Register

Please register to see whole board

Post Napisane: 2008-09-08, 14:44 Upload: 0.00 MB

Cytuj:
tak mnie to interesuje jak snieg w lecie

mowi sie zeszloroczny snieg :P

Cytuj:
i w tym momencie go obrazasz a wyraznie w regulaminie jest napisane ze nie wolno
tego robic - warn

z tego co wiem Polska to kraj wolny i mozna wyrazac tu wszelakie opinie na dany temat. rowniez w sposob zartobliwy, szkoda, ze nie wzieli pod uwage tego, ze Ty poczucia humoru nie masz. ale tak trzymaj, moze w Polsce dyktatury nie wprowadzisz, ale na forum kto wie, kto wie. ;)

Cytuj:
i to ma byc przywitanie nowego usera Panowie AMBITNI !
zal... ze jestescie na tym forum ........

ale, ze co ?! ze jak nowy user, to trzeba wejsc i lizac tylek nawet jesli bylby to temat o ambitnym DJremo albo kalwi&remi ?! wez Ty sie zastanow, bo jak nieraz cos palniesz, to pomaranczowi powinni sie wstydzic za Ciebie.
Ostatnio edytowano 2008-09-28, 15:37 przez Nynka, łącznie edytowano 1 raz

/O grzechach daj zapomniec, to przez to zlo w miastach/

Post Napisane: 2008-09-08, 14:48 Upload: 0.00 MB

az nieraz nie wiem co powiedziec, jaka ja mam rozgadana kobiete :*
Ostatnio edytowano 2008-09-25, 00:56 przez sutek, łącznie edytowano 1 raz

Post Napisane: 2008-09-08, 14:50 Upload: 0.00 MB

tez Cie kocham. :*
Ostatnio edytowano 2008-09-28, 15:37 przez Nynka, łącznie edytowano 1 raz

Post Napisane: 2008-09-08, 19:29 Upload: 0.00 MB

_xyz napisał(a):
to ze ty sluchasz ambitnych polskich producentow co juz nie raz mowiles nie znaczy ze wszyscy jestesmy tak slabo rozwinieci muzycznie jak ty...

ale pieprzysz glupoty chcesz sie odegrac za cos a nie wiesz nawet jak
to ze znam polskich producentow nie oznacza ze sie musze nimi zachwycac
ale sie ciesze bo niektorzy sa naprawde wporzadku .... choc nie robia muzyki
takiej jak tobie sie podobal

ostatecznie Drador nie ma zadnego warna i nie ma sprawy

sospecial napisał(a):
z tego co wiem Polska to kraj wolny i mozna wyrazac tu wszelakie opinie na dany temat. rowniez w sposob zartobliwy, szkoda, ze nie wzieli pod uwage tego, ze Ty poczucia humoru nie masz. ale tak trzymaj, moze w Polsce dyktatury nie wprowadzisz, ale na forum kto wie, kto wie

nie wprowadze :) robcie co chcecie mozecie tu nawet srac po sobie wisi mi to
jak nie reaguja na to inni ja tez juz nie bede :)
_xyz napisał(a):
odkad dostales Jr. to Ci sie w dupie przewraca i nie tylko ja to zauwazylem, ktos mi to uswiadomil...

komu sie posralo to sie posralo w dupie mam tego jr admina prosze krzyska
juz nie wiem od kiedy zeby mi go zdjal
ja tez wiem co inni o TObie mowia tez bys sie zdziwil co o Tobie sadza

mam nadzieje ze K mi wezmie tego jr w koncu najlepiej wszystkie te rangi
bo mam je w dupie

takze spoko luz kozak sie juz nie dopieprzy do niczego :wink:

[mod]a mam juz to wszystko w dupie ... zawsze chcialem zeby tu byl lad i porzadek
niestety jest tu spora banda kurwiarzy i debili ktorzy chuja nie rozumieja a pokazuja
na sile jacy sa zajebisci i wszystko wiedza ... kurwa jakby nie sentyment do paru ludzi z tego forum to bym poszedl w chuj tak jak sporo osob to zrobilo juz ....
nie mam zamiaru sie z tym uzerac bo i tak kurwy po mnie jada
zamknalem sb za chujostwa --- mnie jebali -- teraz tez jest zle
niech feeldii bedzie nawet pedalem i gra na cymbalkach chuj z tym
wolno mu ... a te kurwy nie musza go tak witac od razu czym chca kogos tu
przyciagnac swoim pierdoleniem to sie wymiotowac chce a nei zostawac tu
pi***ole to z gory na dol juz
wezcie mi te wszystkie rangi w chuj nie chce ich widziec
nara[/mod]
Ostatnio edytowano 2008-09-28, 14:10 przez Kozak, łącznie edytowano 1 raz

Post Napisane: 2008-09-08, 19:59 Upload: 0.00 MB

Kozak napisał(a):
_xyz napisal/a
to ze ty sluchasz ambitnych polskich producentow co juz nie raz mowiles nie znaczy ze wszyscy jestesmy tak slabo rozwinieci muzycznie jak ty...

ale pieprzysz glupoty chcesz sie odegrac za cos a nie wiesz nawet jak
to ze znam polskich producentow nie oznacza ze sie musze nimi zachwycac
ale sie ciesze bo niektorzy sa naprawde wporzadku .... choc nie robia muzyki
takiej jak tobie sie podobal

Nie odgrywam sie na ludziach ktorzy nie potrafia napisac nic konkretnego oprocz srania sie regulaminem ktorego i tak wszyscy maja w dupie, a to ze prawie nikt nie wyraza negatywnych opinii na niektore tematy to tylko i wylacznie przez grzecznosc do tego forum.
A to ze znasz tych fascynujacych polaczkow ktorzy klepia szajs zeby klepac i nie maja za grosz talentow to juz inna beczka, nie wiem tylko czy mam sie smiac czy plakac z tych twoich znajomosci bo jesli myslisz ze jestes fajny znajac jakiegos d"dance" maniaka no to wyprowadze Cie z bledu...

Kozak napisał(a):
ja tez wiem co inni o TObie mowia tez bys sie zdziwil co o Tobie sadza

Twoj problem polega ze ty wiesz, ja tez wiem co na mnie mowia ale juz ty nie wiesz co mowia o tobie i jaka straszna lama sie stales odkad zaczales "lizac" dupe bo inaczej sie tego nazwac Zaczelo sie oczywiscie od pomocy Krzyskowi, osobiscie lubie goscia bo ma jaja i nie mam nic przeciwko pomaganiu mu na forum bo samemu jest ciezko - pokaz mi goscia ktory przeczysci forum tak jak ty to robiles...nie mam nic do twojej pracy ale lewatywy nie cierpie bo od tamtej chwili sie zaczely twoje szalenstwa.

Pamietam Cie z poczatku jak byles szarakiem zwyklym jak inni juz odkad miales moderatora dziwne rzeczy sie z toba dzialy bo zwalales sie o pierdoly nie zapomne zreszta tego do konca zycia jak powiedzialem komus wprost ze jego upload jest malo ambitny (uzywajac innych slow) a ty wielki obronca ucisnionych chciales pokazac jaki jestes "kozak" i wlepiles mi warna /o\

"ura bura szef podwora"

Kozak napisał(a):
takze spoko luz kozak sie juz nie dopieprzy do niczego :wink:

Zwisa mi to twoje doczepianie sie o wszystko zreszta nie tylko ja to olewam, jak jestes taki prawy i lubisz porzadek idz na kraweznika, tam sie wykazesz moze twoje miasto bedzie wtedy bezpieczniejsze zbawco forumowy.

~czill !

Post Napisane: 2008-09-08, 20:07 Upload: 0.00 MB

ja chcialem tylko przypomniec, ze temat jest o czyms calkiem innym ;) zalozcie sobie temat typu smutki i zale, i tam piszcie cos na swoj temat. ktos moze chciec dowiedziec sie czegos o panu FeelDii, a tak naprawde przeczyta tylko to co macie sobie do wytykania ;)

Post Napisane: 2008-09-08, 20:14 Upload: 0.00 MB

_xyz napisał(a):
Nie odgrywam sie na ludziach ktorzy nie potrafia napisac nic konkretnego oprocz srania sie regulaminem ktorego i tak wszyscy maja w dupie

wiem szkoda ze tak pozno zdalem sobie z tego sprawe
K powinien dawno wyj***** ten regulamin bo w dupe sobie mozna go wsadzic
szkoda ze nie jest z papieru bym sie nim podetarl chetnie !!
_xyz napisał(a):
A to ze znasz tych fascynujacych polaczkow ktorzy klepia szajs zeby klepac i nie maja za grosz talentow to juz inna beczka, nie wiem tylko czy mam sie smiac czy plakac z tych twoich znajomosci bo jesli myslisz ze jestes fajny znajac jakiegos d"dance" maniaka no to wyprowadze Cie z bledu...

uwierz ze nie kazdy slucha takiej muzyki jak Ty innym sie podoba to co oni robia
a to ze TObie nie to trudno ... debilna wypowiedz "nie maja talentu" komus moze
sie nie podobac muzyka Chopina i tez napisze ze nie mial talentu ;/ ja p*******

_xyz napisał(a):
Twoj problem polega ze ty wiesz, ja tez wiem co na mnie mowia ale juz ty nie wiesz co mowia o tobie

bo tak jest jak jest sie kurwa i sie nie powie komus czegos w prost
tu uklon w kierunku Pani sospecial ktora umiala wyrazic to co sie nie podoba jej w moim
zachowaniu nie raz mi dogryzala ale to wszystko bylo na poziomie ....... chyba ze sie myle i poza forum mnie nazywala k******
_xyz napisał(a):
lama sie stales odkad zaczales "lizac" dupe bo inaczej sie tego nazwac Zaczelo sie oczywiscie od pomocy Krzyskowi, osobiscie lubie goscia bo ma jaja i nie mam nic przeciwko pomaganiu mu na forum bo samemu jest ciezko - pokaz mi goscia ktory przeczysci forum tak jak ty to robiles...nie mam nic do twojej pracy ale lewatywy nie cierpie bo od tamtej chwili sie zaczely twoje szalenstwa.

co w tym zlego ze posprzatalem forum burdel byl to posprzatalem
wisza mi te rangi a tylko tobie sie wydaje ze jest inaczej
_xyz napisał(a):
Zwisa mi to twoje doczepianie sie o wszystko zreszta nie tylko ja to olewam, jak jestes taki prawy i lubisz porzadek idz na kraweznika, tam sie wykazesz moze twoje miasto bedzie wtedy bezpieczniejsze zbawco forumowy.

Cytuj:

zwroc uwage ze zawsze cale gowno co tu smieerdzi na forum kreci sie wokol
ciebie tego nie widzisz !! nigdy nie bylo problemow z Nadi ... s8nem, om3ga .....

ale xyz zawsze jest na pierwszym miejscu !!
Ostatnio edytowano 2008-09-28, 14:11 przez Kozak, łącznie edytowano 1 raz

Post Napisane: 2008-09-08, 20:19 Upload: 0.00 MB

kontra napisał(a):
ktos moze chciec dowiedziec sie czegos o panu FeelDii

KTO?! nazwiska?!

ja tylko cicho popatrze jak sobie skaczecie do gardel...

Post Napisane: 2008-09-08, 20:22 Upload: 0.00 MB

Wi3r2@_cY napisał(a):
KTO?! nazwiska?!

nie mam pojecia jakie osoby jeszcze tego tematu nie czytaly ;)

Wi3r2@_cY napisał(a):
ja tylko cicho popatrze jak sobie skaczecie do gardel...

pozabijajcie sie w pizdu xD

Post Napisane: 2008-09-08, 21:43 Upload: 0.00 MB

dla odmiany podpisuje sie pod postami Kozaka (jak zawsze zreszta) rekoma i nogami i gadajcie sobie co chcecie ale punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia i to nie jest fajne jak ktos o niewyrobionym jeszcze guscie przychodzi na forum a wszyscy sie z niego smieja ze slucha pakito. bez obrazy ale dla mnie pakito i nie wiem powiedzmy dla przykladu corsten to nie jest jakas wielka przepasc. ale to kwestia gustu! dla mnie porownywanie corstena do pakito to jak porownywanie ich troje do boysow - niby ich troje o klase lepsze ale to tez jest tandeta! i co? i to moje zdanie i nikt mnie nie przekona do jego zmiany bo mnie razi po uszach ta trancowa schematycznosc w ktorej zawsze wiadomo co sie zaraz okaze i ten wokal ktory zaraz mnie uspi (oczywiscie sa perelki jak w kazdej muzyce!)!!!! to nie jest ten sam trance ktory mnie porywal pare lat temu jako dzis juz zwany classic trance! oczywiscie uwielbiam sobie sluchac Orkidei czy Sashy ale tych nowych trendow juz nie jestem w stanie zdzierzyc od dluzszego czasu na szczescie znalazlem cos dla siebie w muzyce elektronicznej co sie zwie techno oraz detroit techno i tam czuje sie zaspokojony tym co serwuja. wszystko ejst kwestia gustu a my jestesmy od tego by pomagac rozwijac zainteresowania a nie wysmiewac!

a co do paffa to pamietam jak mial 14-15 lat iwysylal wszyskti mte swoje dema - pamietam tez jego utwor 'to eternity' ktory byl tak totalnie kompletnym gniotem ze nie mam pojecia jak on mogl sie z ewstydu nie spalic wysylajac cos takiego ludziom! no ale to byl 2005 rok wiec spoko!
niemniej nie rozumiem skad tyle zarzutow o hipokryzje na tym forum. na sb przeklinamy po 23 to tez jest zle? chcecie aby przestrzegac regulamin totalnie rygorystycznie bez cienia luzu? tego chcecie? ocipieliscie?

Post Napisane: 2008-09-08, 21:52 Upload: 0.00 MB

Szeryf napisał(a):
chcecie aby przestrzegac regulamin totalnie rygorystycznie bez cienia luzu?

Kozak tego chce. my nie. ;)
wiadomo, ze co jak co, ale pewnych zasad trzeba przestrzegac tutaj, ale bez przesady. kto bedzie siedzial na forum na ktorym panuje dyktatura i tylko jeden ma racje (i on uwaza, ze jego racja jest jak najbardziej prawdziwa i jedyna). ? no. NIKT .

no bo sorry np. Kamil napisal w sposob zartobliwy historie o FeelDii, a Kozak zaraz podpial to pod obrazanie. rownie dobrze wszystkie posty moze podpiac pod lamanie regulaminu. na sile doszukiwanie sie 'bledow' jest wku*wiajace.

nol ofens.
Ostatnio edytowano 2008-09-28, 15:39 przez Nynka, łącznie edytowano 1 raz

Post Napisane: 2008-09-14, 20:09 Upload: 0.00 MB

Kozak, Dokoncze rozmowe z toba kilkoma zdaniami. Nie podoba Ci sie moja osoba? mogles wywalic Uciex'a trzeba bylo sie pozbyc mnie.

Kozak napisał(a):
zwroc uwage ze zawsze cale gowno co tu smieerdzi na forum kreci sie wokol
ciebie tego nie widzisz !! nigdy nie bylo problemow z Nadi ... s8nem, om3ga .....

Bo oni leja na twoje dyktatury na tym forum. Ja jestem czlowiekiem prawdomownym nie obrabiam nikomu dupy po cichu ew. pozniej mowie mu to wprost, jak by tak kazdy z tych ktorych wymieniles chcial Ci napisac cos od serca to bys sie rzucil na line bo twoja psycha juz na tym etapie rozmowy nie wytrzymuje.

Kozak napisał(a):
uwierz ze nie kazdy slucha takiej muzyki jak Ty innym sie podoba to co oni robia
a to ze TObie nie to trudno ... debilna wypowiedz "nie maja talentu" komus moze
sie nie podobac muzyka Chopina i tez napisze ze nie mial talentu ;/ ja p*******

Porownujesz dwa rozne gatunki? To tak jak bys porownywal Audi TT z Fiatem Cinquecento, auto sportowe z pudeleczkiem na kolkach? Jestes naprawde "Kozak" stoimy przy muzyce ogolem nazywanej elektroniczna. Ja nadal uwazam ze nie maja talentu w tym "genre" ktore robia a ze ty ich sluchasz to twoja sprawa, szczerze "wspolczujemy" grupowo, wiesz ja mowie prosto w ryj a nie obrabiam dupsko po cichu.

Kozak napisał(a):
K powinien dawno wyj***** ten regulamin bo w dupe sobie mozna go wsadzic
szkoda ze nie jest z papieru bym sie nim podetarl chetnie !!

Regulamin jest w porzadku, tylko interpretacja jego w twojej wersji jest nie taka. Chcesz sie podetrzec? wydrukuje Ci i bedziesz sie mogl podcierac dopoki Cie dupa od kartki nie rozboli.

Szeryf napisał(a):
chcecie aby przestrzegac regulamin totalnie rygorystycznie bez cienia luzu? tego chcecie? ocipieliscie?

Tutaj tylko jeden probuje tak robic, sospecial pieknie to napisala.

Amen.
Ostatnio edytowano 2008-09-28, 15:42 przez feife, łącznie edytowano 1 raz

Post Napisane: 2008-09-20, 17:46 Upload: 0.00 MB

wbije na gg do Adriana bo tu szkoda to wyjasniac
nie bede zamykal tematu bo to nie komuna
Ostatnio edytowano 2008-09-23, 21:30 przez Kozak, łącznie edytowano 1 raz

Post Napisane: 2008-10-04, 00:54 Upload: 0.00 MB

z tematu o jakims "producentcie" zrobila sie dyskusja na temat regulaminu zawsze mnie ciekawilo jak ludzie zmieniaja temat taka glupotka zrobila "dyskusje" na temat kto jest jude a kto lepszy
uwazam ze lekko kozak przesadziles z tym warnem bylo to nie potrzebne bo tylko doprowadzilo do durnej dyskusji przez co robi sie anarchia na forum i administracja sie kloci z userami i bedzie taka sytuacja jak z legia gdzie niby kiedys mieli tych swoich kibicow poklocili sie z nimi i chodzi na mecze pare osob

Pozdrawiam ten Lepszy
Gelevera aka Gulu,Eamane,Suafek

Post Napisane: 2008-10-04, 13:05 Upload: 0.00 MB

Mysle ze zbedne posty mozna wywalic albo po prostu nie zwracac na nie uwagi. Wyjasnilismy juz sobie cala sytuacje via GG wszystko jest na neutralnej drodze i jeden nie ma zalu do drugiego wiec nie ma co rozkopywac tego wszystkiego od nowa :)
Skocz do: