Szeryf napisał(a):zajebiscie ujete :) masz wielka latwosc formulowania swoich mysli i dodawania do nich szczypty cynizmu, uwielbiam czytac twoje posty

[quote=OFFTOPIC"]
Dzieki za mile slowo. Zawsze cieszy kiedy moj cyniczny humor znajduje uznanie w czyichs oczach... To nastepstwo wielu wybitnych, zyciowych niepowodzen, zlych wyborow i ogolnego zniechecenia. Lata praktyki daly taki oto efekt. Masz pomysl jak teraz na tym zarobic?
[/quote]
:help:
Cytuj:
mnie sie nigdy nie podobal ten teleturniej, strasznie go nie lubilem
Mnie tez sie nie podobal. Nie jestem pewien, ale chyba nadawali to w niedziele bo zawsze dopadala mnie mysl, ze za chwile znowu do szkoly...no i ta dolujaca muzyczka :| Mimo wszystko nie moge mu wiele zarzucic patrzac z perspektywy dzisiejszej ramowki.
"Miliard w rozumie" byl zdecydowanie ciekawszy. Czulem sie jak gosc, znajac odpowiedz na jakiekolwiek pytanie. Pamietam ze wygrany zostawal i walczyl w kolejnym odcinku, az pewnego razu pojawil sie niewinnie wygladajacy pan w srednim wieku i kasowal wszystkich przez kilkanascie tygodni az...producenci zmienili regulamin i ograniczyli mozliwa ilosc zwyciestw. Nie rozumiem tej decyzji.