Register

Please register to see whole board

Post Napisane: 2008-08-23, 02:39 Upload: 0.00 MB

Obrazek

FeelDii - Adrian Kaczynski, urodzony w roku 1994 w Ostrolece. Producent muzyczny, remixer a takze dj. Od zawsze interesowal sie muzyka, w szczegolnosci klubowa. W roku 2006 zaczyna tworzyc pierwsze utwory. Jak kazdemu na poczatku, nie wychodzilo Adrianowi najlepiej. Jednak z kazdym dniem odkrywal on kolejne tajniki...
W pewnym momencie zdal sobie sprawe ze hobby to przerodzilo sie w pasje... Sprawilo to jeszcze wieksza chec do tworzenia ktora stale rosnie
Po jakims czasie FeelDii poznal wielu innych producentow oraz DJ podzielajacych jego pasje.
W sierpniu 2007 roku Adrian poznaje Konrada (Dj Kez/No Rail) rowniez pochodzacego z Ostroleki. Zauwazyli ze dziela razem te sama pasje. Po wymianie doswiadczen przychodzi pomysl stworzenia wlasnej formacji. Poczatkowo jako FeelDii & Kez tworza mocno komercyjny utwor "Kiss Me" ktory natychmiast doskonale wpasowal sie w gusta sluchaczy. Po kilku miesiacach wspolpracy tworza zupelnie inny projekt - Hot Choice - i to wlasnie pod ta nazwa pragna spelnic swoj cel: mocno i na wieksza skale namieszac w muzyce klubowej. Duet Hot Choice od 2008 roku wspolpracuje z wytwornia Clubattack (Toni Selini, Club Revolt, Jason McKnight, Big Daddi i inni). Co z tego wyniknie? Przekonamy sie juz niebawem
W miedzyczasie Adrian tworzy wlasne produkcje oraz remixy, a takze wspolprodukcje, i wystepuje za konsola.

Produkcje:

FeelDii & Kez - Kiss Me (extended)

FeelDii - Love Sensation

FeelDii - Come On Baby (Extended)

FeelDii - Don't Stop

www.feeldii.com

www.myspace.com/feeldii

Post Napisane: 2008-08-23, 18:55 Upload: 0.00 MB

Jo kolejne gowno wyplywa na powierzchnie. Kocham te dzwieki z Pakito mmm!

michal napisał(a):
Poczatkowo jako FeelDii & Kez tworza mocno komercyjny utwor "Kiss Me" ktory natychmiast doskonale wpasowal sie w gusta sluchaczy.

Ale to slodko brzmi xD tak juz kocham tego producenta \o/ szkoda tylko ze jest taki malo ambitny...nie umie? nie robi!
Pzdr.

Post Napisane: 2008-08-24, 22:50 Upload: 0.00 MB

ogolnie to juz po jego ksywie wiedzialem ze to jakas komercha bedzie :/
ale coz zrobic jak chce zarobic to komercha w sam raz na takie rzeczy. :/

Post Napisane: 2008-08-24, 22:56 Upload: 0.00 MB

... i to nazwisko....

Post Napisane: 2008-08-24, 23:59 Upload: 0.00 MB

michal napisał(a):
FeelDii - Adrian Kaczynski

ojciec Lech matka Jaroslawa xD

Post Napisane: 2008-08-25, 15:16 Upload: 0.00 MB

on nie ma rodzicow bo mieszkal kiedys w amazknskich lasach rownikowych i wychowywal sie z malpami itp zwierzetami i mieli tam radio i czesto swoje audycje grali Kalwix & Remix i postanowil byc taki jak oni bo skoro im sie udalo wybic z buszu to czemu nie jemu... xD
tak powstal FeelDii & kez xD
buehehehe xD rotfl

Post Napisane: 2008-08-28, 12:26 Upload: 0.00 MB

kurw. wedlug tego co pisze na jego myspace, koles tworzy "Muzyka elektroniczna / Disco House / Techno". ja sie chyba rozplacze :cry:

Post Napisane: 2008-08-29, 17:43 Upload: 0.00 MB

ogolne to mi tu pachnie jakimis zabawami analnymi :/
jak mozna miec w ogole ksywe FeelDi ;/ pedalsko w uj :?
przesluchalem to "Kiss Me"...
myslalem ze sie wyrzygam na monitor :/
reszta utworow tez podchodzaca pod Polski rynek muzyczny :/
Co to k**** za kraj ja pier... ze takie bez talencia promuja sie tutaj :?
FUCK !

Post Napisane: 2008-08-29, 20:02 Upload: 0.00 MB

Apelujemy wiec ! Dajcie mi moderatora w tym dziale xD i mozliwosc banowania takich oslow a bedzie nam sie zylo lepiej xD

Post Napisane: 2008-08-29, 21:12 Upload: 0.00 MB

Drador napisał(a):
Polski rynek muzyczny :/

i Ty to kurwa nazywasz rynkiem muzycznym? xD

Post Napisane: 2008-09-01, 11:01 Upload: 0.00 MB

kontra napisał(a):
i Ty to k**** nazywasz rynkiem muzycznym? xD

no niestety taka jest bolesna prawda xD

Post Napisane: 2008-09-01, 12:54 Upload: 0.00 MB

Drador napisał(a):
no niestety taka jest bolesna prawda xD

boli, bardzo boli.

Post Napisane: 2008-09-01, 15:13 Upload: 0.00 MB

Jesli wy oczekujecie ze koles ktory ma 14 lat bedzie tworzyl ambitniejsza muzyke no to "pozdrawiam". To jest niestety Polska.. Mlodemu zapewne chodzi oto gdy powie jakims napalonym gimnazjalistka ze jest "DJ'em / Producentem" to kazda bedzie miala mokro w gaciach i kazda glupia na niego poleci.. :]

Post Napisane: 2008-09-01, 16:33 Upload: 0.00 MB

Radek napisał(a):
Jesli wy oczekujecie ze koles ktory ma 14 lat bedzie tworzyl ambitniejsza muzyke no to "pozdrawiam".

a co wiek ma do tego zeby robil ambitniejsza muzyke :>
gdyby takowej sluchal napewno by sie staral tworzyc taka a nie jakis chlam.

Radek napisał(a):
Mlodemu zapewne chodzi oto gdy powie jakims napalonym gimnazjalistka ze jest "DJ'em / Producentem" to kazda bedzie miala mokro w gaciach i kazda glupia na niego poleci..

+1 :)
takie rozwiazanie tez wchodzi w gre. :]

Post Napisane: 2008-09-02, 18:26 Upload: 0.00 MB

Radek napisał(a):
Jesli wy oczekujecie ze koles ktory ma 14 lat bedzie tworzyl ambitniejsza muzyke no to "pozdrawiam".

Kocham to jak czytam wypowiedz i wiem ze moge komus dosrac tak zeby sie zastanowil nad tym co pisze i nad wielkoscia swojej wiedzy.

Zapoznaj sie z takim polskim producentem ktory tworzy pod aliasem P.A.F.F. w wieku 15 lat zrobil kawalek ktory pobil wszystkich na kolana...teraz ma chyba 18? Mniejsza z tym...ale nie robi nudnego gowna jak wiekszosc.

Post Napisane: 2008-09-02, 18:46 Upload: 0.00 MB

_xyz napisał(a):
pod aliasem P.A.F.F. w wieku 15 lat zrobil kawalek ktory pobil wszystkich na kolana

P.A.F.F. - There Is No Spoon (Original Mix) :)

Post Napisane: 2008-09-02, 19:07 Upload: 0.00 MB

_xyz napisał(a):
nad wielkoscia swojej wiedzy

Zgadza sie, nie mam zbytnio WIELKIEJ wiedzy na temat muzyki.

Jesli chodzi o tego P.A.F.F to ok zgodze sie z Toba bo przeciez sa wyjatki. Przesluchalem kawalek i faktycznie musze przyznac ze jesli naprawde zrobil to majac 15 lat to OK. (Swoja droga masz pewnosc ze zrobilo to SAM? a nie np. kupil od innego producenta? (tak, tak.. za bardzo sie czepiam)).
Nie napisalem rowniez NIGDZIE ze KA??DA mloda osoba tworzy od razu syf, sa wyjatki (jak podales wyzej). :]

Ja nie mam zamiaru sluchac kogos kto wyda jedna naprawde dobra nute, bedzie oklaskiwany na hit itd. a gdy wyda potem swoje nastepne kawalki beda to max kaszany.. Mam paru artystow ktorych bede sie trzymal i niech tak zostanie, ale zapewne przyjdzie zaraz jakis "abc" i mi dosra, ze gowno wiem itd. Forum z tego co mi wiadomo jest od tego by wypowiedziec swoja opinie.. a ze mam taka a nie inna to nikt mi tego przeciez nie zabroni. :]

Pozdrawiam - Radek.

Post Napisane: 2008-09-02, 20:10 Upload: 0.00 MB

Radek napisał(a):
Ja nie mam zamiaru sluchac kogos kto wyda jedna naprawde dobra nute

P.A.F.F. - [From King To Finch_Shabby #01] Form King to Finch
P.A.F.F. - [From King To Finch_Shabby #02] Shabby
P.A.F.F. - [From King To Finch_Shabby #03] Form King to Finch (2nd Mix)

tak dla przykladu :P

Post Napisane: 2008-09-02, 20:16 Upload: 0.00 MB

Radek napisał(a):
Jesli chodzi o tego P.A.F.F to ok zgodze sie z Toba bo przeciez sa wyjatki. Przesluchalem kawalek i faktycznie musze przyznac ze jesli naprawde zrobil to majac 15 lat to OK. (Swoja droga masz pewnosc ze zrobilo to SAM? a nie np. kupil od innego producenta? (tak, tak.. za bardzo sie czepiam)).

Jesli by tak bylo to niestety po pierwsze:
- W kraju bylby spalony bo chcac czy nie wydalo by sie predzej czy pozniej...
- Musialby kupic cala reszte swoich produkcji, jak myslisz oplacal by mu sie taki interes?

Radek napisał(a):

To biada Ci dobry czlowieku. Nawet nie masz pojecia ilu artystow bo dla mnie oni sa nimi do tej pory wydalo tylko 1 kawalek i to kilka ladnych lat temu i do tej pory sluch o nich zaginal.
Przytocze tu przyklad ktory przytoczyl tribart bo tez ubostwiam ten kawalek: Ridgewalkers - Find. Samo mowi za siebie na dowod ze tylko jedna produkcja od tego producenta:
http://www.discogs.com/artist/Ridgewalkers

Radek napisał(a):
Mam paru artystow ktorych bede sie trzymal i niech tak zostanie, ale zapewne przyjdzie zaraz jakis "abc" i mi dosra, ze gowno wiem itd. Forum z tego co mi wiadomo jest od tego by wypowiedziec swoja opinie.. a ze mam taka a nie inna to nikt mi tego przeciez nie zabroni. :]

Jo. Ja nie mam zamiaru nikomu "dosrywac" tylko wyprowadzam Cie z bledu to raz a dwa jak masz napisac glupote to nie pisz? Nie zabraniam Ci sie wypowiadac i nie jakis "abc" bo to ze mam nowe konto o niczym nie swiadczy.

Pozdrawiam Cie Radku rowniez.

Post Napisane: 2008-09-02, 21:35 Upload: 0.00 MB

Radek napisał(a):
Nie napisalem rowniez NIGDZIE ze KA??DA mloda osoba tworzy od razu syf, sa wyjatki (jak podales wyzej). :]

Jestes na forum dosc krotko, ale gdybys byl dluzej to na pewno zauwazylbys, ze Paff zaczynal nawet na naszym forum :hyhy:

_xyz widze, ze nadawalbys sie na dziennikarza do jakiegos szmatlawca - nie ma to jak wyciagnac z kontekstu fragment wypowiedzi i pozniej na podstawie tego komus dopieprzac.
Chodzi mi o to:
Cytuj:
Radek napisał(a):

To biada Ci dobry czlowieku. Nawet nie masz pojecia ilu artystow bo dla mnie oni sa nimi do tej pory wydalo tylko 1 kawalek i to kilka ladnych lat temu i do tej pory sluch o nich zaginal.
Przytocze tu przyklad ktory przytoczyl tribart bo tez ubostwiam ten kawalek: Ridgewalkers - Find. Samo mowi za siebie na dowod ze tylko jedna produkcja od tego producenta:
http://www.discogs.com/artist/Ridgewalkers

Dlaczego nie dociagnales cytatu do tego co bylo w tym fragmencie najwazniejsze?
Cytuj:
Ja nie mam zamiaru sluchac kogos kto wyda jedna naprawde dobra nute, bedzie oklaskiwany na hit itd. a gdy wyda potem swoje nastepne kawalki beda to max kaszany..

W takim wypadku wiec Ridgewalkers sie nie kwalifikuje :>

Post Napisane: 2008-09-04, 19:31 Upload: 0.00 MB

Kr2y$_eQ napisał(a):
_xyz widze, ze nadawalbys sie na dziennikarza do jakiegos szmatlawca - nie ma to jak wyciagnac z kontekstu fragment wypowiedzi i pozniej na podstawie tego komus dopieprzac.
Chodzi mi o to:

Dziekuje xD
Ostatnio edytowano 1970-01-01, 02:00 przez Gość, łącznie edytowano 1 raz

Post Napisane: 2008-09-07, 11:13 Upload: 0.00 MB

Drador napisał(a):
on nie ma rodzicow bo mieszkal kiedys w amazknskich lasach rownikowych i wychowywal sie z malpami itp zwierzetami i mieli tam radio i czesto swoje audycje grali Kalwix & Remix i postanowil byc taki jak oni bo skoro im sie udalo wybic z buszu to czemu nie jemu... xD
tak powstal FeelDii & kez xD
buehehehe xD rotfl

i w tym momencie go obrazasz a wyraznie w regulaminie jest napisane ze nie wolno
tego robic - warn !! a niech tylko ktos ci go sprobuje zdjac !!
[K]r2y$_eQ napisał(a):
... i to nazwisko....

fakt nazwisko ciekawe ;p ale nazwiska sobie sami nie wybieramy
heh wsumie wybieramy bo zmienic sobie mozna;p
Cytuj:
ogolne to mi tu pachnie jakimis zabawami analnymi :/
jak mozna miec w ogole ksywe FeelDi ;/ pedalsko w uj :?
przesluchalem to "Kiss Me"...
myslalem ze sie wyrzygam na monitor :/
reszta utworow tez podchodzaca pod Polski rynek muzyczny :/
Co to k**** za kraj ja pier... ze takie bez talencia promuja sie tutaj :?
FUCK !

a ja nie bede pisal czym mi tu pachnie ....... albo napisze G?UPOTÄ? !!
Radek napisał(a):
Mlodemu zapewne chodzi oto gdy powie jakims napalonym gimnazjalistka ze jest "DJ'em / Producentem" to kazda bedzie miala mokro w gaciach i kazda glupia na niego poleci

LOL czy mi sie wydaje czy masz na mysli pana ozy hahhahahah
_xyz napisał(a):
Kocham to jak czytam wypowiedz i wiem ze moge komus dosrac tak zeby sie zastanowil nad tym co pisze i nad wielkoscia swojej wiedzy.

a mialo Cie tu nie byc ,,, sam prosiles o to zeby konto usunac
[K]r2y$_eQ napisał(a):

to prawda dlatego ja cytuje cale wypowiedzi !

i to ma byc przywitanie nowego usera Panowie AMBITNI !
zal... ze jestescie na tym forum ........
pozdrowienia dla grup "vip" "przyjaciel" gdyby starzy
byli wsrod nas ..... co bylo nie wroci a teraz wy usilnie probujecie tu syf robic
niech sobie tworzy gowno najgorsze wolno mu ! wystarczy sie wypowiedziec
ze wam sie nie podoba itd a nie go obrazac !
chyba zaczne omijac te "luzne" tematy ....

[mod]czasami zaluje ze nie lubie przeklinac[/mod]
Ostatnio edytowano 2008-09-28, 15:44 przez Kozak, łącznie edytowano 1 raz

Post Napisane: 2008-09-08, 07:57 Upload: 0.00 MB

Kozak, To wyrzucaj jak Ci sienie podoba, bez kitu odkad dostales Jr. to Ci sie w dupie przewraca i nie tylko ja to zauwazylem, ktos mi to uswiadomil...
Nowego usera...ktory przyszedl sie zareklamowac bo 1 post nie robi z niego usera, to ze ty sluchasz ambitnych polskich producentow co juz nie raz mowiles nie znaczy ze wszyscy jestesmy tak slabo rozwinieci muzycznie jak ty...

Kozak napisał(a):
_xyz napisal/a

a mialo Cie tu nie byc ,,, sam prosiles o to zeby konto usunac

Co to ma do rzeczy? Nie pasuje Ci tutaj moja osoba to mnie usun, dalej twierdze ze to wylegarnia dzieci jest po ostatnim przypadku 12 letniego gowniarza po ktorym niektorych szlak trafia do tej pory.

Kozak napisał(a):
i to ma byc przywitanie nowego usera Panowie AMBITNI !

(Cytuje calosc zebys sie nie przyczepil) jestem przekonany ze wiekszosc osob ktore sie tu wpisaly jest o wiele bardziej ambitnych niz ten co zalozyl temat, pomimo tego ze nie produkuja bo wiedza ze jak maja robic syf to wola nie robic nic...

Jak jestes taki rygorystyczny to idz na grupy dyskusyjne tam bedziesz w siodmym niebie a nie przy...czepiasz sie wszystkich o wszystko bo Ci wladza w dupie poprzewracala.

Post Napisane: 2008-09-08, 08:05 Upload: 0.00 MB

Kozak napisał(a):
i w tym momencie go obrazasz a wyraznie w regulaminie jest napisane ze nie wolno
tego robic - warn !! a niech tylko ktos ci go sprobuje zdjac !!

tak mnie to interesuje jak snieg w lecie :|

Kozak napisał(a):
a ja nie bede pisal czym mi tu pachnie ....... albo napisze G?UPOTÄ? !!

nie mierz innych swoja miara.

amen.

Post Napisane: 2008-09-08, 14:37 Upload: 0.00 MB

Radek napisał(a):
Jesli wy oczekujecie ze koles ktory ma 14 lat bedzie tworzyl ambitniejsza muzyke no to "pozdrawiam". To jest niestety Polska..

p.a.f.f'a nie podciagne pod to bo i tak zenula, ale evbointha ktory w wieku 17 lat trafil do najlepszego labelu na swiecie, to i owszem.

_xyz, chociaz latwo Cie wytracic z rownowagi i nieraz czepiasz sie szczegolow i rzucasz bluzgami zamiast podjac sie rzeczowej dyskusji to uwazam ze od ostatnich wyczynow pod innymi ksywami, strasznie dojrzales i w koncu Ty utrzymujesz tu wiekszosc dyskusji. +1 dla Ciebie i z niecierpliwoscia czekam az niedlugo przegadasz np. rintha (moje marzenie :oops:)

co do dyskusji... _xyz rzadzi! ;)

sorry za offtop ale jakbym mial napisac cos od siebie to nie podoba mi sie tak jak nakazal Kozak.
Ostatnio edytowano 2008-09-25, 00:56 przez sutek, łącznie edytowano 1 raz
Skocz do: