Kamil napisał(a):Jego album to juz jest pomylka totalna. Nie podoba mi sie. Zajmij sie Andre popem ;P
ojj tu sie nie moge zgodzic, ni hooja! :< "Future Memories" to swietny album z takimi dwoma historiami... pierwsza bardziej trance... ale druga, to byl dla mnie szok... sama ambient wlasciwie

nigdy jakos go nie szanowalem, ale to co teraz zrobil to calego mnie przeroslo i moje oczekiwania. Jak dla mnie album roku z gatunku trance a nawet ambient. A utwĂłr "A New Day" mluce od paru miesiecy i nigdy mi sie nie znudzi, idealnie wkomponowane liryka w moja sytuacje.
Kamil napisał(a):Wiec nie ma dla Ciebie miejsca na tej liscie Tijs.
hehe, szczerze liczylem ze ktos o nim wspomni bo w duzej mierze mnie do tego tematu zmotywowal ;D a ze lubie czasem posluchac Club Life to tu go nie zamiescilem, ale w audycji to dzis sluchalem zrobil taka hale!

raz ze komerche zagral, potem druga znana eskowa nute w jakims remixie to przejscia robil takie, ze w polowie glĂłwnego motywu (melodii) robil pzrejscia :O przegiecie :D tego to w sumie sie po nim spodziewalem... no moze troche ;) ale nie tak az tak dobitnie jak to dzis mi pokazal :D