Post Napisane: 2008-06-08, 23:06 Upload: 0.00 MB

no dzis sie zaczelo. ja stawialem chorwacje na kuponie z francja i hiszpania. ako 5.89
francja i hiszpania graja odpowiednio jutro i pojutrze. polecam te typy

Post Napisane: 2008-06-10, 20:30 Upload: 0.00 MB

Oprocz porazki Polakow jestem ogolnie zadowolony z przebiegu EURO. Wczoraj Holandia rozjechala Wlochow, dzisiaj Hiszpania Rosjanow. Teraz oby tylko Polacy wygrali pozostale mecze i w koncu wyszli z grupy :]

Post Napisane: 2008-06-10, 20:37 Upload: 0.00 MB

mnie francja zawiodla. mialem nadzieje ze benzema sam wygra mecz ale sie zawiodlem :P

dzis mialem stawiac na strzelcow bramki na fabregasa po kursie 4.00 ale sie spoznilem na pks ;( ;( ;( ;(

Post Napisane: 2008-06-10, 20:41 Upload: 0.00 MB

Szeryf napisał(a):
mialem nadzieje ze benzema sam wygra mecz ale sie zawiodlem :P

Za mlody jeszcze jest :P

Post Napisane: 2008-06-10, 20:54 Upload: 0.00 MB

Norspinn napisał(a):
Szeryf napisał(a):
mialem nadzieje ze benzema sam wygra mecz ale sie zawiodlem :P

Za mlody jeszcze jest :P

ano. mam andzieje z ew nastepnym meczu zagra Evra a nie ten dupek abidal...

moje typy na kolejne dni
dubel:

Chorwacja - Niemcy
Typ - Typ: 2 (1,93)

Portugalia - Czechy
Typ - Typ: 1 (1,97)

ako 3,80
toto-mix
Ostatnio edytowano 2008-06-10, 21:04 przez Szeryf, łącznie edytowano 1 raz

Post Napisane: 2008-06-10, 20:56 Upload: 0.00 MB

Szeryf napisał(a):
Evra a nie ten dupek abidal...

W koncu Abidal z Barcelony :P

Szeryf napisał(a):
Portugalia - Czechy
Typ - Typ: 2 (1,97)

Ciezko bedzie, jak juz na Czechy to pewniejsze byloby x2 :]

Post Napisane: 2008-06-10, 21:04 Upload: 0.00 MB

fak fak to mialo byc na protugalie :oops: zle wpisalem sory :) czesi tylko obrone maja dobra nic wiecej a kurs na nich oscyluje w okolicy 3,80.

co do meczu francji jeszcze chcialem powiedziec ze zaimponowlao mi ze ten dziad thuram mimo iz grzeje lawe w barcie potrafil bezblednie zagrac. ale tego anelke to jak najszybciej sie powinien pozbyc nie wiem jak mogl trezegueta i sahy nie wziac grrr

Post Napisane: 2008-06-11, 02:35 Upload: 0.00 MB

prawda, anielka to porazka na calej linii, nie wiem czemu w ogole go kupili i powolali do repry, atak benzema-henry i w razie w. - trezegol i byloby bajlando, a tak to chuj.

moje najblizsze typy:

Czechy - Portugalia - 2 (Cron z ekipa sa dla mnie ex-aqo z Oranje faworytami i dadza sobie rade z przereklamowanymi wsiurami z poludnia)
Szwajcaria - Turcja - 2 (turcy po porazce z Portugalia beda zmotywowani, i dadza z siebie wszystko)

Chorwacja - szwabskie kurwy X (Chorwacja w 1 meczu zagrala kiepsko, a szkopy z nami jeszcze gorzej. Generalnie pewnien jestem ze hitlerowcy wyzydza jakas bramke, ktora da im zwyciestwo. Jedank po formie i nazwiskach obstawiam na remis)
Austria - Polska 2 (nie ma innej opcji :D )

Post Napisane: 2008-06-11, 09:12 Upload: 0.00 MB

moje typy na dzisiejsze i jutrzejsze mecze to:
Portugalia - Czechy 1 ( mysle ze Portugale beda chcieli juz zapewnic sobie awans i zagraja bardzo bardzo dobrze)
Szwajcaria - Turcja 2 ( moim zdaniem Szwajcarzy beda chcieli wygrac ten mecz biorac pod uwage ze sa gospodarzami turnieju i chca sie pokazac w oczach kibicow ale Turcja jest nieobliczalna i jednak mysle ze wygra te spotkanie)
Chorwacja - Niemcy 1 ( chorwaci beda chcieli tez juz sobie zapewnic awans ale ciezko bedzie z Niemcami wygrac. Niemcy napewno strzela bramke ale to spotkanie albo tylko zremisuja albo przegraja)
Austria - Polska 2 (wiadomo :D )

Post Napisane: 2008-06-11, 17:03 Upload: 0.00 MB

Sorry chlopaki, ale bede trzymal kciuki w nogach za Szwajcarow.
Zawsze lubilem ten kraj z wielu powodow geopolitycznych :P
Poza tym sa slabsi, a narazie nie bylo zadnej niespodzianki wiec najwyzszy czas ;)

Post Napisane: 2008-06-11, 18:13 Upload: 0.00 MB

Rinth napisał(a):
Sorry chlopaki, ale bede trzymal kciuki w nogach za Szwajcarow.
Zawsze lubilem ten kraj z wielu powodow geopolitycznych :P
Poza tym sa slabsi, a narazie nie bylo zadnej niespodzianki wiec najwyzszy czas ;)

Ja dokladnie tak samo :]

Post Napisane: 2008-06-12, 01:22 Upload: 0.00 MB

do 92 min calkiem niezle te kciuki trzymaliscie ;)

Post Napisane: 2008-06-12, 15:55 Upload: 0.00 MB

No bylo blisko :( Za to dzisiaj niespodzianek nie bedzie ;>
Skocz do: