisane: 2010-05-08, 13:12 Upload: 0.00 MB

obyw iecej takich relacji :D bardzo dobry pomysl Uciex ^^

Post Napisane: 2010-05-08, 21:23 Upload: 0.00 MB

Jak będziecie chcieli (a wiem że wasze dusze tego pragną) to wrzuce jakies fotki z hali :roll:

wunderbar... wundervoll... superschón und supertoll

Post Napisane: 2010-05-08, 22:05 Upload: 0.00 MB

ej, ja wcale nie jestem taki zły ;( jak zawsze to ja muszę nosić ciężar tego świata na swoich barkach, a wszyscy uważają, że to ja jestem ten zły ;/ zobaczycie jeszcze, jak coś mi w stawach łupnie to wszyscy będziecie tego żałować ;/ rotfl

btw. niezła impreza była, ale czegoś brakowało moim zdaniem. Foto relacja całkiem spoko, nie jestem wieśniakiem, mieszkam w mieście.

btw. Akcja w parku rotfl

Autor postu: Drador otrzymał podziękowanie : UcieX

Post Napisane: 2010-05-08, 23:03 Upload: 0.00 MB

widze, ze bylo spoxik :mg:

Post Napisane: 2010-05-09, 12:26 Upload: 0.00 MB

Szeryf napisał(a):
widze, ze bylo spoxik :mg:

Oj było :roll: Andy Moor pozamiatał O)

Post Napisane: 2010-05-10, 18:52 Upload: 0.00 MB

W ogóle to Thomass się nie przedstawił i miałam zagadkę kto to :D A chłopcy nie wpadli na to, żeby zrobić zdjęcie ze mną i Klonikiem ale ok xD
Poza tym najlepsza była rozmowa przez telefon z nawalonym Dradorem, który na dzień dobry rzucił Gdzie wy ku.wa jesteście a reszta rozmowy w podobnym klimacie xD

Autor postu: Nadi otrzymał podziękowanie : Drador

Post Napisane: 2010-05-10, 22:10 Upload: 0.00 MB

Cytuj:
W ogóle to Thomass się nie przedstawił i miałam zagadkę kto to

Wszyscy sie na Ciebie rzucili to ja sie nie pchałem :oops: nie śmiały jestem :oops:

Cytuj:
Dradorem, który na dzień dobry rzucił Gdzie wy ku.wa jesteście a reszta rozmowy w podobnym klimacie

Owego dnia Drador czesto kurwami rzucał rotfl

ps.
Cześc Nadi jestem Tomek, miło mi Cie poznać :)

Autor postu: Thomass otrzymał podziękowanie : Drador

Post Napisane: 2010-05-11, 17:14 Upload: 0.00 MB

To i ja teraz się wypowiem, jak cała operacja "ASOT" wyglądała z mojej strony. :P
Na samym początku chciałbym wszystkim użytkownikom FMF-u obecnym we Wrocławiu podziękować za wspaniałe kilka godzin. :*

Tym razem do Wrocławia dojechał bez żadnych problemów. Nie ma sensu wspominać już o pierwszej dacie ASOTa jaką jest 10 kwietnia. I od razu muszę negować Uciexa. Na miejscu nie było żadnych problemów z komunikacją miejską. Ale jak ktoś się nie może połapać to na to nikt nic nie poradzi... xD
Najpierw spotkałem się z Thomassem i jego dziewczyną, skoczyliśmy coś zjeść i ciągle oczekiwaliśmy na Uciexa... Ale ok, już z niego schodzę. Gdy już byliśmy gotowi ruszyliśmy pod Halę. Niby była umowa, że widzimy się o 19, ale jak widać, plany najwidoczniej musiały ulec zmianie. Postanowiliśmy więc skoczyć na przystanek zobaczyć, jak będzie z powrotem na dworzec. No i wtedy trafiłem na Dradora... Jego reakcja... :lol: Nie zauważył mnie, więc wołam "hej", jego nagle odrzuciło do tyłu, patrzy na mnie i dopiero "Siemano!". Chwila gadki, później dzwoni do Nadi. Jak ktoś wcześniej ładnie ujął, w słowach nie przebierał. Mówi jej, że stoję przed nim, ja na to dodaje, że obok mnie to Thomass. To spojrzenie na niego, znowu odrzut do tyłu i na głos "O Kuuuurwa!". rotfl
Razem już poczekaliśmy na Rafała. Już nie będę opisywał akcji ze "Sto Lat", ale brecht był nieziemski.

UcieX napisał(a):
Potem poszliśmy wszyscy już po browara do pobliskiego sklepu koło hali gdzie było 398494 osób, kupiliśmy piwca, wypiliśmy w parku tu też pierwsze foto było :D

Zgadza się, ale ja sobie wypraszam! xD Ja wtedy nie piłem! xD :lol:

A dalej to już zaczął się ASOT. O jego przebiegu i o przemyśleniach z nim związanych napiszę kiedy indziej.
Fot komentować raczej nie chce, wystarczy na mnie spojrzeć. rotfl

Drador napisał(a):
ej, ja wcale nie jestem taki zły ;( jak zawsze to ja muszę nosić ciężar tego świata na swoich barkach, a wszyscy uważają, że to ja jestem ten zły ;/

Nosić to ja Ciebie musiałem... xD

Nadi napisał(a):
A chłopcy nie wpadli na to, żeby zrobić zdjęcie ze mną i Klonikiem ale ok

Nasza wina, że się przywitałaś i uciekłaś. Jeszcze się umawiałaś, że później się spotkamy, ale już nie raczyłaś się odezwać... Nieładnie. ;x :>

Więcej wspomnień wkrótce. :)

Obrazek

Autor postu: Daniel Craft otrzymal za niego - 5 podziekowan: Buffalo, Drador, Szeryf, Thomass, UcieX

Post Napisane: 2010-05-11, 23:01 Upload: 0.00 MB

Nadi napisał(a):
Poza tym najlepsza była rozmowa przez telefon z nawalonym Dradorem, który na dzień dobry rzucił Gdzie wy ku.wa jesteście a reszta rozmowy w podobnym klimacie xD

rotfl

z Uciexem też tak gadałem więc nie jesteś wyjątkiem xD no ale wybacz jak coś :oops:

btw.

ahahhahaha w ogóle wixy narobiłem xD Sto lat rzondziło rulezem i ogólnie było śmiesznie, ale nie myślcie sobie, że aż taki zły jestem, spirytus robi swoje :( a ja jeszcze dzień wcześniej petunia to co tu się dziwić rotfl ogólnie meeting FMF do powtórki na jakimś evencie, to na bank ! :P

Post Napisane: 2010-05-11, 23:25 Upload: 0.00 MB

Cytuj:
To spojrzenie na niego, znowu odrzut do tyłu i na głos "O Kuuuurwa!".
Razem już poczekaliśmy na Rafała. Już nie będę opisywał akcji ze "Sto Lat", ale brecht był nieziemski.

Do tej pory jak sobie te sytuacje przypomne to wywracam sie ze smiechu rotfl rotfl

ps.
"spiewaj!!!!! stooooo lat stoooo lat!!!!!!!!!!!"

rotfl rotfl rotfl

Post Napisane: 2010-06-07, 11:40 Upload: 0.00 MB

no pamiętam jak zadzwonił do mnie i drze morde sto lat ;D, początkowo nie wiezdiałem o co chodzi, ale po chwili pomyślałem - o qrwa, ale napierd*** xD Ogólnie Drador wtedy to była jedna wielka chodząca amfa xD

Post Napisane: 2010-06-07, 17:19 Upload: 0.00 MB

ale ucieX jaki opalony :roll: przy tobie jak młynarz kazdy wyglada xD

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek

POMOZ POTRZEBUJACYM LUDZIOM!

Autor postu: Szeryf otrzymał podziękowanie : UcieX

Post Napisane: 2010-06-07, 20:22 Upload: 0.00 MB

Szeryf napisał(a):
ale ucieX jaki opalony :roll: przy tobie jak młynarz kazdy wyglada xD

No przez mojÄ… cerÄ™ czasem mnie solara nazywajÄ… xD

Post Napisane: 2010-06-22, 16:37 Upload: 0.00 MB

spoko, ja tez sie pojawie i bede na pewno!

Post Napisane: 2010-06-28, 01:16 Upload: 0.00 MB

UcieX za często na solarke chodzisz xD
Skocz do: